Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Sport nyheder

Save  nyheder in bookmarks
RSS feed her

Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real

( Alt om Sport )
Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real är publicerad av Bold.dk
Carlo Ancelotti forsikrer, at Arda Guler bliver i Real Madrid næste sæson.  Han skal ingen vegne.  Så klar er konklusionen fra Real Madrid-cheftræneren, Carlo Ancelotti, når snakken falder på spaniernes tyrkiske guldfugl Arda Guler, der blev matchvinder i fredagens 1-0-sejr over Real Sociedad.  - Der er ingen tvivl om, at han er hos os næste år, fortalte den italienske træner efter kampen ifølge The Athletic. Den 19-årige offensivspiller har på rygtebørsen været sat i forbindelse med et skifte væk fra madrilenerne.  Men sådan bliver det altså ikke.  - Han gjorde det fantastisk (mod Real Sociedad, red.). Han kæmper hårdt, så selvfølgelig bliver han. Han er meget ung, og han er ved at finde sin rolle på holdet. 19-årige Arda Güler har nu spillet otte kampe for Real Madrid og scoret to mål siden skiftet fra Fenerbahce. Han har kontrakt med Madrid-klubben frem til sommeren 2029.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 13:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Klopp dropper Salah og Nunez

( Alt om Sport )
Klopp dropper Salah og Nunez är publicerad av Bold.dk
Liverpool skal på jagt efter tre vigtige point, men til kampen mod West Ham er Mohamed Salah og Darwin Nunez blevet sendt på bænken. Flere profiler er blevet bænket i Liverpool. Lørdag skal Jürgen Klopp og co. ud og jagte vigtige point i håbet om at bevare drømmen om det engelske mesterskab. Det bliver dog uden Mohamed Salah, Darwin Nunez og Dominik Szoboszlai, der alle er blevet henvist til bænken. De var ellers alle med senest, da man skuffede stort mod rivalerne fra Everton. I stedet får Cody Gakpo, Harvey Elliot og Wataru Endo chancen for Liverpool. Der kan desuden være et comeback til Stefan Bajcetic, som er med på bænken. Han har ikke været i aktion siden september. Der er kampstart mellem West Ham og Liverpool klokken 13:30.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 13:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogram

( Alt om Sport )
Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogram är publicerad av Bold.dk
Ivan Prelec og Oliver Provstgaard peger begge på, at Vejles slutprogram giver dem en fordel i jagten på overlevelse. Kun en enkelt gang i sæsonen har Vejle Boldklub været over nedrykningsstregen. Det skete efter første spillerunde i Superligaen, men siden har klubben fra Nørreskoven været helt nede og skrabe bunden. Man har dog langt fra opgivet håbet om endnu en sæson i landets bedste række. Fredag aften formåede man at få 1-1 mod konkurrenterne fra Lyngby Boldklub på udebane, og derfor har man to point op til overlevelse. Bold valgte efter kampen at tage en status på deres tro, og den har cheftræner Ivan Prelec i hvert fald. - Vi kommer til at overleve. Det gør vi, fordi vi vil kæmpe for det til det sidste. Vi har været igennem en hård og vanskelig sæson, men vi bliver ved med at tro på det. - Vi har stadig fem kampe, hvor tre af dem er på hjemmebane. Lyngby skal stadig til Vejle, så alt er stadig åbent. Vi er afhængige af os selv. - I sidste ende kan man ikke forudsige, hvad der vil ske, men jeg kan bare sige, at vi har en stærk tro på, at vi kommer til at overleve. Er Lyngby eller Vejle stærkest? - Jeg vil ikke sammenligne. Jeg ser os være et hold, der er stærkt nok til at blive i Superligaen, siger Ivan Prelec. Kampprogram er en fordel for VejleIvan Prelec nævner Vejles program være en fordel for dem i jagten på overlevelse. Her skal man blandt andet møde OB, Hvidovre og Lyngby hjemme i Nørreskoven. Oliver Provstgaard deler samme holdning som sin cheftræner og har derfor også en stor tro på, at Vejle kan snyde konkurrenterne. Hvad taler for, at I overlever i Superligaen? - Det gør, at vi har de tre dårligste hold på hjemmebane, og Lyngby har de tre dårligste på udebane. - Så der har vi helt klart en fordel i, at vi bare skal ud og give den gas på hjemmebane. - Vi ved, at hvis vi tager kampene især på hjemmebane og får de sejre, vi skal have, så ser det godt ud. Men alt kan jo ske. Vejle står i en situation, hvor man ikke har været over stregen siden første spillerunde. I Lyngby missede man muligheden igen, men Provstgaard maner til ro. - Vi er stadig med i det, og jeg vil da også helst komme over stregen første gang på hjemmebane, så jeg venter med glæde, siger Oliver Provstgaard med et smil. Han indrømmer dog på samme tid, at det er en ting, som har fyldt i Vejle-truppen. - Der er helt sikkert en frustration i truppen. Vi vil gerne være over, så det kan godt være, at det fylder lidt i dagligdagen hjemme i klubhuset, men det fylder slet ikke, når vi går ud på banen.  - Jeg synes ikke, vi ligner et hold, der er bange for at tage det skridt over stregen. Vi er mentalt parate og gør alt, hvad vi kan for at komme over den. Det får Vejle chancen for i næste runde, når man hjemme i Nørreskoven tager imod OB.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 13:30:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Hylder 38-årig Modric: Hans form er spektakulær

( Alt om Sport )
Hylder 38-årig Modric: Hans form er spektakulær är publicerad av Bold.dk
Carlo Ancelotti er imponeret over Luka Modrics vilde form, da kroaten stadig kan levere uge efter uge trods sine 38 år. Luka Modric bliver senere på året 39 år, men han er langt fra færdig på den øverste hylde. Real Madrid-stjernen bliver fortsat ved med at imponere stort, og det var også tilfældet fredag aften. Her spillede den kroatiske troldmand 84 minutter, men det får ingen betydning for næste uges Champions League kamp. Sådan lyder det fra cheftræner Carlo Ancelotti ifølge MARCA. - I de seneste kampe har han vist optimal fysisk form. Han håndterede bolden utrolig godt i anden halvleg efter det gode pres fra Real Sociedad i den første. - Hans form er spektakulær, og det står klart, at han kan spille på tirsdag i München. Her skal Real Madrid forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt i den første af to Champions League-semifinaler. Selv om der er styr på fysikken, er der stadig stor uvished vedrørende Luka Modric. Det er fortsat usikkert, hvad han har tænkt sig at gøre med sin karriere, når aftalen med Real Madrid udløber til sommer.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 12:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Valgte at skifte til Lyngby: Masser af interesse

( Alt om Sport )
Valgte at skifte til Lyngby: Masser af interesse är publicerad av Bold.dk
Andri Gudjohnsen fortæller, at han valgte at skifte permanent til Lyngby, selv om der var stor interesse for ham. Det viste sig at være et klogt træk, da Andri Gudjohnsen valgte at skifte til Lyngby før denne sæson på en lejeaftale. Den islandske angriber var på jagt efter spilletid og mere selvtillid, efter at han var røget ud i kulden hos IFK Norrköping. Og det har han i den grad fundet på Lundtoftevej. Gudjohnsen har været flyvende og scoret hele 11 mål for de kongeblå, selv om Lyngby kæmper for livet i rækken. Det fik andre klubber til at melde sig på banen, men Gudjohnsen valgte dog at skifte permanent til Lyngby i sidste uge. - Når du gør det godt, er der en masse interesse og snakke. Men for mig har det handlet om at holde hovedet koldt og blive her. - Efter de sidste par år, hvor jeg ikke har spillet så meget, har det vigtigste været at komme her, få minutter og få min selvtillid igen. - Jeg skulle være i stand til at score mål igen og have det godt med fodbolden. Det betyder så meget for mig.  Gudjohnsen er dermed taknemmelig for, at han har genfundet sig selv i Lyngby. - Der var interesse her og der og en masse snakke, men muligheden for mig var at blive her i Lyngby, som havde en købsklausul, så gjorde vi det færdigt. 22-årige Andri Gudjohnsen har fået en kontrakt med Lyngby Boldklub frem til sommeren 2027.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 12:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Bo H. er den danske Klopp: Det gør mig stolt

( Alt om Sport )
Bo H. er den danske Klopp: Det gør mig stolt är publicerad av Bold.dk
Bo Henriksen glæder sig over at blive sammenlignet med Jürgen Klopp, hvor det især er tyskerens menneskelige egenskaber, som har gjort indtryk. - Den danske Klopp. Sådan lyder det regelmæssigt i den tyske presse, når de omtaler Bo Henriksen. Selv for få dage siden blev den karismatiske dansker kaldt for den næste Klopp af The Athletic. Sammenligningen skyldes, at Henriksen har taget Mainz med storm og givet dem nyt liv i jagten på overlevelse i Bundesligaen. En klub, som Jürgen Klopp også har stået i spidsen for tidligere i karrieren. Bold har talt med Bo Henriksen, som er glad for de rosende ord fra verdenspressen. - Det er da altid sjovt at få sådan nogle superlative kastet efter sig. Det er det specielt efter sådan en rigtig voldsomt dygtig træner, som Jürgen Klopp nu er. - Men når det så er sagt, har han været træner i Dortmund og Liverpool, så det er måske en smule unfair over for Klopp at blive sammenlignet på det grundlag, siger Bo Henriksen med sit sædvanlige grin. - Men det er jo klart, at man er stolt, når man bliver sammenlignet med en, som er så stor. - Der er dog lang vej endnu før, at jeg kan lære at være lige så dygtig som de allerbedste i verden. Bo Henriksen kan ikke skrive de samme storklubber som Klopp på sit cv, men det er gået stærkt de seneste år for fynboen. Han indrømmer da også, at han sigter efter stjernerne i jagten på succes. - Det er jo det, man arbejder på hver dag, og det er det, man skal kæmpe for. Det skal man gøre alt, hvad man kan for.  - Så skal man være sig selv i processen, fordi det er jo en proces det hele. Det er en del af det, heldigvis. Det er på godt og ondt, at vi gør, hvad vi kan. Et sympatisk menneskeMedierne har valgt at sammenligne Bo Henriksen og Jürgen Klopp, da de begge er karismatiske. Der er masser af følelser og passion på spil, når de to betræder græstæppet. Kan du selv se nogle lighedspunkter mellem Klopp og dig? - Jeg kender ham jo ikke. Jeg bor dog 300 meter væk fra, hvor han boede i gamle dage. Det har jeg i hvert fald fået fortalt. Men jeg kender ham ikke, så det kan jeg ikke navigere rundt i. - Jeg kan se ham på fjernsynet, og der ser han ud som en rigtig, rigtig dygtig træner, men også som et godt og sympatisk menneske. Det kan jeg godt lide. - Men hvis han så havde været en idiot, havde det ikke været så sjovt at blive sammenlignet med ham, griner Bo Henriksen. Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix. Det er især Klopps menneskelige egenskaber, som danskeren er imponeret over. - Han virker jo som et rigtig sympatisk og empatisk menneske. Det er for mig det allervigtigste, og derfor kan man godt se op til ham. - Man ser selvfølgelig op til de dygtigste trænere, som har lavet de vildeste resultater. Med livet som indsatsDet skal Bo Henriksen nu også forsøge på. Han har de seneste måneder ændret Mainz og gjort, at de har en ny sæson i Bundesligaen inden for rækkevidde. Denne søndag gælder det så en ny bundgyser, når Henriksen og co. skal forsøge at gøre livet surt for FC Köln. - Lige siden min første kamp har der været meget på spil. Vi var fire point efter FC Köln, da jeg kom. Nu er vi fem point foran. - Det er med livet som indsats hver gang. Det er også derfor, at jeg kalder dem for finaler. Det er bare finaler hver gang, vi spiller. Det er det, vi træner for. Foto: Ronny Hartmann/AFP/Ritzau Scanpix - Det er det, vi har åndet og levet for, siden vi var små drenge, som bare tossede rundt efter kuglen. - Du får det ikke mere spændende eller interessant end det, vi er i lige nu, siger en kampklar Bo Henriksen til Bold. Mainz og FC Köln tørner sammen klokken 17:30 søndag. Med en sejr vil Bo Henriksen og co. have skabt et hul på hele otte point ned til konkurrenterne inden de sidste tre kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 12:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Engelske medier falder pladask for Mads Hermansen

( Alt om Sport )
Engelske medier falder pladask for Mads Hermansen är publicerad av Bold.dk
Store engelske medier fremhæver Mads Hermansen som en central brik i Leicesters oprykning til Premier League. Leicester er tilbage i Premier League fra den kommende sæson.  Queens Park Rangers´ 4-0-sejr over Leeds i fredagens Championship-kamp betyder nemlig, at danskerklubben ikke længere hentes af Leeds.  Og dagen derpå vælter analyserne frem i den britiske presse, og her går én mand igen.  Mads Hermansen.  Den 23-årige målmand, der sidste sommer tog fra Brøndby til den engelske traditionsklub, bliver nemlig fremhævet som en af de spillere, der har betydet meget i Leicesters oprykning. Telegraph:- To signings har været afgørende i Leicesters togt. Harry Winks kom for 10 millioner pund, og han er Leicesters hjerne på banen. Mads Hermansen, som blev håndplukket manager Enzo Maresca, er Championship-versionen af Manchester Citys Ederson.  The Guardian: - Leicester har ikke lavet mange fejl i rekrutteringen af spillere op til sæsonen. Hermansen, der er ligeså komfortabel med fødderne, som han er med hænderne, er måske den vigtigste brik i puslespillet.  BBC: - Mads Hermansens tilstedeværelse i truppen må ikke undervurderes. Han blev også udnævnt som målmanden på årets hold i Championship. Independent: - Der er tradition for danske keepere i Leicester. Mads Hermansen lever op til det. Den 23-årige målmand har leveret 13 clean sheets og 114 redninger. Han skaber ro med hænder og fødder.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 12:20:23
Læs mere »        Kommenter »   
 

Tidligere Superliga-profil lander job i svensk klub

( Alt om Sport )
Tidligere Superliga-profil lander job i svensk klub är publicerad av Bold.dk
Den tidligere AaB- og OB-profil Andreas Johansson træder ind i en ledende stilling i Djurgårdens akademi.  Andreas Johansson har landet et nyt job.  Svenskeren, der spillede i Superligaen fra 2007 til 2012 i henholdsvis AaB og OB, skal være leder for Djurgårdens drengeakademi og hjælpe spillere mellem 10 og 15 år.  Det oplyser Allsvenskan-klubben på sin hjemmeside. - Det føles fantastisk at komme tilbage.  - Jeg vil have fokus på udviklingen af -‹-‹spillerne og bidrage med min erfaring og viden, siger Johansson, der har brugt det sidste stykke tid på at dygtiggøre sig som træner: - Jeg har deltaget i Elite Pro-træneruddannelsen op til UEFA A-licensen, som er den næsthøjeste. Derefter har jeg været træner i IFK Stocksund, men også i IFK Lidingö ved forskellige lejligheder. Johansson har vundet svensk guld to gange med Djurgården og sikret sig to pokaltitler. Dermed er det lidt af et navn, der vender hjem til klubben. For AaB nåede den tidligere midtbanespiller 93 kampe med 21 mål til følge.  I OB-trøjen blev det til 69 kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 11:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Brøndby tjener millioner på Hermansen-succes

( Alt om Sport )
Brøndby tjener millioner på Hermansen-succes är publicerad av Bold.dk
Der tikker nu fem millioner kroner ind på Brøndbys konto efter Leicesters oprykning til Premier League. Det skyldes, at man sikrede sig en oprykningsklausul i forbindelse med salget af Mads Hermansen. Det er ikke kun i Leicester, at man jubler over oprykningen til Premier League. Succesen sender nemlig også millioner til Brøndby IF. Som Bold forstår det, har Brøndby sikret sig fem millioner kroner grundet en oprykningsklausul i forbindelse med salget af Mads Hermansen, som Tipsbladet også har nævnt. Hermansen blev i sommer solgt til Leicester for 52 millioner kroner. Der kan dog være flere millioner på vej til Vestegnen. Bold kan også fortælle, at Brøndby har en videresalgsklausul på 10-15 procent på Hermansen. Dermed kan Hermansen gå hen og blive en af de dyreste målmænd i mange år fra Superligaen, hvis succesen fortsætter. Man må da også sige, at Hermansen har taget Leicester med storm. Han har fra dag ét imponeret stort mellem stængerne og reddet flere point til klubben. Dermed er Leicester og Hermansen nu klar til Premier League, mens at Brøndby kan nyde synet af nye millioner på bankkontoen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 11:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Esben Hansen bliver sportsdirektør i AC Horsens

( Alt om Sport )
Esben Hansen bliver sportsdirektør i AC Horsens är publicerad av Bold.dk
Esben Hansen har snart første arbejdsdag som ny sportsdirektør i AC Horsens. AC Horsens styrker den sportslige ledelse med ansættelsen af Esben Hansen, der senest kommer fra en ledende stilling i Sønderjyske.  Den 42-årige advokat træder nu ind i den østjyske klub, hvor han skal vøre sportsdirektør.  Det oplyser AC Horsens på sin hjemmeside.   - Ansættelsen af Esben Hansen som sportsdirektør er en markant styrkelse af vores sportslige organisation og et vigtigt skridt i forhold til at følge vores strategi om oprykning til 3F Superligaen gennem en bæredygtig model, siger direktør Kristian Nielsen. - Esben har prøvet meget i løbet af sin karriere som både spiller og sportsdirektør, og han bliver en vigtig medspiller for både trænerstab og spillertrup. Esben Hansen fortæller, at han aldrig har været i tvivl om, at han ville være en del af klubben på Langmarksvej. - Det er en kombination af flere ting, der gør det interessant at blive en del af AC Horsens. Ejernes ambitioner og de kompetencer, der allerede er på plads i klubben samt hele infrastrukturen gør, at det passer godt til mit kompetencesæt, og jeg tror på, at jeg kan være med til at skubbe det i den retning, bestyrelsen har sat, siger Esben Hansen. Som spiller var han en profil for OB gennem en god håndfuld år og har spillet i alt spillet næsten 200 Superliga-kampe.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 11:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Nye tider i HB Køge: Slut med brok

( Alt om Sport )
Nye tider i HB Køge: Slut med brok är publicerad av Bold.dk
HB Køge har fået ny succes, da man ikke længere mangler spillere grundet karantæner. Det begynder at lyste på Østsjælland. Her har HB Køge fået gang i målscoringen og pointkontoen, så man er kommet længere væk fra bunden i NordicBet Ligaen. I de seneste fem kampe er det blevet til to sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Den nye succes skyldes blandt andet, at man har langt flere spillere til rådighed grundet færre gule og røde kort. Det fortæller cheftræner Nicklas Pedersen til klubbens hjemmeside. - Vi har langt færre karantænedage i foråret, end vi havde i efteråret. Jeg tror, vi havde 16 karantænedage i efteråret, og i de første otte kampe i foråret har vi indtil nu kun sparet sammen til en enkelt.  - Det har også noget at sige, og det er også noget, vi har italesat og haft et stort fokus på, at vi skulle holde op med at trække så mange gule kort, for det kommer til at koste stabilitet på holdet. Det er jo netop med til, at vi har flere muligheder på bænken også. - I efteråret fik vi mange gule kort for at hive i trøjen, for at brokke os og for at sparke boldene væk. Det italesatte vi, da vi kom ind den første dag efter nytår, og vi har også haft det som fokus til træning, at de skal lade være med at brokke sig.  - Man kan selvfølgelig ikke tage al brok ud af en fodboldspiller, men det handler om at koncentrere sig om det, man kan gøre noget ved, siger Nicklas Pedersen. HB Køge skal i aktion igen søndag, hvor man skal på besøg hos FC Helsingør. Inden kampen har Nicklas Pedersen og co. fire point ned til nedrykningsstregen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 11:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Thomas Frank testede Jan Bech: Vandt ikke de første otte

( Alt om Sport )
Thomas Frank testede Jan Bech: Vandt ikke de første otte är publicerad av Bold.dk
Brentford har i løbet af sæsonen været uden sejr i ni kampe i streg, og han fortæller i et interview med Sky Sports, at det mindede om ham starten i Brøndby.  To sejre på stribe.  Fem kampe ubesejret.  Thomas Frank har igen fundet melodien sammen med sine krigere i Brentford, og frygten for en potentiel nedrykning er erstattet med glæde over gode præstationer.  Smilene kommer oven på en periode, hvor det så grimt ud i London-klubben, og hvor den danske manager aldrig har besteget et højere bjerg. Det fortæller han i et interview med Sky Sports. - Det har været min største test indtil videre. Men alt kan ske i fodbold. Det ser man alle steder i verden. Man lærer hvert eneste år og får mere erfaring.  - Da jeg var i Brøndby, valgte jeg ikke at vinde de første otte kampe. Bare for at teste bestyrelsesformanden (Jan Bech Andersen, red.) og alle andre i ledelsen, siger danskeren med et glimt i øjet.  - Så gjorde jeg det samme her (i Brentford, red.), hvor jeg tabte otte ud af ti kampe. Det var virkelig hårdt, fordi jeg var ny i klubben.  - Der er kun en ting at gøre. Forbliv rolig. Så rolig du kan være.  Den 50-årige træner har været Brentfords cheftræner i fem og et halvt nu. Han er den længst siddende træner siden Malky MacDonalds periode fra 1957 til 1965.  Brentford ligger i øjeblikket på 15.-pladsen i Premier League. Lørdag aften gæster de Everton.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 11:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Ballade i FA Cuppen: 51 anholdt ved Wembley

( Alt om Sport )
Ballade i FA Cuppen: 51 anholdt ved Wembley är publicerad av Bold.dk
Det engelske politikorps foretog 51 anholdelser i forbindelse med FA Cup-semifinalerne sidste weekend.  Politiet havde nok at se til, da Manchester City og Chelsea samt Manchester United og Coventry City bragede sammen i sidste weekends FA Cup-semifinaler.  I alt foretog ordensmagen 51 anholdelser.  Cirka halvdelen af dem skete som følge brug af pyroteknik, men var også relateret til besiddelse af stoffer og voldsgerninger. Det skriver The Athletic.  Talsmand for Metropolitan Police, Gerry Parker, slår i bordet.  - Vores intentioner har været tydelige hele sæsonen.  - Der er nultolerance over for brug af stoffer, vold og hadforbrydelser. Vi er klar over, at størstedelen af fansene følger reglerne. Vores betjente er til stede for at stoppe dem, der ikke gør.  FA Cup-finalen mellem Manchester City og Manchester United spilles 25. maj.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 11:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Aston Villa på vej i CL: Jeg troede ikke på det

( Alt om Sport )
Aston Villa på vej i CL: Jeg troede ikke på det är publicerad av Bold.dk
Aston Villa har kurs mod Champions League, men det var ikke noget, som manager Unai Emery selv troede var muligt. Unai Emery har i den grad fået Aston Villa på rette køl. Birmingham-klubben har imponeret stort i denne sæson, hvor man på nuværende tidspunkt ligger nummer fire. Det betyder, at Aston Villa meget vel kan ende med at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. Det er en bedrift, som Emery ikke selv troede på for kort tid siden. - Det er en fantastisk motivation, vi har foran os, men vi er også realistiske, for vi fortjener at være med i kampen nu. - Hvis du for fem måneder siden, selv for en måned siden, spurgte, om vi var kandidater til at være blandt de syv bedste hold eller kandidater til at være med i Champions League, ville jeg have svaret nej. - Nu er vi nået til runde 34 og har den mulighed, da vi ligger, som vi gør. - Jeg er meget stolt af det arbejde, vi har gjort, men nu tilføjer vi selvfølgelig endnu et mål, nemlig at forsøge at få en plads i Champions League, siger Unai Emery ifølge BBC Sport. Aston Villa har 66 point efter 34 kampe. De bliver dog pustet i nakken af Tottenham, som har 60 point og to kampe i hånden. Aston Villa skal lørdag møde Chelsea i Premier League.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 09:50:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Provstgaard afviser skade: Skal passe på mig selv

( Alt om Sport )
Provstgaard afviser skade: Skal passe på mig selv är publicerad av Bold.dk
Oliver Provstgaard måtte have is på sin fod efter bundkampen mod Lyngby, men Vejle-profilen maner til ro. Vejle Boldklub kæmper for overlevelse, hvor Oliver Provstgaard bliver afgørende. Det var han også fredag aften, da han leverede en god kamp i bagkæden i 1-1-opgøret mod Lyngby Boldklub. Men blev Provstgaard skadet? Efter kampen mødte han op til et interview med Bold med sin fod tapet godt ind, mens at man også havde fundet isposen frem. Vejle-fansene skal dog ikke være urolige. - Jeg fik bare et lille slag i første halvleg. Der er mange kampe her i den her sæson, og det handler om at passe på sig selv. Dermed var der ikke sket noget alvorligt med Vejle-kometen. Han stod derfor også med en god følelse i kroppen, da Vejle formåede at hente et vigtigt point. - Den sværeste kamp mod Lyngby, som vi havde i nedrykningsspillet, var den her. Nu har vi dem på hjemmebane.  - Vi har tre afgørende kampe på hjemmebane, hvor vi bare skal ud og vise det, som vi gjorde her i anden halvleg.  Hvordan ser du jeres chancer for overlevelse? - Vores chancer er helt sikkert gode. Vi kom rigtig godt ud til anden halvleg. Selvfølgelig er vi lidt ærgerlige over, at vi ikke tog sejren, men det er noget, vi kan bygge videre på. - Hvis vi havde spillet i Nørreskoven, så tror jeg helt sikkert på, at det havde forbedret vores chancer, siger Oliver Provstgaard til Bold. Vejle Boldklub har to point op til Lyngby over stregen. I næste runde møder de OB hjemme i Nørreskoven.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 09:50:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Medie: Antonio Conte på plads i Serie A-klub

( Alt om Sport )
Medie: Antonio Conte på plads i Serie A-klub är publicerad av Bold.dk
Rai Sport melder, at Antonio Conte er tæt på at blive præsenteret som ny cheftræner for Napoli. Det ser ud til, at Antonio Conte skal have fundet taktiktavlen frem igen. Den italienske cheftræner meldes nu på plads hos Napoli i Serie A. Det melder Rai Sport, hvor der skulle være tale om en kontrakt frem til sommeren 2027. Her lyder det desuden, at præsident Aurelio De Laurentiis længe har drømt om at få Conte til klubben, og det er nu tæt på at gå i opfyldelse. Det er blot de sidste detaljer, som skal på plads, før at Conte officielt bliver præsenteret. Conte har været uden job siden marts 2023, da han forlod Tottenham. Han har tidligere haft stor succes i Serie A, som han har vundet fire gange. Her har den 54-årige italiener ført både Inter og Juventus frem til Scudettoen. Napoli har i denne sæson fyret to trænere i form af Rudi Garcia og Walter Mazzarri. På nuværende tidspunkt er det Francesco Calzona, som er den midlertidige løsning for Jesper Lindstrøm og co.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 09:50:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

David Nielsen er ikke tilfreds: Det var virkelig dårligt

( Alt om Sport )
David Nielsen er ikke tilfreds: Det var virkelig dårligt är publicerad av Bold.dk
David Nielsen mener, at Lyngby havde små mentale udfald og koncentrationssvigt, og det kostede ved Vejles udligning. Det kan godt være, at Lyngby Boldklub i den kommende uge skal have trænet de defensive aktioner. Her snorksov man, da Vejle Boldklub udlignede til 1-1 i fredagens bundgyser. Se scoringen i videoen øverst i artiklen. Cheftræner David Nielsen slår da også fast, at Lyngby-defensiven skulle have gjort det meget bedre i den situation. - Det er klart, at vi ikke er tilfredse med, at vi ikke forsvarede det indkast på en bedre måde, end det vi gjorde.  - Det var virkelig dårligt. Vores rotation gik galt, og vi sov bare lidt på den, hvor de så slog et indlæg og scorede, siger David Nielsen til Bold og den øvrige presse. Men det blev alligevel til et point, hvor Nielsen var tilfreds med det, som han så i resten af kampen. - Vi fik presset godt på til sidst, og jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi fik knækket kampen, fordi der var en periode i anden halvleg, hvor Vejle kom til at løbe lidt for meget ned ad bakke.  - Det fik vi knækket med vores indskiftninger, og vi fik et nyt skub op mod deres mål. Her lægger cheftræneren især vægt på, at indskiftningerne af Frederik Gytkjær, Willy Kumado og Tochi Chukwuani gjorde noget godt for Lyngby, da der kom mere fart over feltet. - Vi fik også den chance, som vi skulle bruge til at eventuelt kunne have afgjort det. Men overall set synes jeg, at vi spillede en god kamp. - Så vi har mange ting, der er positive, og så har vi nogle små mentale udfald og koncentrationssvigt. Det er jo, hvad der sker, afslutter David Nielsen. Lyngby Boldklub er placeret lige over nedrykningsstregen med blot to point ned til Vejle Boldklub. I næste runde skal de kongeblå op imod Randers FC.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 09:50:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Forventer bud på Solanke: Det bliver meget dyrt!

( Alt om Sport )
Forventer bud på Solanke: Det bliver meget dyrt! är publicerad av Bold.dk
Bournemouth-manager Andoni Iraola forventer, at det bliver svært at holde på Dominic Solanke, og derfor skal der nogle penge i kassen. Det har taget sin tid, men nu har Dominic Solanke for alvor sparket døren ind i Premier League. Det tidligere Chelsea-talent har haft stor succes hos Bournemouth, hvor han har scoret imponerende 18 mål i Premier League. Solanke er derfor også kun på lånt tid i klubben. Sådan ser manager Andoni Iraola i hvert fald på det. - For mig som manager er han mange penge værd. Jo dyrere vi gør ham, jo bedre for manageren. Jeg forstår klubben, jeg tror, vi vil forsøge at beholde ham. Det er, hvad vi ønsker.  - Vi vil ikke have nogen til at komme med penge, men vi ved, hvordan markedet fungerer. Men jeg vil ikke være den, der sætter prisen.  - Hvis jeg skulle, ville det være meget nemt for mig at gøre det meget, meget dyrt, men vi får se.  - Han har scoret mange mål, og han har spillet rigtig godt, så der vil nok komme bud på ham, siger Andoni Iraola ifølge BBC Sport. 26-årige Dominic Solanke har været i Bournemouth siden 2019. Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2027.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 08:40:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Skuffet efter Real Madrid-kamp: Vi dominerede dem

( Alt om Sport )
Skuffet efter Real Madrid-kamp: Vi dominerede dem är publicerad av Bold.dk
Mikel Oyarzabal var skuffet over, at Real Sociedad ikke fik mere med fra kampen mod Real Madrid. Real Sociedad-spillerne stod med en blandet følelse efter fredagens kamp mod Real Madrid. Hjemme i San Sebastian leverede værterne en flot kamp og gav Reals reservespillere store problemer. Det endte alligevel med en 1-0-sejr til Real Madrid takket være en scoring af Arda Güler. Skuffelsen var derfor også til at spore hos Sociedads Mikel Oyarzabal. - Det er bittersødt, men man var nødt til at være modig. Når du taber, er det bedre at gøre det på denne måde. Jeg er stolt over, at vi kæmpede. - Vi dominerede dem i mange situationer, og vi skabte noget. Vi manglede dog den sidste aflevering. - Det er et godt hold, som nogle gange ikke har noget imod at forsvare sig lavt og komme hurtigt ud, siger Mikel Oyarzabal ifølge AS. Det var en diplomatisk Mikel Oyarzabal, som satte ord på nederlaget til Real Madrid. Det kan man dog ikke sige om Takefusa Kubo, som valgte at komme med en stikpille til sin tidligere klub. Læs mere om det her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 08:40:26
Læs mere »        Kommenter »   
 

Arsenal-assistent kan afløse Arne Slot

( Alt om Sport )
Arsenal-assistent kan afløse Arne Slot är publicerad av Bold.dk
Feyenoord skulle efter sigende have et godt øje til Arsenal-assistenten Albert Stuivenberg, hvis de ender med at sælge Arne Slot til Liverpool. En større trænerkarrusel er i disse dage i gang. Liverpool skulle være tæt på at lande en aftale med Arne Slot som afløser for Jürgen Klopp. Det betyder, at Feyenoord skal på jagt efter en ny træner, og her har Rotterdam-klubben udset sig sit mål i netop Premier League. Feyenoord skulle efter sigende have et godt øje til Albert Stuivenberg. Hvis det navn ikke ringer en klokke, så er der tale om Mikel Artetas nærmeste assistent i Arsenal. Det melder flere engelske medier, heriblandt Evening Standard. 53-årige Stuivenberg er selv hollænder og har endda haft en fortid i Feyenoord, hvor han tidligere har været ungdomstræner. Siden 2019 har Stuivenberg været at finde i Arsenal, mens at han også tidligere har været forbi Genk og Manchester United. Der kan meget vel ske noget inden for de nærmeste dage, da Liverpool og Feyenoord skulle være enige om Arne Slot. Læs mere om det her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-04-27 | 08:40:26
Læs mere »        Kommenter »   
 
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real
Læs mere »
Klopp dropper Salah og Nunez
Læs mere »
Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogram
Læs mere »
Hylder 38-årig Modric: Hans form er spektakulær
Læs mere »
Valgte at skifte til Lyngby: Masser af interesse
Læs mere »
Bo H. er den danske Klopp: Det gør mig stolt
Læs mere »

Seneste kommentarer

Anonym
66
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Victor
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


Vi elsker Charlie Hebdo
  Kendte
  Økonomi
Medie: USA tror ikke, at Putin direkte beordrede Navalnyjs død
Læs mere »
Amerikansk byudvikler: “København formår at rumme noget, jeg ikke har set før”
Læs mere »
Stor CO2-basker bekæmpes på et lager i Kokkedal
Læs mere »
  IT & Teknik
Køber 25.000 Copilot-licenser af Microsoft i kæmpe-aftale - vil investere milliarder i AI
Læs mere »
Prøvekørt: Sydkoreansk familie-kolos har plads til alle og sætter alle på plads
Læs mere »
Det danske it-lovsystem skal moderniseres: Styrelse søger ene-leverandør til 10-årig kæmpe-kontrakt
Læs mere »
Nørgaard: Gør som de andre: Tag ingen beslutninger og gør intet
Læs mere »
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Læs mere »
"Når jeg engang ikke er her mere, så vil jeg gerne huskes som generøs lige som ham"
Læs mere »


Bilpleje Blog
Danske Lærke Jensen bor midt i de voldsomme o   Niels Holck kalder udleveringssag politisk mo   Stor CO2-basker bekæmpes på et lager i Kokked   Trækoncern koblet til Wagner-gruppen kørte læ   Amerikansk rigmand vil købe EfB   Søren Østergaard: Nuets adrenalin er den beds   Eftersøgt otte måneder: Anholdt for drabsfors   Officielt: Serie A-klub gafler HB Køge-kant   Koncernchef om uvis fremtid: Sønderjyske skal   Lejlighedsbrand: Mand reddet ud af røgdykkere   Metroen er genåbnet efter oversvømmelse - til   Tvivlen nager hos Brøndby-træner   Tidligere Superliga-profil lander job i svens   Audi vil kun sælge elbiler   Brøndby tjener millioner på Hermansen-succes   Esben Hansen bliver sportsdirektør i AC Horse   Nye tider i HB Køge: Slut med brok   Thomas Frank testede Jan Bech: Vandt ikke de   Ballade i FA Cuppen: 51 anholdt ved Wembley   Rockerveteran smidt ud i bad standing   Kendt fodboldvært udfordrer OnlyFans-model   Efter Facebook-svindel: Efterlyser kendte   Sneg sig gratis over Storebæltsbroen 29 gange   Tidligere senator og vicepræsident Joe Lieber   Otte år efter debut: Dansk hold får Le Mans-c   Amerikansk byudvikler: “København formår at r   Verdens rigeste mand Jeff Bezos er landet ige   Medie: USA tror ikke, at Putin direkte beordr   Vanvidscomeback sikrer Newcastle vild sejr   Flere piger fra udsatte boligområder går til   »Folk må reddes væk fra taget af deres hus«:   Danskerne sætter så høj pris på biodiversitet   Vejle tror på overlevelse: Et bedre kampprogr   Klopp dropper Salah og Nunez   Ancelotti slår fast: Gulfugl bliver i Real   Sådan har du ikke set ham før: Chris Pine væk   Engelske medier falder pladask for Mads Herma   Medstifter af milliardfirma droppede topjob -   Kvast af ældre bilist: - Mit liv er ødelagt   Caroline Wozniacki er færdig i Auckland efter   Vinicius fortsætter kamp mod racisme: Jeg kan   Live: Mette Frederiksen: Vi har en ny regerin   Som 27-årig blev han valgt til leder af Liber   Kunstner om Statens Kunstfond: Lige nu er det   Dansk Arsenal-komet får stjerneagent   Overenskomst på plads: Lønstigning på 8,8 pro   Ukrainsk udenrigsminister: Rusland har påbegy   Avis: FCK-emnet Ekdal skifter til Spezia   Her er sommerens perfekte tv-serie til voksne   Salget af ejerlejligheder rammer årets højdep   Astralis slog svenskere og tager gruppesejr   Tv-stjerne er død   Explainer: Stridende generaler kaster Sudan u   Skandalen med fregatten er langtfra forsvaret   Dommer stævner Trump: Skal betale 70.000 kr.   Spurs og City får 2.000 fans hver - ingen bør   Her er strategien, der har fået Ryan Air til   Oprørske landmænd tror ikke på eksperterne: »     Morten Hübbe stopper som Tryg-topchef: Afløse   Farhad Tobers onkel afviser lovbrud: Jeg er d   Professor: Hård retorik om ikke-vaccinerede g   Avis: Horsens henter dansk Haugesund-stopper   Brokollaps presser havne og jernbaner på USA&   Breidablik varmede op til FCK med deler   Genmab-rival om kapløb til multimilliardmarke   Femkæmper slipper for retssag efter hesteskan   Se alle Bodil-vinderne: Her er sidste års bed   Meta til ansatte: Fremover skal du være tre d   Preben Bang Henriksen: Sagen om Claus Hjort e   West Ham vil undgå to ekstra kampe   Leeds sender offensivspiller til QPR på leje   Vinder efter VAR-drama   Medie: Marina Granovskaia forlader Chelsea   Støjberg-advokat: Beretning underbygger vore   JP mener: Pape mangler at svare på egne spør   Kongeskibet Dannebrog leder efter synkende ku   Gisele Bündchen bryder grædende sammen   Efter voldsom anholdelse af far ved Christian   Dit OL-overblik: »Det var nok det« - 15 hundr   Tech-iværksætter trak stikket som direktør og  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer