Joao Felix kom på måltavlen i Chelsea-deler

: Bold.dk | 2023-02-11 | 16:10:25
Hele artikel om Joao Felix kom på måltavlen i Chelsea-deler findes på Bold.dk
Portugisiske Joao Felix scorede sit første Chelsea-mål i 1-1 kampen mod West Ham lørdag i Premier League. Lørdag krydsede London-klubberne Chelsea og West Ham klinger i Premier League. Udeholdet stillede op med en lang række af de nye spillere, som er kommet til i januar. Joao Felix, Noni Madueke, Enzo Fernandez, Benoit Badiashile og Mykhailo Mudryk startede alle inde. Det var Graham Potters tropper, der kom bedst ud til opgøret, og allerede efter to minutter sendte Reece James et fint forsøg afsted på frispark, men Lukasz Fabianski reddede sikkert. Efter ni minutter kunne udeholdets tilskuere juble for en kort stund, da portugisiske Joao Felix sendte kuglen i nettet, men offside blev der dømt. Kort tid efter var det Enzos tur til at trykke af fra distancen. Fra kanten af feltet sendte VM-vinderen et kraftfuldt skud afsted - men lige forbi stolpen. Efter 16 minutter kom Chelsea dog på måltavlen. Felix kom først på et indlæg fra Enzo og scorede sit første mål i Chelsea-trøjen. Efter målet kom West Ham lidt bedre med, og både Michail Antonio og Jarrod Bowen var tæt på, men Kepa var vågen mellem stængerne. Med et kvarter tilbage af første halvleg kom udligningen. Et indlæg nåede frem til bagerste stolpe, hvor den tidligere Chelsea-spiller stod helt fri, og så kunne italieneren sende kuglen i mål. I slutningen af første halvleg etablerede Chelsea et fint pres, men Felix og co. formåede ikke at gå til pause med en føring. Anden halvleg var mere jævnbyrdig, og begge mandskaber kom frem til en del chancer. Efter 54 minutter sendte Declan Rice et farligt skud afsted fra distancen, men den engelske landsholdsspiller kunne se sit forsøg flyve forbi stolpen. Med et kvarter tilbage af kampen brændte Kai Havertz en kæmpe mulighed, da han inde i feltet ikke formåede at score på et hovedstød fra tæt hold. I slutfasen var West Ham tæt på at sikre sig alle tre point. Tomas Soucek scorede da også til 2-1, men efter et VAR-tjek blev målet annulleret for offside. Spillet bølgede frem og tilbage i slutminutterne, men ingen af holdene formåede at tage sejren.