Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Avis: Allegri er på vippen i Juventus

( Alt om Sport )
Avis: Allegri er på vippen i Juventus är publicerad av Bold.dk
Massimiliano Allegri er en presset mand, og i de italienske medier forlyder det, at cheftræneren formentlig stopper i Juventus til sommer. Én sejr i otte kampe. I de fleste klubber vil der blive sat spørgsmålstegn ved træneren med sådanne resultater, og sker det i en klub som Juventus, bliver det næppe mindre. Massimiliano Allegri menes at være på vippen i den italienske storklub, men spørgsmålet er, hvornår der kan ske noget. Tuttosport og Gazzetta dello Sport skriver, at Juventus ikke kommer til at fyre Allegri i løbet af sæsonen, men flere andre medier erfarer, at samarbejdet stopper til sommer. Calciomercato skriver, at Juventus-direktør Giuntoli længe har overvejet et trænerskifte, og at klubben har brug for en ny start til næste sæson. Men Allegri og hans stab koster angiveligt Juventus 150 millioner kroner om året, så spørgsmålet er, om der kan landes af aftale omkring fratrædelse. 56-årige Massimiliano Allegri har stadig et år tilbage af sin kontrakt til sommer. Juventus ligger aktuelt på tredjepladsen i Serie A og har hele 17 point op til førerholdet Inter. I de seneste otte ligakampe har Juventus kun slået Frosinone, mens det er blevet til uafgjorte resultater mod Empoli, Verona, Atalanta og Genoa samt nederlag til Inter, Udinese og Napoli.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 07:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Finsk profil i modvind efter afbud til EM-gyser: Undskyld

( Alt om Sport )
Finsk profil i modvind efter afbud til EM-gyser: Undskyld är publicerad av Bold.dk
Det har skabt en del reaktioner i Finland, at Robert Taylor har valgt at melde afbud til det finske landshold, der torsdag spiller EM-playoff mod Wales. Nu forklarer han sin beslutning. Sverige og Norge er ude, men Finland har stadig chancen for at komme med Danmark til EM i Tyskland. Det kræver, at finnerne går hele vejen i EM-playoff, hvor Wales på torsdag er første bump på vejen. Man behøver næppe beskrive, hvor vigtig sådan en kamp er, og derfor er en del i Finland blevet sure over, at en af landsholdets profiler i form af Robert Taylor har meldt afbud, selv om han tilsyneladende ikke er skadet. Offensivspilleren bliver i Inter Miami, som på lørdag møder New York Red Bulls, og det er naturligvis ikke populært i Finland. Nu forklarer Robert Taylor beslutningen og undskylder også for den uro, det har skabt før den vigtige kamp mod Wales. - Jeg vil gerne starte med at udtrykke min taknemmelighed over hver gang, jeg er udtaget til landsholdet. Det er den største ære, en spiller kan opnå. Jeg har også en masse respekt for mine holdkammerater og trænere, som jeg har et fantastisk forhold til. - I øjeblikket har besluttet at melde afbud på grund af personlige årsager, hvilket inkluderer at beskytte min krop mod skader i et tæt kampprogram med mit klubhold samt de krævende rejser i landskampspausen, men jeg vil støtte Finland fuldt ud herfra. - Det er enormt vigtige kampe, og Finland har brug for spillere, som er 100 procent fit, så vi forhåbentlig kan sikre en plads ved EM. Det ville være selvisk af mig at tage denne mulighed fra en anden spiller. - Fordi det var en virkelig svær beslutning at træffe, tog det længere tid end forventet at nå hertil. Jeg ved, det har sat holdet i en udfordrende situation, så jeg vil gerne undskylde over for mine holdkammerater og trænere. - Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt for at få chancen for at repræsentere Finland i fremtidige kampe. Jeg vil ikke være et forstyrrende element for holdet, så lad os lægge alt fokus på holdet og hjælpe Finland til sejr, skriver Robert Taylor på Instagram. Den 29-årige kantspiller har på det seneste været fast mand på det finske landshold, hvor han i alt har spillet 34 kampe. For Lionel Messis Inter Miami har Taylor i denne sæson scoret to mål i fem MLS-kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 07:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Fire spillere anholdt for voldtægt af argentinsk journalist

( Alt om Sport )
Fire spillere anholdt for voldtægt af argentinsk journalist är publicerad av Bold.dk
Fire spillere fra den argentinske klub Velez er blevet arresteret og mistænkes for voldtægt af en 24-årig sportsjournalist på et hotelværelse. En særdeles kedelig sag har ramt argentinsk topfodbold. Fire spillere fra Velez Sarsfield i den bedste række blev mandag anholdt i en voldtægtssag. Der er tale om Sebastian Sosa, Braian Cufre, Jose Ignacio Florentin og Abiel Osorio, skriver nyhedsbureauet AP. En 24-årig kvindelig sportsjournalist beskylder spillerne for voldtægt og fortæller, at hun i starten af marts besøgte den ene spiller på et hotelværelse, hvor de andre tre også var. Her drak de alkohol, og hun faldt i søvn, hvorefter voldtægten skal have fundet sted. Sebastian Sosas advokat bekræfter, at målmanden tog kontakt til kvinden og inviterede hende til hotellet, men han afviser anklagerne om voldtægt. De tre andre har endnu ikke udtalt sig. Velez har foreløbig suspenderet de fire spillere, mens sagen undersøges nærmere. - Klubben understreger sin dybeste bekymring i forhold til de påståede kendsgerninger, som klart strider mod vores værdier, skriver Velez. Klubben er en af de mest succesfulde i Argentina med i alt 10 ligatitler i historien.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 07:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Prisen kan mangedobles: Spurs menes at lure på Barca-talent

( Alt om Sport )
Prisen kan mangedobles: Spurs menes at lure på Barca-talent är publicerad av Bold.dk
Den 19-årige midtstopper Mikayil Faye tiltrækker sig interesse fra Tottenham, Lens, Ajax, Girona og Nice, lyder det. Barca købte ham for en slik i sommer. FC Barcelona er ganske godt besat i det centrale forsvar, og derfor kan det blive aktuelt at sælge unge Mikayil Faye for at få nogle penge i kassen. Senegaleseren kom til Barca fra kroatiske NK Kustosija i sommer og har spillet på B-holdet, men her har han tilsyneladende imponeret. For nylig skrev Sport, at Tottenham er interesseret, og ifølge Fabrizio Romano gælder det også Lens, Ajax, Girona og Nice. I januar lød det, at Barca har afvist et bud på 67 millioner kroner fra Lens. Catalanerne købte Mikayil Faye for sølle 11 millioner kroner og ser altså ud til at kunne få mange gange den pris til sommer. Faye har spillet 24 kampe for Barcelonas B-hold med tre scoringer til følge. Kontrakten løber til 2027. Tidligere er Arsenal og Dortmund også blevet meldt interesseret.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 06:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Sverige slipper for Ronaldo og flere portugisiske stjerner

( Alt om Sport )
Sverige slipper for Ronaldo og flere portugisiske stjerner är publicerad av Bold.dk
Store navne som Cristiano Ronaldo, Joao Felix og Joao Cancelo kommer ikke i aktion, når Portugal tester med Sverige. Torsdag skal Sverige teste med Portugal, men det bliver et portugisisk mandskab uden en række store stjerner. Landstræner Roberto Martinez har nemlig udtaget 32 spillere til samlingen, men ´kun´ 24 spillere skal efter planen deltage i kampen mod Sverige. Allerede mandag har det portugisiske fodboldforbund offentliggjort navnene på de 24 spillere. Her er en række store stjerne ikke med. Det gælder blandt andre for den største af dem alle, nemlig Cristiano Ronaldo. Desuden er heller ikke Diogo Dalot, Joø£o Cancelo, Danilo Pereira, Otávio, Ruben Neves, Vitinha og Joø£o Félix med. Alle ovenstående spillere tilslutter sig første holdet, når forberedelserne starter til den anden testkamp mod Slovenien.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 00:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Dokumenter afslører: Brentford kæmpede for Forest-stjerne

( Alt om Sport )
Dokumenter afslører: Brentford kæmpede for Forest-stjerne är publicerad av Bold.dk
Brentford bød i sommer hele tre gange på Brennan Johnson, viser nye dokumenter. I stedet endte offensivspilleren med at skifte til Tottenham. Premier League-klubben Nottingham Forest er mandag blevet tildelt en pointstraf på fire point i Premier League, fordi klubben ikke har holdt sig inden for de økonomiske rammer med hensyn til tilladt underskud. Oprykkerne forsøgte ihærdigt at undgå en straf, og i det forsøg var Brennan Johnson det store trumfkort. Offensivspilleren var i sommer brandvarm på transfermarkedet, og han endte med at blive solgt til Tottenham på deadline day for cirka 410 millioner kroner, skriver The Athletic. I forbindelse med den netop afsluttede sag er dokumenter om interessen for Johnson kommet frem i dagens lys. Og det viser flere spændende ting.  Her fremgår det, at Atletico Madrid i sommer viste konkret interesse. Spanierne bød i 50 millioner euro, hvilket svarer til knap 375 millioner kroner, men Forest krævede 65 millioner euro, altså knap en halv milliard kroner. Værd at bemærke er også, at Brentford tre gange bød på Johnson. Først lød buddet på 280 millioner kroner, efterfølgende blev det hævet til 305 millioner kroner. Til sidst blev der budt 350 millioner kroner, men igen blev danskerklubben afvist, skriver The Athletic. Brennan Johnson endte i stedet hos Tottenham, hvor han underskrev en kontrakt frem til sommeren 2028.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 00:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Var sat i forbindelse med BIF og FCK: Afviste Malmö

( Alt om Sport )
Var sat i forbindelse med BIF og FCK: Afviste Malmö är publicerad av Bold.dk
Emil Krafth var i vinter sat i forbindelse med Brøndby IF, FC København og Malmö FF, og nu bekræfter han, at han afviste svenskerne. Tilbage i februar berettede FotbollDirekt, at klubber som Brøndby IF, FC København og Malmö FF alle var interesserede i Emil Krafth. Den svenske landsholdsspiller havde kontraktudløb til sommer, men i stedet valgte han kort efter at forlænge med Premier League-klubben Newcastle. Nu bekræfter han, at der var interesse fra Malmö. Det siger han i et interview med Fotbollskanalen. - De (Malmö, red.) var måske lidt optimistiske. Jeg føler, at jeg har nogle år tilbage i udlandet, før det bliver aktuelt. - De snakkede med min agent. Jeg tror ikke, det var mere end det, udtalte Emil Krafth til Fotbollskanalen. Emil Krafths nye Newcastle-aftale løber frem til sommeren 2025. Malmö FF endte med at hente Jens Stryger Larsen, der ligesom Emil Krafth kan spille på højre back. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-19 | 00:30:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Solbakken langer ud efter eksperter: Hjernevaskede

( Alt om Sport )
Solbakken langer ud efter eksperter: Hjernevaskede är publicerad av Bold.dk
Ståle Solbakken går i en NRK-dokumentar kaldet "Drømmen om EM" hårdt til eksperter, der ikke forstod, at Norge var uheldige med ikke at komme med til EM. I en dokumentar lavet af norske NRK langer Ståle Solbakken ud efter eksperter. Dokumentaren kaldet "Drømmen om EM" giver et indblik i, hvordan Ståle Solbakken har haft det i modgangen, hvilket man må sige, han mærkede under EM-kvalifikationen. Det endte som bekendt med, at Norge ikke røg videre til slutrunden i Tyskland, som fik mange eksperter op af stolene og kalde det for en kæmpe fiasko. I dokumentaren langer den norske landstræner ud efter de såkaldte eksperter. - Jeg kan blive chokeret over, at nogen, jeg troede, havde forstand mister fuldstændig hovedet. Det påvirker mit forhold til vedkommende i fremtiden. - Det er jo folk med en god fodboldhjerne, og folk du måske respekterer, som kommer med gode ting.  - Så har du også nogle, som du havde respekt for, men som mister totalt hovedet efter en kamp og bliver helt, helt hjernevasket og bliver "mandagstræner, som man kalder det i Danmark, siger Solbakken ifølge NRK. Undervejs åbner den tidligere FCK-træner også op for, hvordan han har kunnet mærke presset og modgangen. - Jeg går ind til pressemøderne uden at bruge en kalorie (på pressen red.). Mine problemer begynder, når jeg låser hotelværelset og lægger mig på sengen, og du har gjort, hvad du mener, du kan gøre.  - Så tænker du: "Fy for et lorte liv det her er, et meningsløst liv", lyder det fra Ståle Solbakken. Det norske landshold møder i denne samling Tjekkiet og Slovakiet i to testkampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Cancelo blev frosset ude i City: Var ikke enig med Guardiola

( Alt om Sport )
Cancelo blev frosset ude i City: Var ikke enig med Guardiola är publicerad av Bold.dk
Joao Cancelo åbner op for, hvorfor det endte med, at Pep Guardiola ikke ville bruge ham i Manchester City. I Manchester City blev Joao Cancelo vurderet til at være én af de bedste backs i verden, men pludselig så alt anderledes ud. Fra nærmest den ene dag til den anden var portugiseren frosset ude og bænket, hvilket først resulterede i et lejeophold i Bayern München og senere i Barcelona, hvor han er nu. Og hvorfor det pludselig ikke fungerede i City, skal findes i uenigheder, fortæller 29-årige Cancelo. - Der var ting, vi (Guardiola, red.) ikke var enige om. Vi er ikke forpligtet til at være enige om alt. - Jeg havde ting, jeg ikke var enig i, og det samme havde han. Sådan var det, men jeg er ikke vred. Jeg er meget taknemmelig. Livet går videre, og jeg er virkelig, virkelig glad her (i Barcelona, red.), siger Cancelo ifølge Relevo. Joao Cancelo har kontrakt med Manchester City til 2027, men han håber ikke, at han skal tilbage. Han er nemlig lige dér, hvor han gerne vil være. - I øjeblikket har de ikke fortalt mig noget, men jeg håber, jeg kan blive. Jeg gør alt muligt for at lade det ske. - Jeg vil også gerne spille for Benfica, men jeg vil spille to eller tre år mere her, lyder det fra backen. Joao Cancelo har spillet 32 kampe for Barcelona. I Manchester City blev det til 154 af slagsen med ni mål og 22 assists til følge.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 23:20:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Deulofeu frygtede tidligt stop: Nu er han positiv

( Alt om Sport )
Deulofeu frygtede tidligt stop: Nu er han positiv är publicerad av Bold.dk
Gerard Deulofeu er optimistisk omkring fremtiden. Så sent som i februar frygtede han ellers at skulle stoppe karrieren alt for tidligt. - Du kan ikke forestille dig, hvad jeg går igennem. Jeg forsøger at komme mig på alle måder, men jeg har accepteret tanken om, at jeg måske aldrig bliver skadefri.  Sådan har Gerard Deulofeu tidligere udtalt om sin skadessituation.  Man skal helt tilbage til november 2022 for at finde Deulofeus seneste kamp. Den spanske offensivspiller har været ude med en knæskade, som har krævet flere operationer. Men nu er stemningen vendt. På sin Instagram-profil deler han nemlig en optimistisk besked via en story. - Gode nyheder efter tjek fra den medicinske stab. - Jeg håber snart at kunne tage et stort skridt, hvilket vil bringe glæde hos alle, skriver han til et billede, hvor han står iført træningstøj. 30-årige Gerard Deulofeu har kontrakt med Udinese frem til sommeren 2026. Du kan finde hans opslag her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 22:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hvidovre-offensiv udtaget til U20-landsholdet

( Alt om Sport )
Hvidovre-offensiv udtaget til U20-landsholdet är publicerad av Bold.dk
Jeffrey Papa Adjei-Broni er udtaget til U20-landsholdet i stedet for Mads Enggård, som i stedet skal med U21-landsholdet. Jeffrey Papa Adjei-Broni har været fast mand hos Hvidovre i foråret. Nu er han blevet belønnet med en plads på U20-landsholdet. Det oplyser DBU mandag. Offensivspilleren erstatter Randers-spilleren Mads Enggård, som rykker op på U21-landsholdet på grund af en skade til Maurits Kjærgaard. U20-landsholdet skal i løbet af den kommende uge spille to testkampe i Portugal. Kampene finder sted den 20. marts og den 26. marts. 19-årige Jeffrey Papa Adjei-Broni kan få debut på U20-landsholdet, hvis han kommer i aktion.  

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 22:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Real Madrid klager over dommeren efter Vinicius-tilråb

( Alt om Sport )
Real Madrid klager over dommeren efter Vinicius-tilråb är publicerad av Bold.dk
Real Madrid har i en pressemeddelelse oplyst, at klubben har indgivet en klage til det spanske fodboldforbund over dommer Juan Martinez Munuera, der ikke gjorde noget ved de tilnærmelser, der kom fra Osasunas fans mod Vinicius Junior. Vinicius Junior har været udsat for en masse fra lægterne i denne sæson, og lørdag var den gal igen. Denne gang var det fra Osasunas fans, der ytrede fornærmende ting ned mod den brasilianske stjerne, og nu reagerer Real Madrid. Klubben har nemlig indgivet flere klager efter hændelserne. Blandet andet en klage over kampens dommer, Juan Martinez Munuera. - Klubben har indgivet en klage til det spanske fodboldforbunds disciplinærkomité over kampens dommer Juan Martinez Munuera som følge af den uagtsomme udformning af dommerrapporten. - Denne dommer undlod frivilligt og bevidst de fornærmelser og ydmygende råb gentagne gange rettet mod Vinicius Junior på trods af, at vores spillere insisterende blev advaret på samme tid, som de fandt sted. - I lyset af disse uheldige begivenheder har Real Madrid udvidet den klage sidste fredag, den 15. marts, til statsanklagermyndigheden mod forbrydelser med had og diskrimination, for de racistiske og hadefulde tilnærmelser mod vores spiller, skriver klubben blandt andet i pressemeddelelsen. Derudover kræver Real Madrid, at personerne, der ytrede sig, vil blive fundet og straffet. Real Madrid vandt opgøret med 4-2.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 22:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Formel 1-kører køber sig ind i fransk klub

( Alt om Sport )
Formel 1-kører køber sig ind i fransk klub är publicerad av Bold.dk
Pierre Gasly har købt sig ind i fodboldklubben FC Versailles, som frister en tilværelse i den tredjebedste franske række. Pierre Gasly er vant til at træde speederen i bund som racerkører, og nu vil det vise sig, om han også er i stand til at give gas som ejer af en fodboldklub. Mandag har FC Versailles offentliggjort Gasly som ny medejer. Klubben frister til daglig en tilværelse i den tredjebedste fodboldrække, men den nye ejer har større planer. I pressemeddelelsen fremgår det, at klubben vil fortsætte med at have en ambition om at være en 100 procent fransk klub, kun med franske spillere. - Jeg er glad for at være blevet en del af FC Versailles, for jeg har altid ønsket at blive en del af professionel fodbold. Jeg deler de samme værdier og ambitioner som Wlexandre og Fabien (de to andre ejere, red.), og det giver os gode forudsætninger for at udvikle klubben.  -Det her er starten på en smuk historie. Go Versailles, udtaler Gasly på klubbens hjemmeside. Versailles er aktuelt nummer 10 i den tredjebedste franske række. Det er lige over nedrykningsstregen. 28-årige Pierre Gasly er racerkører for Alpine F1 Team.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 22:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Darwin Nunez melder fra til landsholdet

( Alt om Sport )
Darwin Nunez melder fra til landsholdet är publicerad av Bold.dk
Liverpools angriber Darwin Nunez kommer ikke til at være med for Uruguay i de kommende testkampe, da han er skadet. Uruguay kommer ikke til at kunne gøre brug af Darwin Nunez. Liverpool-angriberen har meldt fra til landsholdssamlingen, da han har pådraget sig en mindre forstrækning. Nunez fremgår ikke på truppen på det sociale medie X, og efter FA Cup-nederlaget til Manchester United søndag var Jürgen Klopp ude at sige, at angriberen havde pådraget sig en skade. Den skade har altså gjort, at Nunez bliver hjemme i det engelske. Uruguay møder Baskerlandets landshold den 23. marts, inden Elfenbenskysten venter den 26. marts.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 22:20:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Spalletti advarer natteravne: Kommer ikke på landsholdet

( Alt om Sport )
Spalletti advarer natteravne: Kommer ikke på landsholdet är publicerad av Bold.dk
Luciano Spalletti vil ikke se sine spillere være længe oppe om natten. Så kommer de ikke på det italienske EM-hold, lyder det. Søvn er vigtigt. Meget vigtigt. Det var én af de klare budskaber, da Luciano Spalletti mandag holdt pressemøde i den italienske landsholdslejr. -Synes du, at det er tilfredsstillende, at professionelle, der spiller på landsholdet, ikke sover om natten, fordi de spiller og derfor ikke kan yde deres bedste dagen efter? Sådan lød det indledende, inden han slog fast, at han ikke tolererer nattenavne i sin trup. - Jeg er ligeglad med, hvad spillerne laver. Jeg bekymrer mig om, hvornår de prøver at sove. Nogle spillere var oppe natten inden vores kamp mod Ukraine, og det passer mig ikke. - Til EM skaber vi et fællesrum, for det er vigtigt at fylde tiden ud. Klokken 23.30 skal alle være på deres værelser. Afhængighed er ikke godt. - Alle, som ønsker at spilde tiden, kommer ikke på landsholdet. Vi har ingen kontrakt, så vi er ikke bundet til hinanden, udtalte Luciano Spalletti ifølge TuttoMercarto. Italien er havnet i gruppe med Albanien, Spanien og Kroatien ved sommeren EM-slutrunde i Tyskland.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 21:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Skadet Messi melder fra til landsholdet

( Alt om Sport )
Skadet Messi melder fra til landsholdet är publicerad av Bold.dk
Lionel Messi er ikke blevet sin skade kvit og misser Argentinas kommende landskampe. Det oplyser landsholdet på det sociale medie X. Til de kommende testkampe skal Argentina kunne klare sig uden anfører Lionel Messi. Den argentinske verdensstjerne er ikke blevet sin skade kvit og har meldt afbud til samlingen. Det skriver det argentinske fodboldforbund på det sociale medie X. Lionel Messi pådrog sig en forstrækning i Inter Miamis kamp mod Nashville SC for fire dage siden. Argentina møder El Salvador og Costa Rica henholdsvis den 23. og 27. marts.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 21:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Fredberg vil beholde Vertonghen: Frisk og sulten

( Alt om Sport )
Fredberg vil beholde Vertonghen: Frisk og sulten är publicerad av Bold.dk
Jesper Fredberg lægger ikke skjul på, at Anderlecht gerne vil forlænge samarbejdet med Jan Vertonghen. Den 36-årige forsvarer har kontraktudløb til sommer. Mandag kom det frem i belgisk presse, at danskerklubben Anderlecht er i dialog med Jan Vertonghen om en kontraktforlængelse. Den 36-årige midtstopper har kontrakt frem til sommer, og dermed skal der inden længe træffes en beslutning om fremtiden. Nu erkender Jesper Fredberg, at Anderlecht gerne vil beholde veteranen. - Jeg kan ikke sige meget lige nu, for det holder jeg mellem mig og Jan. Det er ingen hemmelighed, at vi er meget tilfredse med ham, udtaler fodbolddirektøren til HLN og fortsætter: - Han gør det virkelig, virkelig godt. Han er ikke en gammel mand. Han ser frisk og sulten ud. Det er den type spillere, vi gerne vil have i Anderlecht. Så Jan ved, at vores dør er åben. Vi er klar, men vi må se, hvor det ender. - Vertonghen er en voksen mand. Vi sætter os ned og træffer en beslutning, når han ved, hvad han vil, udtaler Jesper Fredberg til HLN. Jan Vertonghen kom til Anderlecht i sommeren 2022. Han er noteret for 65 førsteholdskampe for belgierne.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 21:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Officielt: Brahim Diaz er marokkansk landsholdsspiller

( Alt om Sport )
Officielt: Brahim Diaz er marokkansk landsholdsspiller är publicerad av Bold.dk
Real Madrids Brahim Diaz kan få sin debut for Marokko, når Angola venter på fredag. Brahim Diaz er nu officielt marokkansk landsholdsspiller. Mandag aften har det Marokkos fodboldforbund lagt en video op på det sociale medie X med Real Madrid-spilleren. Her kommenterer Diaz på landsholdsskiftet. - Jeg vil gerne takke Kongen Mohammed VI og det marokkanske folk for deres kærlighed og support. - Jeg vil give alt på banen for Marokko, siger han. 24-årige har spillet på ungdomslandsholdene i Spanien og fået en enkelt landskamp for A-landsholdet. Det var i en testkamp mod Litauen, og derfor kunne han skifte landshold.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 21:10:25
Læs mere »        Kommenter »   
 

Inter-stjerne afviser racisme: En misforståelse

( Alt om Sport )
Inter-stjerne afviser racisme: En misforståelse är publicerad av Bold.dk
Francesco Acerbi afviser pure at have udsat Juan Jesus for racisme. Der er tale om en misforståelse, lyder det fra italieneren. Francesco Acerbi er havnet i lidt af et stormvejr efter søndagens Inter-opgør mod Napoli. Den italienske forsvarer er nemlig beskyldt for at have været racistisk over for Napolis Juan Jesus. Som følge heraf blev Acerbi bedt om ikke at møde ind på landsholdet. Mandag aften har Acerbi forklaret sin side af historien. Han afviser pure de hårde beskyldninger. - Jeg sagde intet racistisk, det er helt sikkert, udtalte Acerbi ifølge Football Italia og fortsatte: - Jeg har ikke talt med Juan Jesus endnu, men jeg kan med sikkerhed sige, at intet racistisk kom ud af min mund. - Han må have misforstået mig. Hvorfor skulle jeg undskylde? Jeg ved, jeg ikke har sagt noget racistisk. Jeg har spillet fodbold i 20 år, og jeg ved, hvad jeg siger. - Jeg håber, at kampen mod racisme fortsætter i hele verden, udtalte Francesco Acerbi. Inter har mandag udsendt et statement. Her skriver storklubben, at man vil kaste lys over sagen sammen med Francesco Acerbi personligt.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 20:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Vild Griezmann-rekord har nået sin ende

( Alt om Sport )
Vild Griezmann-rekord har nået sin ende är publicerad av Bold.dk
Antoine Griezmann har spillet de seneste 84 landskampe for Frankrig, men nu er han blevet skadet og misser derfor de kommende kampe. 84 kampe i træk. Så vild er Antoine Griezmanns statistik for Frankrig, men nu ophører den. Angriberen er nemlig skadet og er derfor rejst hjem fra landsholdssamlingen.  Dermed får han ikke mulighed for at udbygge sin rekord til deltagelse i Frankrigs 86 seneste landskampe. Mandag aften oplyser det franske fodboldforbund, at Matteo Guendouzi er blevet udtaget i stedet for angriberen. Griezmanns afbud skyldes en ankelskade, lyder det. Frankrig skal i den kommende tid teste mod Tyskland og Chile.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-03-18 | 20:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Avis: Allegri er på vippen i Juventus
Læs mere »
Finsk profil i modvind efter afbud til EM-gyser: Undskyld
Læs mere »
Fire spillere anholdt for voldtægt af argentinsk journalist
Læs mere »
Prisen kan mangedobles: Spurs menes at lure på Barca-talent
Læs mere »
Sverige slipper for Ronaldo og flere portugisiske stjerner
Læs mere »
Dokumenter afslører: Brentford kæmpede for Forest-stjerne
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
1
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Byge af søgsmål rammer det amerikanske finanstilsyn
Læs mere »
Stribe af selskaber afviser at stille milliardkaution for Trump
Læs mere »
Wolt vil gøre det bæredygtigt at være doven
Læs mere »
  IT & Teknik
Morgen-briefing: Peter Schleidt er ny formand for JN Data / Visma relancerer ERP-system i Danmark / Nyt selskab skal sæ
Læs mere »
Fujitsu ramt af cyberangreb: Sensitive kundedata lækket
Læs mere »
Har fundet årsagen: Derfor gik McDonalds systemer helt i sort i mange lande
Læs mere »
Test: Endelig en digital forstærker, som du kan bruge til alt - også tv-lyden
Læs mere »
Apple overvejer at indbygge Googles Gemini-AI i iPhone
Læs mere »
Danske it-sikkerhedseksperter revser Center for Cybersikkerhed for ikke at melde klart ud: Vi slås jo med Rusland
Læs mere »


Bilpleje Blog
Tyskland vil vaccinere flere i en fart af fry   FCK mister dispensation til Fan Village ved P   Karakterer: Av, Viborg! David Nielsen har giv   Debat: Børnene er ikke okay. Men hvad med for   Hvor lang tid går der inden salgspriser vises   Ferietid afløses af øget aktivitet på boligma   Sur Cavani: Landsholdet er en forpligtelse   Debat: Vi har brug for proteiner   Rodgers om profiler: De er ikke til salg   Sarri får to dage i skyggen for rødt kort   NKT har fordoblet salget på fem år - mere væk   Regel i Belgien: Hold jul hjemme og inviter k   18 måneder efter krigens start: Russisk gas k   De er favoritter til at få deres første stjer   Silkeborg IF opjusterer: Millionsalg på vej   PL-oprykker tæt på 36-årige Branislav Ivanovi   Svensk bjerg lukker for turister efter stort   Banker raser over nyt kapitalkrav   Indersiden: I aften kan AGF forstærke truslen   Skat varsler flere ændringer inden frigivelse   Barca vandt El Clasico efter vidunderligt Rap   Dansk medaljehåb åbner PL med bøvlet sejr   Off-topic: Rentefradrag Saxo Bank   Venstre kræver økonomisk gulerod til restaura   Svenske styrker i al hast rykket til Gotland   Irak fordømmer koranafbrænding ved ambassade   Microsoft: Russisk hackergruppe angriber orga   Nyhedsanalyse: Mette Frederiksen kritiseres i   Mourinho om første Lukaku-mål: Ikke vigtigt f   Medie: Atletico vil give Daniel Wass til 2023   Det sker for tusindvis af danske kvinder hver   Nu begynder Højesterets-sag mod tidligere Ate   Avis: Leeds overvejede ombejlet Raul   Rusland vil forbyde international LGBT-bevæge   Nomineret til Årets CIO 2020: It blev redning   Medie: Trumps skotske golfresorter har krævet   David Cameron laver en Lars Løkke. Nu skal ha  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer