Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Per Rud stopper i HB Køge

( Alt om Sport )
Per Rud stopper i HB Køge är publicerad av Bold.dk
HB Køge-direktør Per Rud stopper til sommer. Beslutningen har han selv truffet, oplyser klubben på sin hjemmeside.  HB Køge skal på jagt efter en ny direktør. Onsdag oplyser NordicBet Liga-klubben, at deres nuværende direktør Per Rud stopper til sommer. Han har været direktør i klubben de seneste otte år.  - Det har været en ufatteligt svær beslutning, for jeg elsker klubben. Men tanken om at stoppe, er vokset på mig gennem det seneste års tid.  - På mange måder har HB Køge været mit liv, men måske der alligevel findes noget andet for mig også. Jeg tænker også, at det er sundt for klubben at få nogle nye øjne og kræfter ind, siger Per Rud til klubbens hjemmeside. Per Rud gør den nuværende sæson færdig inden sit endelige stop i klubben. Jagten er startetBestyrelsesformanden i HB Køge Søren Storgaard oplyser, at der på den korte bane ikke sker nogle ændringer i den daglige drift af klubben,  ligesom der ikke kommer til at ske strategiske ændringer for hverken spillere, ansatte eller sponsorer på længere sigt - Vi har allerede påbegyndt arbejdet med at finde en ny direktør. Per er her et par måneder endnu og bestyrelsesmedlem Jason Arnold vil have sin daglige gang i klubben den kommende tid og være med til at træffe de store beslutninger, indtil vi har en ny direktør på plads.  - Så for HB Køge handler den nærmeste fremtid stadig først og fremmest om, at vores Gjensidige Kvindeliga-hold skal blive danske mestre og NordicBet Liga-holdet skal sikre sig overlevelse i 1. division, siger han Inden Per Rud i marts 2016 blev direktør i HB Køge, var han sportsdirektør i klubben fra 2009-2013, mens han fra 2003-2009 bestred samme rolle i Herfølge Boldklub op til sammenlægningen med Køge Boldklub og skabelsen af HB Køge. HB Køge ligger nummer 10 i NordicBet Ligaen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-24 | 20:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Uforløst OB-raket rykker til Island

( Alt om Sport )
Uforløst OB-raket rykker til Island är publicerad av Bold.dk
OB udlejer den svenske kantspiller Johannes Selvén til islandske Vestri. 20-årige Johannes Selvén har foreløbig ikke fået den store succes på Fyn, og nu udlejes han. Offensivspilleren skifter til Vestri på en lejeaftale. Det oplyser den islandske klub på Facebook onsdag eftermiddag, og OB har efterfølgende bekræftet, at lejeaftalen løber frem til 7. juli. Johannes Selvén kom til OB fra IFK Göteborg i sommeren 2023 og står noteret for ti kampe og to mål i den stribede trøje. - Johannes har nogle stærke kvaliteter og har vist et stort potentiale. Han er en ung og meget hurtig spiller, som vi haÌŠber at kunne udvikle til at have kampafgørende kvaliteter i Superligaen, sagde Björn Wesström i sommer. Svenskeren har kontrakt til 2026 i Odense.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-24 | 20:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Per Rud går hjem fra festen mens han stadig hygger sig

( Alt om Sport )
Per Rud går hjem fra festen mens han stadig hygger sig är publicerad av Bold.dk
Per Rud har valgt at trække stikket og stoppe som direktør i HB Køge efter otte år på posten. Det er det rette tidspunkt, men der er intet drama i det, understreger han. I de seneste mange år har Per Rud været billedet på HB Køge, men det ændrer sig snart. Direktøren har nemlig valgt at stoppe efter grundige overvejelser, der har ledt frem til følelsen af, at det er den rette timing nu. I et opslag på Instagram forklarer han nærmere. - Jeg har den største respekt for klubbens ejer og den tillid, som George Altirs har vist os. Selvfølgelig har der været uenigheder og diskussioner undervejs. Det er den dynamik, der skal være i krydsfeltet mellem ejerskabet og den daglige ledelse. - Nogle gange skal man bare gå hjem fra festen, mens orkestret spiller, og man stadig danser og hygger sig. Det har været en fest for mig at være en del af klubberne siden 2003, og nu må nogle andre bestemme, hvilken musik der skal spilles, og hvor højt der skal skrues op. - Det har altid været fællesskabet, der har drevet mig - det her med, at man rækker ud efter noget sammen. HB Køge er blevet mere professionaliseret de senere år, og det har været en god ting, men det skal efter min mening stadig være et sted, hvor man kommer, fordi man kan lide at være sammen og dækker hinanden af, skriver Per Rud. Han gør det klart, at man skilles på god fod. - Der er med garanti ikke noget drama i det her - og jeg vil naturligvis knokle for HB Køge til det sidste. Den sidste bold der skal sparkes, bliver når vores kvindehold spiller mod Fortuna Hjørring den 15. juni, skriver Per Rud, som altså stopper til sommer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-24 | 20:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Centralbank melder om rentenedsættelse til juni
Læs mere »
Luft til vand
Læs mere »
Centralbank melder om rentenedsættelse til juni
Læs mere »
dingeo.dk og 2001-2020 vurdering
Læs mere »
    Kultur
Surfstemningen er så behagelig som en halv time i en hængekøje vugget af en lun aftenbrise
Læs mere »
Nu er det slået fast: Instagram og Facebooks betalingsmodel er i strid med dine rettigheder
Læs mere »
Forskerne gjorde store øjne, da de genbesøgte fundet fra Nørre Snede: »Det er altså helt vildt, det her!«
Læs mere »
Anklage: Fotograf var uvilligt vidne til Megan Thee Stallions bilsex
Læs mere »
    Underholdning
Gus Van Sant leverer et råt og syret indblik i en krøllet hjerne
Læs mere »
Ny dansk film om trafficking: Hvad skal man gøre for hende pigen derude?
Læs mere »
Mørk film stiller spørgsmålet: Hvor langt vil du gå for et bedre liv?
Læs mere »
Den skravlede fyr med brillerne stjæler billederne i fængselsfilm
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Per Rud stopper i HB Køge
Læs mere »
Uforløst OB-raket rykker til Island
Læs mere »
Per Rud går hjem fra festen mens han stadig hygger sig
Læs mere »
Eriksen får første startplads i 100 dage
Læs mere »
Fyret efter seks kampe: David ville gøre det igen
Læs mere »
Medie: Thorup kan miste holdets stjerne
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
66
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Visma-boss holder møder med alle nye kolleger: “Nogle har aldrig hilst på deres topchef før”
Læs mere »
Investorer flokkes om amerikanske obligationer trods stor usikkerhed
Læs mere »
Brancheaktører ventes inviteret til at granske statens advokatindkøb
Læs mere »
  IT & Teknik
Microsoft advarer: Russiske hackere udnytter flere år gammel Windows-sårbarhed til at stjæle data
Læs mere »
Test: Denne bærbar beviser, hvorfor man ikke skal handle laptop alene ud fra teknikbladet
Læs mere »
Sådan klager du, når dine data sendes til USA
Læs mere »
Salling Group sparer mange konsulentregninger ved selv at uddanne SAP-specialister
Læs mere »
Ingen vil købe Apples dyre Vision Pro-briller: Salget står i stampe
Læs mere »
Tesla Model 3 får en gevaldig turboladning: Her er den nye Performance-model
Læs mere »


Bilpleje Blog
Han sagde, han ville stoppe med at ryge, hvis   Håndboldherrerne overvandt problemerne og tog   Lyngby med tre ændringer i truppen mod FCM   Zelenskyj: “Tak, Danmark, for at hjælpe Ukrai   Koke bakker Griezmann op: Har alles tillid   Ronaldo: United har altid haft plads i hjerte   Analyse: Republikansk topfigur truer Joe Bide   Medie: Jetsetsvindler bag groft coronafusk   FCM trods nederlag: Stadig guldfavoritter   AaB-midt savner spilletid: Frustrerende   Lavt udbud presser boligpriserne op: “De, der   Aktieåbning i USA: Tesla og Uber falder i bla   Bødskovs hemmelige regning for ejendomsvurder   Libanon tilbageholder 16 personer efter ekspl   Medie: Dortmund melder sig ind i Isaksen-kamp   Storbrand ved Schackenborg har skabt forvirri   Israels militær befrier kvindelig soldat fra   Seks kampafgørende fejl i Superligaen   Krigsmodstander afleverer nok underskrifter t   Brutalt dansk OL-exit   Debat | 3F: Det er erhvervslivet og ikke arbe   LIVE: To scoringer på to minutter!   Domstol i Denver fratager politi magtmidler u   Medieudspil har været undervejs i tre år og s   Laudrup-Dufour sikrer Danmark VM-triumf i dre   Russisk-født kirurg i Ukraine: »Jeg rejste ti   Tyskere har vundet guld med ny verdensrekord   En landsby bad en af verdens bedste arkitekte   Russisk parlament vedtager forbud mod informa   Nye tal splitter partier bag landbrugsaftale   Røde lamper på heden: Guldbrag er udsolgt   Rygtetid: Spurs vil købe Kulusevski fri   Wammen før forhandlinger: Det bliver ikke nem   Kehinde med klassemål i ny AGF-nedtur   Her er strategien, der har fået Ryan Air til   Uventet PC-exit har fremrykket AGF-ansættelse   Ulovligt russisk træ vælter ind i landet   Radikales landsformand går på orlov   Niels F. erkender: Ikke Tshiembes bedste dag   Anklage: Fotograf var uvilligt vidne til Mega   Bavarian er stadig landets næstmest shortede   Guvernør skulle kidnappes: Planerne får Bide   Tidligere brigadegeneral kalder mulig våbenha   Københavns Lufthavn fortsætter genrejsning ef   Hvad er den gode pædagog? To eksperter giver   LIVE: Frankrig tæt på føring igen - rammer st   Islandsk skarpretter skifter til Gøƒ¶teborg   Brystoperationen gav Selma ny identitet: »I m   Nyt træ er fældet ud over kørebane - denne ga   Brøndby-profil kryptisk om fremtiden   Alex er ikke psykisk ustabil, hun har bare su   Guendouzi ude af Herthas overlevelseskamp   Mediegigant afsløret i skjult reklame: Nu ska   Minister: Østeuropæiske arbejdere får ret til   Danish Crown får store hug på indtjeningen   Dansker stryger i finalen ved para-OL   Alle kan deltage i begravelsen af Søren Pape   Der er ikke én uinspireret linje på den her p   Politikere og eksperter raser over Sveriges R   Hjulmand er stolt og privilegeret efter sit f   It-milliardær: Teknologi skal arbejde for myn   Tv-nævn afviser 57.000 klagere: Kontroversiel   Hvorfor jeg ikke drikker på Roskilde?: »I vir   Nye arkitekttegnede andelsboliger på vej til   Anklagemyndighed rejser tiltale mod behandlin   Ejendomsvurderinger i stormvejr - nu svarer d   Medie: Bah-skifte bliver officielt mandag   GlobalConnect reorganiserer hele butikken og  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer