United sejrede i Fulham-nedsmeltning: Tre røde på ét minut

: Bold.dk | 2023-03-19 | 19:40:28
Hele artikel om United sejrede i Fulham-nedsmeltning: Tre røde på ét minut findes på Bold.dk
Manchester United spillede sig søndag videre til semifinalen i FA Cuppen med en 3-1-sejr over Fulham, som fik tre røde kort i samme episode sidst i kampen. Søndag eftermiddag tørnede Manchester United og Fulham sammen i FA Cup-kvartfinalen på Old Trafford. Hjemmeholdet var på papiret favoritter, men Fulham skulle vise sig at bide fra sig. Første halvleg forløb målløst og uden den store dramatik, men dramaet lod vente på sig til anden halvleg. Bare fem minutter efter pausen tog Fulham føringen, da Aleksandar Mitrovic pandede gæsterne foran efter et hjørnespark. Samme Mitrovic tvang kort efter United-målmand David de Gea ud i en flot redning, da han igen var tæt på at heade kuglen i nettet. Tyve minutter før tid blev det for alvor dramatisk. Manchester United slog en giftig kontra, hvor Jadon Sancho endte med bolden i feltet. Sancho sendte en afslutning mod mål, men inde på stregen blokerede Willian med hånden. Efter et VAR-tjek blev brasilianeren vist et direkte rødt kort, og det fik Mitrovic til at skubbe til kampens dommer, derfor fik han ligeledes en udvisning. Desuden blev en Fulham-manager Marco Silva også bortvist ved samme episode. Bruno Fernandes fik ansvaret for at sparke det efterfølgende straffespark, og han sendte iskoldt bolden i nettet til 1-1. Den stilling holdt bare to minutter, men så udnyttede United overtallet til at tage føringen på et flot mål af Marcel Sabitzer, som satte sidste fod på et fladt indlæg. Fulham kunne med ni mand på banen intet stille op, derfor satte United sig fuldstændig på opgøret. I dommerens tillægstid sørgede Fernandes for at give de fremmødte tilhængere et sidste mål at gå hjem på, da han bankede bolden over i det lange hjørne. Dermed vandt Manchester United 3-1 og sikrede sig en plads i FA Cup-semifinalen.

: Bold.dk | 2023-03-19 | 19:40:28 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " United sejrede i Fulham-nedsmeltning: Tre røde på ét minut "

Victor

Han ville forandre København med planter. Men efter 10 år er resultatet ikke, som han forventede

»Copenhagen Pride er større end mig«: Politisk forperson træder tilbage efter sponsorflugt

Landsret afviser tre nye vidner i ankesagen om drabet på Mia Stevn

5 hjerter: Man skal være tålmodig. Men så venter der også en helt særlig filmoplevelse

Kom godt fra start: Tre gode råd til at optimere din ESG-rapportering

Læreren har et for tæt forhold til en pige fra 8. klasse. Han burde naturligvis vide bedre

AC udgik fra træning: Malmö-træner nedtoner a   JP mener: Derouten i DF rejser et spørgsmål:   OL lige nu: Åbningsceremoni gav dansk medalje   Leonora Christina Skov fortæller ærligt om, h     Magtdemonstration: PSV er snublende tæt på gu   Russiske høge begræder Prigosjins død og vent   11-årig pige påkørt af bil i København   Klar til duel med Joachim A. og co: Arsenal h   Wozniacki fik en lur og gik på arbejde: »Hvis   United-back efter Spurs-afklapsning: Pinligt   Ung dansk trio forlader Brentford   Her lurer katastrofen hele tiden i horisonten   B.93 bankede Brønshøj i pokalen   Minister lover hurtigt svar på klager over gr   Dødstal stiger til 52: FN-eksperter skal unde   Minister afviser at lempe regler for internat   Klopp: Har ikke haft momentum endnu   Kysser på ny ung fyr   Rivalen savner Viktor hver dag   Uforstående Xavi: Det var et tydeligt straffe   Anfører med i Troels Bechs trup - Austin ude   Læs karakterbog: AGF viste nye facetter med O   Efter store hackerangreb mod selskabet: Leden   Spurs må undvære Richarlison i op til fire ug   Præst forsøgt forgiftet af mafiaen   Spøjst forsøg på tv-redning: Watford-keeper h   Mød dine nye it-medarbejdere ... de hedder Lo   To er dræbt: Pickup kører ind i fodgængere i   Fakta: Fire millioner mink graves op af jorde   Medie: HB Køge hyrer også Lars Jacobsen   Landsret udviser fire medlemmer af Loyal To F   IS tager skylden: Mindst 13 amerikanske solda   Officielt: FCM binder Junior Brumado til 2026   Arteta glæder sig over Martinelli-kontrakt: S   Martin Thorborg frygter, at vi knækker intern   DF-drama og kampvalg venter i Herning: »Der e   »Jeg dyrker, at nogen har taget et valg for m   For 10 milliarder defekt djøf   Eksperter nærer ikke meget tvivl om Prigozjin   Regeringen præsenterer finanslovsforslag - fø   Hollywood-stjerne forsvarer Cosby: Det var kv   Klimaforhandlinger indledes med anklager om »   Kevin Magnussen udgik for femte gang af ni mu   Analyse: Det interessante ved Breivik-dommen   Måske skulle bryllupsrejsen bare være gået di   »Det giver ingen mening«: Nyudklækket statsku