Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Isaksen leverede flot assist i målrig sejr over tophold

( Alt om Sport )
Isaksen leverede flot assist i målrig sejr over tophold är publicerad av Bold.dk
Lazio vandt søndag med 3-2 i Torino, som dermed indkasserede første nederlag i sæsonen. Gustav Isaksen lagde op til gæsternes 2-1-mål. Gustav Isaksen og Lazio var søndag på en svær opgave, da Torino, som før runden toppede Serie A, bød indenfor. Trods den på papiret hårde modstandt endte det med at blive en god eftermiddag for både Lazio og Isaksen. Og det var tidligt, at Lazio bragte sig foran i den svære udekamp. Nuno Tavares brød fint igennem i venstresiden, og med en flad bold tilbage i feltet fandt han Matteo Guendouzi, som fladt sparkede bolden midt i Torino-målet til 1-0. Den stilling holdt til pausen. Da der var spillet en time, kom Isaksen så i fokus, da han trak ind i feltet fra sin højre side. Her gik den tidligere FC Midtjylland-profil i duel og kom forbi sin modstander, inden han sendte bolden skråt tilbage. Lazio-kammeraterne stod nærmest i kø for at komme til afslutning på Isaksens oplæg, men i sidste ende var det Boulaye Dia, som kunne gøre det til 2-0. Fem minutter senere fik Torino dog reduceret, da småspil i Lazio-feltet endte ved skotske Che Adams, som sendte bolden hårdt og fladt i det lange hjørne. Umiddelbart efter var det fyraftenstid for Isaksen, som altså havde noteret sig for en assist i kampen. Selv om det var Torino, som jagtede, endte det i de sidste minutter med at være Lazio, som igen kunne juble. Tijjani Noslin var kun lige blevet skiftet ind, da han fra klos hold scorede til 3-1. Men Torino var ikke færdige med at jagte, og på akrobatisk vis fik stopperen Saul Coco gjort det til 2-3 i tillægstiden med et halvt liggende saksespark. Lazio spillede sig med de tre point op på ti point, hvilket rækker til en foreløbig sjetteplads. Nederlaget til Torino var sæsonens første, og de må nu tage til takke med en fjerdeplads, da Juventus, Inter og AC Milan alle har vundet i denne runde.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-29 | 15:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lindstrøm flået ud i pausen: Skal lære kulturen

( Alt om Sport )
Lindstrøm flået ud i pausen: Skal lære kulturen är publicerad av Bold.dk
- Han er en spiller, der skal lære om kulturen i Everton Football Club. Sådan lydet fra manager Sean Dyche om Jesper Lindstrøm, som lørdag blev pillet ud i pausen mod Crystal Palace. Jesper Lindstrøm leder stadig efter melodien. Faktisk har den tidligere Brøndby-profil ikke for alvor fundet den, siden han sidste sommer skiftede fra Frankfurt til Napoli og nu er at finde i Everton. De sidste to Premier League-runder har Lindstrøm dog fået chancen fra start, men lørdag mod Crystal Palace blev han flået ud i pausen, da Everton var bagud 0-1. Ti minutter efter pausen, og uden Lindstrøm på banen, var Everton foran 2-1, som de også endte med at vinde. Efter sæsonens første Premier League-sejr for Everton blev manager Sean Dyche spurgt ind til, hvad han sagde til Jesper Lindstrøm ved udskiftningen i pausen. - Jeg sagde til ham, at han lærer, hvad det vil sige her. Jeg talte med ham om at reagere på en fejl, tage det op og lukke spillet ned. - Han er en spiller, der skal lære om kulturen i Everton Football Club, lød det fra Everton-bossen. I alt har 24-årige Jesper Lindstrøm spillet seks kampe under sit lejeophold i det engelske.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-29 | 15:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

AaB-stopper ved ikke hvornår han er tilbage

( Alt om Sport )
AaB-stopper ved ikke hvornår han er tilbage är publicerad av Bold.dk
Sebastian Otoa ved ikke, hvornår han er tilbage fra sin fiber i baglåret. Det fortæller han til Viaplay.  20-årige Sebastian Otoa har været fast mand for AaB i denne sæson.  Lige nu må han dog tage til takke med en plads på tribunen.  Det skyldes en skade, han fik mod Lyngby i midten af september.  Til Viaplay fortæller han, at han endnu ikke har fået overblik over, hvornår han kommer tilbage igen.   - Det var en fiber i baglåret, og jeg ved ikke, hvor lang tid det kommer til at tage. - Men der går i hvert fald et stykke tid endnu, fortæller han.  Hør hele interviewet med Otoa i videoen i artiklen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-29 | 15:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Isaksen leverede flot assist i målrig sejr over tophold
Læs mere »
Lindstrøm flået ud i pausen: Skal lære kulturen
Læs mere »
AaB-stopper ved ikke hvornår han er tilbage
Læs mere »
Drama til sidst: Esbjerg måtte nøjes mod stærke Hillerød
Læs mere »
Bakiz er tilbage for SIF - Rømer bænket hos Lyngby
Læs mere »
Medie: La Liga giver Barca grønt lys til ny keeper
Læs mere »

Seneste kommentarer

karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »
Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Indsigt: Iran har nøglen til storkrig - bruger den ikke
Læs mere »
Danmark og EU giver fire milliarder kroner til Ukraines våbenindustri
Læs mere »
Medier: Open AI står til tab på minimum 33 mia. kr.
Læs mere »
  IT & Teknik
Ugen i tech: Nu lander den første el-roadster - og prisen er skarp / Her er Samsungs prisvenligt alternativ til S-ser
Læs mere »
Dine Facebook-kodeord blev opbevaret helt uden kryptering - nu rammes Meta af stor GDPR-bøde
Læs mere »
Kæmpe pres på arbejdsgiverne: Hver tredje ansat er på vej til nyt job -¦ og næsten hver anden vil have mere i løn
Læs mere »
Test: iPhone 16 Pro Max er den bedste iPhone til dato - men du bør spare de næsten 12.000 kroner, som den koster
Læs mere »
WordPress i konflikt med tætteste partner: Tusindvis af hjemmesider sat ud af drift
Læs mere »
Syv minutter er nok: Alligevel sløser alvorligt mange virksomheder med at træne ansatte i at undgå phishing
Læs mere »


Bilpleje Blog
LA-leder: Regeringen forsøger at skubbe ansv   Tiden er løbet fra Frankrigs republikanske mo   “Aktionærerne er sat uden for indflydelse i m   Begrundelsen for Ruslands invasion af Ukraine   Bedste tips: Sådan investerer du i krypto   Flyvende debutant grundlagde sikker Juve-sejr   Liverpool dominerer rundens hold   Eksplosioner i Beirut i muligt angreb på Hizb   Sydkoreas Fodboldforbund fyrer landstræner Jü   Nu taler han om vild millionbonus   Målfesten i sommeren 21 er langt væk, men Dan   FCM overhaler Brøndby   Ved synet af Sanjay Shahs liste med de 70 adv   Tre spytklatter førte til anholdelse i drabss   Adamsen sprudler: Vi er afhængige af ham   Avis: Newcastle har spurgt til Draxler hos PS   Alam Janbein fra Libanon: »Jeg ser den samme   Gruppen Reddi sparker Eurovision i gang med v   Mette søger sin første kæreste i swingerklubb   Cutfather efter lang tids sygdom: - Det gik f   Rashford blev flået ud: Skal have en snak med   Hvorfor er der altid så meget ballade henne i   Ringenes herre: Giganter kæmper om din finger   Stadil hæver sit tilbud til Hartmanns aktionæ   Mistænkes for fusk: - Han skjuler det ikke en   »Du kan ikke stille det sådan op, at Afrika s   Anklager vil præsentere nyt vidne i drabssag:   LIVE: Mål! AaB-anfører slår til!   Direktør fratræder efter Lizette Risgaards ex   40.000 vurderinger på vej til boligejerne i d   Børsen føjer sig til en lang liste af udbrænd   Rystende sag i Sverige: - Fuldstændig sindssy   Rømer betaler prisen for redningsplan   To amerikanere er dræbt i Østukraine   »I politik skal man aldrig true med at gå, me   Alt kan ske ved søndagens valg: Alle fornemme   TV 2 i kovending: Sikrer NFL   DK skal møde Spanien og Frankrig til historis   Faktisk er det helt vildt, hvad vi som samfun     Pedri føler sig snydt mod Osasuna: Klart stra   Den musikalske kunst ikke at kunne en fløjten   Yderligere to eksministre melder sig klar til   LIVE: Underholdende rivalopgør fortsætter   Israels militær angriber hundredvis af våbens   Putins nye beskidte trick: Holder dem fanget   Farvel til flere direktører: Microsoft Danmar  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer