Saudiarabere sikrede finaleplads ved VM for klubhold

: Bold.dk | 2023-02-07 | 22:30:26
Hele artikel om Saudiarabere sikrede finaleplads ved VM for klubhold findes på Bold.dk
To straffesparksscoringer og et rødt kort i første halvleg grundlagde en sejr på 3-2 til Al Hilal over Flamengo, der sikrede en finaleplads ved VM i klubfodbold. Tirsdag skulle den første plads i finalen ved VM i klubfodbold findes. Her var det brasilianske Flamengo og saudiarabiske Al Hilal, der krydsede klinger for at gå videre til finalen, hvor enten Real Madrid eller egyptiske Al Ahly venter. Hos Flamengo var David Luiz med fra start, mens den tidligere Manchester United og Watford-spiller Odion Ighalo var at finde i Al Hilals startopstilling. Istvan Kovacs var dommer i opgøret, og ham husker man måske fra Danmarks kamp mod Frankrig ved VM. Flamengo-tilhængerne vil nok huske ham efter første halvleg i hvert fald. Her kom Kovacs nemlig i vælten flere gange. Efter blot fire minutter blev Al Hilal tildelt et straffespark, som Al Dawasari satte ind til 1-0. Lidt mere end 10 minutter senere troede midtbanespilleren Gerson fra Flamengo, at han skulle have et straffespark, men Kovacs mente, at der var tale om film, og Gerson blev derfor tildelt et gult kort. Blot fem minutter senere fik Flamengo dog udlignet, da Pedro scorede til 1-1. Dybt inde i første halvlegs tillægstid kom Gerson og Kovacs i fokus igen. Efter et indgreb i Flamengos straffesparksfelt blev Kovacs kaldt hen af VAR for at se, om Gerson havde hånd på bolden. Det vurderede dommeren, at han havde, og der blev derfor dømt straffe igen. Desuden blev 25-årige Gerson sendt tidligt i bad med en rød billet efter sit andet gule kort. Straffet sendte Al Dawasarisikkert ind igen, og Al Hilal var derfor foran 2-1 til pause. I anden halvleg udbyggede argentinske Luciano Vietto føringen med et mål efter 70 minutter. Flamengo fik fornyet håb i overtiden, da Pedro blev dobbelt målscorer. Det blev dog kun ved håbet, og Al Hilal bookede derfor billet til finalen. Finalen spilles lørdag aften, mens Real Madrids semifinale spilles onsdag.

: Bold.dk | 2023-02-07 | 22:30:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Saudiarabere sikrede finaleplads ved VM for klubhold "

Søndag bliver København propfuld af mennesker - her er de gader, du bør undgå

Joachim B.: Hvad er det du vil, Løkke?   EU-prognose: Europas største økonomi går i re   Fodgænger kørt på hospitalet efter færdselsul   Ngo´er advarer: Internetstop kan skjule gruso   Analyse: Efter trænerfyring: Lige nu er det s   Kina sænker boligrenten - analytiker skeptisk   Officielt: Wolfsburg ansætter Niko Kovac   Det er her, alle københavnere tager hen til j   Håndboldherrer taber skuffende OL-finale til   Tre dage efter at hun sprang ud som lesbisk,   Højlund og AC er i spil til startplads mod Fi   Talentfuld amerikaner reagerede på opslag om   Røver slog butiksansat med dåseøl   Efter fund af abekopper: Sundhedsstyrelsen me   Borgmester melder om russisk missilangreb i K   Mediegigant afsløret i skjult reklame: Nu ska   Talsperson: “Det bliver lige så stor en pride   Anne-Marie Rindom smider stor føring efter ma   Efter et år uden klub: Mangala vender retur t   Pres på Tyrkiet-chef efter 1-6: Forstår det   Radikale vil kaste milliarder i plantebaseret   Bah-assist satte gang i Benfica   Aktier i Asien: Kursfald på coronafrygt i afv   Spansk fodboldpræsident får massiv kritik eft   Kan du lade være med at shoppe i et år? Mød t   Alphabet slår alle forventninger: Trods bekym   Nyt forsvar for Boris Johnson: Kvindelig topp   Medaljehåb faldt til jorden og var på vej ud   20 døgn i Mariupol: Til at begynde med kunne   Ny bølge i Hollywood bekymrer eksperter: »Det   Renteloft produkter   Udstillinger fra to krige, en genforening og   Vaccineskeptikere angriber Salling Group   Minister fik ikke lukket strid om milliardfor   Formanet af dommeren: Ændrede forklaring i vo   Filmen er virkelig dårlig, novellen kan til g   Ny rapport: Her er de ni største trusler mod   Økonomer: Kun hårdt trængte bør indefryse elr   Vingerne på Moulin Rouges røde mølle er kolla   Girospillet: Ekspertens oversete favorit   Før sejr: - Jeg havde lidt parkeret den drøm   Se billederne: Tusindevis samlet for den grøn   MLS-boss afviser Solskjær-ansættelse: End of   Styr lige dit falske grineflip, Mette!   Frygt for ny corona-bølge tvinger Apple til k   Kæmpe opdatering til smart-home systemet ´Mat   Nye rejsevejledninger: Malmø bliver gul   Politikens pengeskole: Det koster at have hun   Odense Håndbold åbner titelforsvar med sikker   Her er Spallettis første startellever for Ita   900 industrigrunde skal tjekkes for skadeligt