Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Bruno Fernandes forstår intet: Aldrig et rødt kort

( Alt om Sport )
Bruno Fernandes forstår intet: Aldrig et rødt kort är publicerad av Bold.dk
Bruno Fernandes forstår på ingen måde, at han blev præsenteret for et direkte rødt kort i søndagens opgør mod Tottenham. Bruno Fernandes har været en af de helt store samtaleemner efter søndagens opgør mellem Manchester United og Tottenham. Kort før pausen blev portugiseren således præsenteret for et direkte rødt kort efter en tackling på James Maddison - en beslutning, som han på ingen måde er enig i. Det fortalte den 30-årige kaptajn, da han stillede op til interview efter opgøret, som United endte med at tabe 0-3. - Jeg stiller mig op her og giver interview, fordi mine holdkammerater fortjener det, efter det de gik igennem med en mand i undertal. Især fordi jeg var den, der blev udvist og lod dem i stikken. Holdet viste stor karakter og kæmpede flot. De prøvede, men det var ikke let. - Jeg synes aldrig nogensinde, at det kan være et rødt kort det der. Jeg er enig i, at der var frispark, men aldrig et rødt kort. Dommeren forsøgte at fortælle mig, at han så det som en klar kontakt med knopperne. Men nej, jeg rørte ham ikke med knopperne. Det var ikke engang med min fod - det var med anklen. - Hvis han gav mig et gult kort for at stoppe et kontraangreb, ville jeg have været enig. Men mere end det er jeg ikke enig i, lyder det fra en frustreret United-kaptajn. Du kan læse alt om søndagens opgør lige her. Desuden kan episoden med det røde kort ses øverst i artiklen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-29 | 21:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Lykkelig Cornelius: Jeg skylder lidt

( Alt om Sport )
Lykkelig Cornelius: Jeg skylder lidt är publicerad av Bold.dk
Andreas Cornelius´ glæde over at blive matchvinder mod Vejle er ikke til at tage fejl af. Det er de her øjeblikke, man lever for, siger han til Viaplay. Skader har spoleret størstedelen af Andreas Cornelius´ tid, efter han vendte tilbage til FC København. Men nu er frontløberen på vej op i omdrejninger igen, og søndag aften blev han helten med målet til 2-1 ude mod Vejle. - Det er de her øjeblikke, man arbejder og kæmper for. Jeg har været igennem virkelig meget hårdt arbejde, og det er de her små øjeblikke, man lever for som fodboldspiller. Det er fantastisk, siger Cornelius til Viaplay. Han er glad for at betale tilbage til FCK, som betalte mange penge for frontløberen i sommeren 2022. - Selvfølgelig skylder jeg lidt, siger Cornelius med et smil. Jacob Neestrup sagde før kampen, at Cornelius endnu ikke er i spil til at starte inde, og det bekræfter hovedpersonen. - Jeg mangler lidt. Vi skal være kloge nu. Jeg er over 30 og har været ude i fem måneder, og nu har jeg spillet tre kampe på seks dage. - Nu tager vi den lidt med ro, men det er fint det her, siger 31-årige Cornelius, der har fået indhop både mod AaB, HB Køge og nu altså Vejle. FCK har med sejren overtaget andenpladsen fra AGF, men har stadig fire point op til FC Midtjylland.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-29 | 21:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ten Hag stemmer i: Ikke et rødt kort

( Alt om Sport )
Ten Hag stemmer i: Ikke et rødt kort är publicerad av Bold.dk
Manchester United-manager Erik ten Hag mener ikke, at Bruno Fernandes burde være vist ud søndag aften mod Tottenham. Manchester United fik søndag aften en lussing hjemme mod Tottenham i Premier League. Undervejs i kampen fik Uniteds Bruno Fernandes direkte rødt kort for en tackling på James Maddison.  Tottenham kørte efterfølgende en sikker 3-0-sejr i hus.  Efter kampen kom United-manager Erik ten Hag med sit syn på udvisningen til Fernandes: - Jeg synes ikke, det var et rødt kort, konstaterede han tørt til Sky Sports. Bruno Fernandes var heller ikke enig i det røde kort, det kan du læse mere om her. Øverst i artiklen kan du se forseelsen, som førte til den omdiskuterede udvisning ved stillingen 1-0 til Tottenham.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-29 | 21:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Bruno Fernandes forstår intet: Aldrig et rødt kort
Læs mere »
Lykkelig Cornelius: Jeg skylder lidt
Læs mere »
Ten Hag stemmer i: Ikke et rødt kort
Læs mere »
Hård kritik af FCK-straffe: De små hold får dem ikke
Læs mere »
Tottenham-chef: Det røde kort ændrede ikke på kampen
Læs mere »
Ten Hag efter Tottenham-lussing: Ny dag i morgen
Læs mere »

Seneste kommentarer

karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »
Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
DI: Transportsektor hårdt ramt af et væld af regler
Læs mere »
Søren Skou advarer mod ny megaregion
Læs mere »
Helle Ib: Tak til Mette Frederiksen for - omsider - at have dæmpet højrefløjen
Læs mere »
  IT & Teknik
Ugen i tech: Nu lander den første el-roadster - og prisen er skarp / Her er Samsungs prisvenligt alternativ til S-ser
Læs mere »
Dine Facebook-kodeord blev opbevaret helt uden kryptering - nu rammes Meta af stor GDPR-bøde
Læs mere »
Kæmpe pres på arbejdsgiverne: Hver tredje ansat er på vej til nyt job -¦ og næsten hver anden vil have mere i løn
Læs mere »
Test: iPhone 16 Pro Max er den bedste iPhone til dato - men du bør spare de næsten 12.000 kroner, som den koster
Læs mere »
WordPress i konflikt med tætteste partner: Tusindvis af hjemmesider sat ud af drift
Læs mere »
Syv minutter er nok: Alligevel sløser alvorligt mange virksomheder med at træne ansatte i at undgå phishing
Læs mere »


Bilpleje Blog
SF får oppositionens sammenhold i FE-sagen ti   GN´s produktserier kvalt i direkte konkurrenc   Gündogan takker af i Barca: Har altid drømt o   For 12 år siden var der halvtomt i de danske   Se her: Jens Stage scorer to mål i vildt dram   I tårer: Deler ærligt billede   Uniteds ti mand fik bank i egen hule   Mark O. Madsens hårde drenge i Bogense   Ny opdagelse: Vikingerne havde glasvinduer   Mister profil efter bommert   Sejr til Ryanair er dårligt nyt for flypassag   Pep åbner døren for Cancelo: Måske bliver han   Blackrock: Dette børsmarked vil slå det ameri   Dansk skytte klemmer sig akkurat ind i OL-fin   Søren Skou advarer mod ny megaregion   Morgen-kaos: Massiv kø på motorvej   For fin til foto: Stjerner forlanger forbud   City sender uforløst kantspiller til spansk f   Helle Ib: Derfor får tidligere Enhedslisten-p   The Double er i hus   To års fængsel: Hacker dømt for blufærdigheds     Elijah Just træner med resten af Horsens-hold   Aktier i Asien: Tech-selskaber fører an i rød   Sanabrias saksespark stjal point fra Napoli   Tysk turist styrter i døden i party-paradis   Efter dom: Ny suppeaktion mod van Gogh-maleri   Salater solgt i hele landet tilbagekaldes eft   Slukøret Kvistgaarden: Stemningen er ærgerlig   Flot comeback: Dortmund overvandt chokstart   Live: »Gå ikke i panik«, lyder anbefalingen p   Apple med hårde ord: Der findes ikke penge no   Vejen banet for Lazio: Cheftræner forlader Ve   Teknisk fejl har stoppet togdriften i Østjyll   Ruslandskritiske Kallas trækker sig som Estla   Prognose: De bliver det største parti   Hamburgs nye bydel bliver oversvømmet hver en   Saints-chef håber han kan appellere Kamaldeen   Karrieremæssig midtvejskrise? Sådan kommer du   »Tåkrummende indøvet og forudsigelig«: Fire a   Gamestop tjener over 6 mia. kr. på aktiesalg   Thiago lægger støvlerne på hylden   Franske myndigheder undersøger fem banker for   Fejrede OL-medalje uden formanden   Tidligere kollega angriber Inger Støjberg for   Vestager har ikke hørt fra statsminister om k   Våbenhandlere med flueben på socialt medie: X   Helt skørt: Forkert banner og gabende tomt i   Jonatan Spang skal skilles   Newcastle-boss: Ikke ramt niveau   Hjulmands skrækmodstander: Har krydset nok me   Jagter Superliga-debut   Længe ventet EU-rapport: Vi har tabt cloud-ka   En interessant ny faktor er dukket op, som vi   Sejrede mennesket på grund af herpes?   Gammel dame udtager EM-trup   Serbien har henvendt sig til Bayern-talent -   Spurs siger farvel til fire mand   C25 åbner i rekord - DSV stiger igen   Hunløve i Københavns Zoo har født fem unger   Novo-rival lover aggressiv strategi på marked   Uhyggeligt kollaps skyggede AGF´s suveræne se  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer