Bayern sejrede i målfest trods Kimmich-rødt

: Bold.dk | 2023-02-05 | 19:30:32
Hele artikel om Bayern sejrede i målfest trods Kimmich-rødt findes på Bold.dk
Bayern var foran med 3-0 efter 19 minutter, men Wolfsburg øjnede et comeback, da Joshua Kimmich så rødt ni minutter inde anden halvleg. Værterne slog dog ikke til på deres afgørende chancer, og det endte i en målrig 4-2-sejr til Bayern. I Bundesligaen skulle Bayern forsøge at komme tilbage på sejrskurs efter tre uafgjorte I ligeså mange kampe i 2023. Søndagens modstander hed Wolfsburg, som også lagde græs til kampen, og hjemmeholdet havde Jonas Wind på banen fra start. Der var imidlertid en ild i øjnene hos Bayern, som kom ud til opgøret i høj fart. Efter mindre end 10 minutters spil kunne Kingsley Coman også bringe gæsterne på 1-0, da franskmandens indlæg ikke blev samlet op af nogen men i stedet fik lov at hoppe mod mål, hvor Koen Casteels tydeligvis ikke var klar på bolden. Ondt skulle blive værre for Wolfsburg, og det var nok engang Coman, de kunne takke for dét. Denne gang var det Joao Cancelo, som med sin anden assist i ligeså mange kampe fandt Kingsley Coman inde foran. Her kunne franskmanden flugte Bayern på 2-0. Fem minutter senere igen lignede det, at det kunne blive en regulær afklædning af Wolfsburg, da Thomas Müller dukkede op og headede et fint indlæg fra Joshua Kimmich I kassen til 3-0. Wolfsburg fik stille og roligt mere tag i kampen hen mod pausen, og fem minutter før halvleg kunne indskiftede Jakub Kaminski bringe lidt spænding ind i opgøret, da han reducerede til pausestillingen 1-3 efter fint forarbejde af Paulo Otavio. Rødt til Kimmich og store Wolfsburg-missere I den første halve time af kampen lignede det ikke, at der skulle blive spænding om resultatet, men det ændrede sig I løbet af anden halvlegs første kvarter. Mattias Svanberg blev serveret en god chance efter 52 minutters spil, men svenskeren missede en gedigen chance tæt på mål. To minutter senere blev det hele lige en tand mere spændende, da Joshua Kimmich blev udvist for sin anden advarsel. Den garvede midtbanespiller havde hevet Maximilian Arnold omkuld, og da han rendte rundt med en advarsel fra første halvleg, takserede Harm Osmers det til advarsel nummer to. Nu lagde Wolfsburg pludselig trykket, og en halv time før tid skulle Ridle Baku have scoret, efter han var søgt ind i feltet og var fri på hovedstødet, men den tyske wingback måtte kigge længe efter sit sjette Bundesliga-mål i otte kampe. Momentum lod til at sive lidt ud af Wolfsburg, og i stedet kunne Bayerns 10 mand bringe sig på 4-1 godt 20 minutter før tid. Det var utroligt passivt Wolfsburg-forsvar, der gav Jamal Musiala muligheden for nærmest at vade igennem Bayern-bagkæden, og det så pludselig svært ud for Wolfsburg. Værterne havde dog ikke givet helt op, og 10 minutter før tid tændte netop Mattias Svanberg et lille håb hos hjemmepublikummet, da han bankede en lidt tilfældig nedfaldsbold i nettaget til 2-4. Så fik Wolfsburg blod på tanden, og det lykkedes faktisk værterne at få nettet til at blafre igen i det 84. minut, da Yannick Gerhardt hamrede den ind, men dommer Osmers havde set et kontroversielt frispark på Leon Goretzka, som stod ved magt efter et VAR-tjek. Der opstod ikke flere nævneværdige chancer for Wolfsburg, som måtte se sig slået med 2-4 på eget græs.