Messi med hattrick på 16 minutter i 7-0-ydmygelse

: Bold.dk | 2023-03-29 | 07:40:29
Hele artikel om Messi med hattrick på 16 minutter i 7-0-ydmygelse findes på Bold.dk
Lionel Messi var sprudlende, da Argentina i nat vandt 7-0 over Curacao i en venskabskamp. Messi scorede hattrick på 16 minutter.  Messi var sprudlende for Argentina i nat.  De forsvarende VM-vindere spillede natten til onsdag en venskabskamp mod Curacao, og gæsterne fik sig en fodboldlektion.  20 minutter inde kampen startede festfyrværkeriet af en kamp for alvor, da Messi blev spillet fri inde i feltet.  Den lille troldmand lavede en hurtig skudfinte, hvorefter han trak bolden over til den kolde høreskøjte, og derefter lagde bolden flot i kassen.  Med kampens første mål rundede Messi også en flot milepæl, for det var hans mål nummer 100 for det Argentinske landshold.  Tre minutter senere var Argentina på spil igen, da Nicolas Gonzales headede en ripost i kassen.  Messi viste sig frem igen 33 minutter inde i kampen, da han igen modtog bolden inde i feltet. Denne gang lagde han bolden over til venstrebenet, og så blev bolden blot lagt over ved fjerneste stolpe - en Messi special.  Den 35-årige PSG-spiller kom også i oplæggerens rolle et minut senere, da han lagde bolden af til Enzo Fernandez, der fra kanten af feltet hamrede bolden i kassen.  Messis hattrick blev fuldendt efter 36 minutter, hvor han på en omstilling blev sendt alene afsted med målmanden, og her skuffede Messi ikke.  16 minutter gik der mellem Messis første og tredje kasse i onsdagens kamp.  I anden halvleg fik Argentina også scoret to kasser, som blev sendt ind af Angel Di Maria og Gonzalo Montiel, så kampen endte 7-0.

: Bold.dk | 2023-03-29 | 07:40:29 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Messi med hattrick på 16 minutter i 7-0-ydmygelse "

Håndbog hjælper nye ledere sikkert i gang

Staten tvunget til at udvide evighedskontrakt med DXC med yderligere 187 millioner kroner: Prisen stiger pludselig med 5

Test: »På grund af sin tekstur dur den ikke. Det er jo ikke lækkert«

Skattedirektørs advarsler mod spareplan blev   Cheføkonom om restauranterne: “Der er noget,   Dagens tegning: Nyt mundret navn   Kommentar: Migrationskrisen er blevet permane   Medie: United har trukket De Gea-aftale tilba   Av: Filmstjerne fløjet til hospital med helik   Sydkoreanske forskere hævder at have fundet v   Sommerklar: Se 10 boliger til salg med plads   Klopp slår fast: Nunez skal blive bedre til a   Hobro-helt udlignede sent: Kæmpe forløsning   Kapitalfond om FLS-aktiekøb: “Alle stjernerne   Officielt: AGF køber Vendsyssel-stopper   De danske virksomheder er langt fra klar til   Lundgaard detaljer fra amerikansk eventyr   Novo smider 420 mio. i AI-startup, DI i opråb   Kendt fra tv: Dolores Avery er død   De Grønne er en succes i Tyskland - i det mes   Kan du huske CSC-rytteren Cerezo? Her er hans   En sms illustrerer årsagen til Jürgen Klopps   Video: Trump-støtter vil stoppe optælling ved   Trippier var rygtet væk: Ingen steder jeg hel   Den sidste befrier af udryddelseslejren Ausch   Medie: Real Madrid holder øje med lillebror B   Statsministeriet blev bedt om at standse auto   Teslas leasingtilbud blev revet væk - starter   Akinfenwa straffet for at bære Liverpool-trøj   Corona blandt vaccinerede: Alvorlig senfølge   Mikkel Hansens corona-frygt bliver til virkel   Eventyret stoppede for færøske Klaksvik efter   Live: Dødstal efter jordskælv i Marokko er op   Iran-anfører vil kæmpe for hjemlandet: Vi gør   Det Hvide Hus har inviteret Netanyahus rival   Nationalhelt genrejses som youtuber med glute   Nicolai P. om Spelmann-episode: Spiller nok l   Boligpriserne er nu højere end før coronaudbr   De taler med tre tunger: SVM-projektet er ble   Trods udfordringer med omikron: SAS fordobler   To amerikanere er dræbt i Østukraine   Ghanesisk landsholdsstopper skifter til Monac   Atalanta-keeper glæder sig til Spurs-skifte   Da Inge Birthe flyttede sin mand på plejehjem   FCK-profil: Skulle undgå at gå med på AGF-leg   Mesterværker dukker pludselig op i en kælder   Nikolaj advarer: Egypten en anden opgave   Gattuso efter Valencia-nedtur: Nødt til at gø   Helin Erdem i podcast: »Fra den dag, han slår   Twilio laver afgørende opkøb til 3,2 mia. dol