Pernille Harder udbyggede rekord i Danmarks første deler i tre år

: Bold.dk | 2024-02-28 | 18:50:26
Hele artikel om Pernille Harder udbyggede rekord i Danmarks første deler i tre år findes på Bold.dk
Danmark spillede for første gang i tre år uafgjort, da kampen mod Østrig onsdag sluttede 1-1. Pernille Harder stod for det danske mål, som gør, hun udbygger sin rekord som den mest scorende for det danske landshold.  Onsdag skulle det danske kvindelandshold på banen for første gang i 2024. Andree Jeglertz´ mandskab spillede nemlig træningskamp mod Østrig i Spanien. Opgøret fandt nemlig sted i Marbella, hvor der var flere spændende ting at finde i danskernes startellever. Sassuolo-stopperen Caroline Pleidrup startede inde og fik dermed sin debut i den rød-hvide trøje, mens Pernille Harder var tilbage efter en skadespause. Opgøret havde ikke været i gang længe, før Østrig bragte sig foran. En stor fejl i opspillet gjorde, at Barbara Dunst kunne løbe alene ned mod Bay Østergaards mål, og der var hun iskold. Dunst daskede til Danmark, og så var østrigerne foran med 1-0. Danskerne, der udover fejlen ved målet havde fået en god start op opgøret, virkede til at falde lidt i tempo efter Dunsts mål. Der var dog stadig ingen tvivl om, hvem der gjorde det bedst på banen i Marbella. De danske kvinder sad på spillet, og efter 26 minutter var Caroline Møller tæt på en udligning, men hendes afslutning fra distancen ramte overliggeren. Generelt var mangel på præcision det store tema for Danmark. Chancer var der nok af, men afslutningerne var bare ikke skarpe nok til at få sendt udligningen i kassen. Derfor kunne østrigere gå til pause foran, selv om Danmark havde bidt langt mere fra sig. Harder bliver vedKampbilledet i første halvleg blev kun forstærket efter pausen. Danmark fortsatte med at være klart farligst, men uden den nødvendige skarphed. Efter 50 minutter burde Bayern-spidsen Pernille Harder have sendt Jerglertz´ tropper i front, men den 31-årige dansker brændte fra en fri position foran målet. To minutter efter fik hun dog taget revanche. Efter et flot indlæg af Frederikke Thøgersen var Harder sikkerheden selv, da hun sendte udligningen i mål. Scoringen var den tidligere Chelsea-spillers mål nummer 75 for Danmark, hvilket gør, at hun udbygger sin rekord som den mest scorende i Danmarks historie. Kun to minutter senere fik Østrig bolden over stregen, men heldigvis for de danske kvinder blev der dømt frispark, og målet blev annulleret. Mod slutningen af kampen var det tydeligt, at det danske landshold ville gå efter sejren. Spillerne rykkede længere opad banen, og der blev flere gange sendt afslutninger afsted mod det østrigske mål, men uden held.  Med få minutter igen var Østrig tæt på at løbe med sejren, men en kanonredning af Maja Bay Østergaard efter et frispark sørgede for, at kampen endte 1-1. Det er første gang, Danmark spiller uafgjort siden april 2021.

: Bold.dk | 2024-02-28 | 18:50:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Pernille Harder udbyggede rekord i Danmarks første deler i tre år "

Tv-vært bekræfter: Det er min kæreste

Gisèles demaskering af en kynisk voldtægtskultur skal flytte skammen over på gerningsmændene

Storbank spår Novo-skuffelse: Her er aktierne i fokus

Analyse: “Fuldstændig vanvittig” udvikling i USA´s valgkamp

Sjællandsk bilfamilie sælger livsværket i milliardhandel

Esbjerg: Voldsom regn skaber vanvid på vejene

Hollænder åbner kvinders Tour med sprintsejr     Schmeichel lovpriser landsholdsfeber: Husker   En proeuropæisk joker udfordrer Orban i Ungar   Sevilla sælger højreback til Segunda-klub   De Bruyne glipper også Newcastle-møde   Kronprinsesse Mary og Ukraines præsidentfrue   Slot er mødt på arbejde: En fornøjelse   Kasper Halling er klar til at bytte lønstigni   De rige tjener kassen på at rejse verden rund   Blinken opfordrer flere udenrigsministre til   Hilsen fra Biden: »Dronning Margrethes 52-åri   Hollandsk familie mister livet under vandretu   Hylder Lundgaard: - Seriøst god   Tiltale: 15-årig forsøgte at slå mand ihjel i   Danmark kan drille de store nationer: Vanvitt   Jonas Risvig: »Nu er der sket det, jeg altid   Godt dansk nyt: Stjerne er tilbage   Risikerer husleje på 1.559.575: Beskæmmende!   Er ikke tilfreds med FCM-udligning: 100 proce   Nørgaard nærmer sig comeback: Lige til øllet   Vestjysk mor forsvarer tradition efter dødsul   Kontakt til escortbureau udløste trusler om t   Danmark bliver tildelt VM i cykling i 2029   Nyt krav aktiveret: I aften kan de blive stra   Vilde tal: Scorer kassen på udskældt fænomen   Brutal Superliga udspiller sig efter alle kun   »Og så foreslog far, som han plejer, at vi sk