Oskar Buur åbnede målkontoen i snæver Volendam-sejr

: Bold.dk | 2023-03-17 | 22:20:26
Hele artikel om Oskar Buur åbnede målkontoen i snæver Volendam-sejr findes på Bold.dk
Oskar Buur scorede kampens andet mål, da FC Volendam fredag aften slog Fortuna Sittard med 2-1i den hollandske Æresdivision. Det var danskerens første mål for klubben. Fredag aften dannede Kras Stadion rammen om Æresdivisions-opgøret mellem FC Volendam og Fortuna Sittard. Her startede den tidligere tidligere AGF- og Wolverhampton-spiller Oskar Buur inde for hjemmeholdet, og han skulle senere i opgøret indtage en hovedrolle. I en jævnbyrdig første halvleg formåede Volendam at snuppe føringen kort før pausen, da Carel Eiting sendte den fladt ind fra kanten af feltet. Efterfølgende formåede hjemmeholdet at tage de gode takter med sig ind i anden halvleg, og efter 52 minutters spil var der dansker-dong, da en fremadstormende Oskar Buur kom flot med i feltet og bankede den fladt ind bag en chanceløs keeper og scorede sit første mål for den hollandske klub. Derefter begyndte gæsterne fra Sittard at presse på for en reducering, og det lykkedes man med efter en times spil, da Tijjani Noslin kom på tavlen. Ingen af holdende formåede herefter at komme på tavlen, og Buur og co. hentede dermed en 2-1-sejr. Man indtager nu 13. pladsen i Æresdivisionen.

: Bold.dk | 2023-03-17 | 22:20:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Oskar Buur åbnede målkontoen i snæver Volendam-sejr "

United-boss vil være mester i 2028
Thomas Frank forstår ikke Lopetegui-kritik. Hvem skriver det?

Rockere: Derfor dannede vi en ny klub

“Kære regering, vi får ikke mere kønsbalance i ledelse af at lempe lovgivningen”

Han har dyb indsigt i krydsfelt mellem teknol   USA fordømmer angreb på fodboldbane i Golanhø   Cancelo understreger: Vil gerne blive i Barca   Nørgaard: Vi er ved at nå mit 8/28-mål for ej   Det er kosteligt at læse om, hvordan en mand   Mennesket gør masser af ukloge ting, men han   Europæiske ledere er rasende     Fenerbahce forbigår Max Meyer i CL-trup   25.01.24: Kongehsuet bag kulissen   LIVE: Så kom målet! Danmark i front   Mange frygter, AI napper deres job - men det   Live: Her er selve anklageskriftet mod Trump   Efter hård kritik og vrede kunder: Broadcom s   Keir Starmer indkalder til krisemøde efter vo   Rønnow reddede forgæves straffe i målrig Unio   En »ekstrem handling«: Israel giver otte nors   Flick storroser Kounde: Det er ikke normalt   “Glasbarrierer står mellem kvindelige toplede   Kraftig stigning i ledige kvadratmeter lager:   Joachim Andersen-drøn nedlagde United på Old   Et år efter øremærkningen: Sådan holder fædre   Tilfreds Tottenham-chef roser sine profiler   Han har spillet med alle de store i dansk roc   Jeg er ikke stor fan af madprogrammer. Lige b   Thomas Franks tropper scorer tidligt: Noget v   Stort galleri: Tag med til kåringen af Årets   Dagens tegning: Med en vis vægt   Randers må undvære fire mod AGF   Danmark bliver tildelt VM i cykling i 2029   Ingen fredagskamp: Pokalen rykker SL-opgør   Kronprinsesse har fået konstateret corona: Er   Putin fyrer fire viceministre og indsætter si   Efterlyste 42-årig kvinde   De la Fuente forsvarer Morata: Fortjener lege   Begyndte ilden oppe under kobbertaget, i en d   Aktier i Asien: Japanske aktier stiger markan   Familie åbner for milliardhandel: Vil sælge d