Basel videre efter straffesparkskonkurrence i Slovakiet

: Bold.dk | 2023-03-16 | 21:40:26
Hele artikel om Basel videre efter straffesparkskonkurrence i Slovakiet findes på Bold.dk
Basel trak det længste strå, da de efter straffesparkskonkurrence slog Slovan Bratislava ud af Conference League. Inden returopgøret mellem Slovan Bratislava og Basel var alt lige efter det første opgør i Schweiz, hvor de to mandskaber spillede 2-2. Og opgøret i Slovakiet var med dansk deltagelse på banen, da dommer Jakob Kehlet styrerede slagets gang. Hjemmeholdet var det bedste hold fra kampens begyndelse, og det blev også tydeligt på seks vigtige minutter. For efter 11 minutter opsnappede Malik Abubakari en løs bold i feltet efter et hjørnespark og bragte sit mandskab på 1-0. Og lidt under seks minutter senere var det så Juraj Kucka, der fuldendte en fremragende omstilling og sparkede hjemmeholdet på 2-0. Bratislava skulle også have lukket kampen helt efter 35 minutter, men selvom Aleksandar Cavric var helt fri i feltet, sparkede han bolden forbi mål. I starten af anden halvleg var det fortsat et oplagt hjemmehold, der havde flere store chancer. Alligevel var det Basel, der kom tilbage i opgøret. Efter 53 minutter var det nemlig forsvarsspilleren Riccardo Calafiori, der skabte liv i opgøret med sin scoring til 1-2. Basel fik herefter mere fat i opgøret og især chancerne, og kampen skulle helt hen i de døende minutter, før der skete det, der ikke måtte ske set med Bratislava-briller. For den danske dommer, Jakob Kehlet, havde fundet fire ekstra minutter at spille i, og det blev en gevinst for Basel-mandskabet. Tre minutter inde i ekstratiden fik midtbanespilleren Zeki Amdouni bolden for fødderne et lille stykke uden for feltkanten. I stedet for at gøre chancen større valgte Amdouni at trykke til kuglen, der på vej mod mål lavede et opspring efter kontakt med jorden og hoppede over hjemmeholdets keeper. Så var det helt lige på måltavlen og i den samlede stilling. Derfor skulle opgøret ud i forlænget spilletid. Her var det først Bratislava, der bankede på for et føringsmål tre minutter inde, mens Basel fik en stor mulighed ti minutter senere. Forståeligt nok var der ikke meget tilbage i tanken for begge mandskaber, hvilket også blev tydeligt for de manglende chancer. Men med fire minutter tilbage af den forlænget spilletid kunne kampen have været blevet afgjort, da Bratislavas Lucas Lovat fik en kæmpe chance inde foran mål, men skuddet ramte i stedet stangen og gik ud til et målspark. Derfor skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence. Her viste Basel at være de stærkeste fra de 11 meter, og da Juraj Kucka og Tigran Barseghyanbrændte deres spark for hjemmeholdet, skulle udeholdet blot bruge fire spark for at sikre sig videre avancement til kvartfinalerne i Conference League.

: Bold.dk | 2023-03-16 | 21:40:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Basel videre efter straffesparkskonkurrence i Slovakiet "

- Svært at være skuffet

I sidste øjeblik: Danmarkshistoriens største GDPR-retssag mod det offentlige udskydes på ubestemt tid

2 hjerter: Tidens mest populære podcast er stærkt overvurderet

Her er de vigtigste ting, du skal vide om EP-valget

Med investeringer vil Danmark kunne bygge krigsskibe fra bunden

Sydbank køber Coop Bank

J.P. Morgan-boss: Min afløser er på vej

Corlu efter BIF: Lyngby vil mig og tror på mi   Højeste antal nye huse til salg siden 2008   EU udspørger Microsoft om risici forbundet me     Valencia sikrede pointet i ti minutters overt   Spørgsmålene hober sig op: Hvem besluttede, a   Morgen-briefing: Vil forbyde deepfake-videoer   Corona-tider: Udendørs spabade erstatter char   Ny motorvej vedtages: Snart kan bilister komm   Nordmænd har mistet kontrol med dæmning - eva   På udstillingen kan du møde Mette Frederiksen   Da Shakiras familie faldt fra hinanden, fik h   Blev nummer tre med fiskekroge i benet   Sådan har Coop sagt farvel til mainframen - s   Efter Pusher Street: Her er fremtidens hashma   Flere sagsbehandlere skal kigge på afghanske   Tæt afstemning: Stemmer nej til fri abort   Minebrand efter mulig gaseksplosion dræber mi   Kasper Fisker i vild udfordring: Vil svømme t   AGF-træner roser FCN: De er altid en mand eks   Flygtet eller deporteret? Over en halv millio   Britisk sygeplejerske er dømt skyldig i drab   Forsvandt i årevis: Tilbage for første gang i   Heiko hvem? Det globale diplomati mister sin   Arbejdernes Landsbank opjusterer for tredje g   Mølbaks sidste ord: Umuligt at udrydde corona   Norwegian æder sig ind på SAS: Topchef vil bl   Villa-boss efter 1-2: City gav os en lektion   Tidligere sportschef i DR Finn Heiner er død   Sørensen jubler: Presset i bund og vinder all   Rester af kinesisk raket landet i Det Indiske   EM-spiller i Skanderborg Aarhus Håndbold? I 2   Ikea slår rekord og runder 5 mia. kr. i salg   Krimistjerne: »Desværre er man som regel nødt   Hunde stjålet foran Netto   Krigen i Gaza får antal af internt fordrevne   DMI: Sommervejr i sigte   Nekrolog: Alice Munro blotlægger den modne kv   Nej, Alex Vanopslagh, man kan ikke både være   Antal RS-smittede falder yderligere - men er   Freyr overtog et -˜shitshow´: Ingen troede på   Isaksens lufthavns-plan gik i vasken   Piers Morgan syntes stalkinganklaget kvinde l   Haiti beder USA sende soldater   Tæt på! Dansk banerytter viste gode takter i   FCM-keeper hylder historisk tæt guldkamp   Vilde rygter om kong Frederik: Udsat for fake   Regeringen vil give Forsvaret milliardindsprø   Rygter om nye afsløringer skaber drama på åbn   For første gang i seks år er der ny Windows-o   Disneys nye Snehvide orker ikke mere onlineha   Henrik Fisker forsvinder pludselig fra Twitte   Frederiksberg luksus: 28% nedslag / 1 år til   Igen, igen: Regeringen har langt flere penge   Mærsk-direktør: Målet er forsyningskæde uden   Churchill kaldte det »den værste katastrofe o   Helt pjattede med anti-woke numsespil   Hyggeligt DR-program kommer med en hårdtslåen   I rummet kan ingen høre dig ældes: »Der er en   Burnley forlænger med 35-årig back   Efter stor skuffelse: Frank Ocean aflyser læn   Mulig drukneulykke: Område afspærret   Danske golfspillere klarer cuttet i turnering   Silkeborg giver talent-trio lange aftaler   Bog: SoMe lukrerer på (al)verdens uorden   Hvorfor siger John Kørner farvel til en vinde   Juventus sendt ud efter drama   Grænseoverskridende satanisk: Karin Slaughter   35-årig idømt 13 års fængsel for drab på fami   Putin har intet imod et potentielt ukrainsk m   The Sun beklager Jeremy Clarksons hadefulde M   Newyorkerkoreograf er drømmekandidat som ny b