Atletico storsejrede og kan øjne Real Madrids andenplads

: Bold.dk | 2023-04-30 | 23:30:26
Hele artikel om Atletico storsejrede og kan øjne Real Madrids andenplads  findes på Bold.dk
Atletico Madrid fortsætter med at presse Real Madrid, efter at de søndag aften besejrede Real Valladolid 5-2 i La Liga. Atletico Madrid viste sig igen som en værdig bejler til andenpladsen i La Liga, da de søndag aften besejrede Real Valladolid. Det tog noget tid for kampen at finde fodfæste, men da Atletico Madrid endeligt fik fat, tog det dem ikke længe at finde nettet. Jose Maria Gimenez sendte Nahuel Molina i dybden med en høj stikning, og den argentinske verdensmester fejlede ikke da han kom fri ind i feltet. Med en flot førsteberøring, og en veltimet inderside udenom Valladolids målmand Jordi Masip, bragte han gæsterne foran efter 20 minutters spil. Og bare fire minutter senere udbyggede de deres føring. Antoine Griezmann svingede et frispark i feltet, og her steg Gimenez op for næsen af Masip og kunne heade bolden i et tomt mål.  Men Griezmann var ikke færdig med at skabe mål. Kort før pausen kom franskmanden fri mod baglinjen, og derfra sende han en bold på tværs til Alvaro Morata, der havde fundet plads tæt ved mål. Spanieren satte højrefoden på, og så stod det 3-0. Valladolid var nede, men ikke ude. De nåede nemlig at slå tilbage før pausen takket være en straffesparksscoring fra Cyle Larin. Hjemmeholdet var også tæt på endnu en reducering midt i anden halvleg, men Martin Honglas scoring i det 64. minut blev annulleret for offside. Valladolid havde mere held med tingene i anden halvleg, og Monchu var tæt på en reducering i det 74. minut, men Ivo Grbic viste sine evner frem og leverede en flot redning. Grbic kunne dog intet gøre på det efterfølgende hjørnespark, hvor Sergio Escudero hoppede højest og kunne sende bolden ind over Atletico-keeperen til 3-2. Det gav et pludseligt håb til hjemmeholdet, der pressede på for en udligning, og nært fik den få minutter senere. Men Sergio Leons forsøg kolliderede med overliggeren. I stedet kunne Atletico Madrid lukke kampen kort før tid med en smule hjælp fra hjemmeholdets Joaquin Fernandez, der på uheldig vis fik drejet bolden i eget net. Og de var ikke færdige med at score mål, for tre minutter inde i tillægstiden kom Memphis Depay på tavlen efter en flot solotur. Hollænderen kom på skudhold i feltet og udplacerede Masip med et klinisk spark. Valladolid var besejret, og måtte resigneret gå i omklædningen efter slutfløjt. Sejren sender Madrid-klubben indenfor to points afstand af bysbørnene fra Real Madrid med seks kampe tilbage af sæsonen.

: Bold.dk | 2023-04-30 | 23:30:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Atletico storsejrede og kan øjne Real Madrids andenplads "

Svensk splittelse: Halvdelen støtter Jon Dahl

Se den eksklusive video: Kronprinsen vælter r   Medier: Ten Hag har mistet halvdelen af omklæ   Tysk klimaforsker venter global opvarmning på   Ansatte i Københavns Kommune skal fremover un   I en kamp, hvor alt skete efter pausen, endte   Alvorlig skade ramte Roony Bardghji: Gud test   »Et rungende nej«: Danske giganter ser ingen   AC Milan giver Pierre Kalulu ny og lang kontr   FC Roskilde forlænger med defensiv profil   Super Manager: Her er rundens bedste køb   17-årig: Regeringens forslag om kørekort over   Lancerer helt nyt koncept i Danmark   FLS opjusterer resultatforventningerne   Han var 52. Hun var 16. Hvis hun gik med til   Nu lever syv ud af ti Nato-lande op til budge   Fire dræbt og mange kvæstet ved togulykke nær   Elisabet Svane om chok-exit: Jeg har sjældent   Avis: Arsenal forsøger at købe ung Ajax-keepe   Tekniske problemer på Smukfest: Koncert afbru   Wolfsburg-træner om ustabil form: Selvfølgeli   It-koks rammer danskerne - tusindvis kan mang   Der er brug for klare kriterier for deltagels   De havde flirtet i månedsvis. Men da han ende   Enggård bliver ikke lokket af Brøndbys Bundga   Slut med at stå i skyggen af Lizette: Nu vil   Tre betjente såret i England under urolighede   Ekstra spænding i oprykningsræs: Kolding stop     Tidligere udenrigsminister vinder præsidentva   Blev vraget af forbund: De bestemmer ikke   ATP, PKA og PFA pumper 1,75 milliarder kroner   Hvad betyder det egentlig for Danmark, hvis R   Dick Advocaat erstatter Kuyt som træner i ADO   Bravo, Danmark: Det var modbydeligt godt!   Madanmelder: Du kender det italienske køkken   Herude er jeg ligeglad med mit udseende. Såda   Medie: West Ham byder 260 millioner på Broja   Overraskende nedskæring i Opec+ sender oliepr   Lauritsen: Vi er mere sultne end nogensinde f   Mexicos mægtigste narkogangster blev lokket i   Aktiestatus: Novo og Mærsk dykker   Hendes optræden hos ´Dr. Phil´ skulle vise si   Ikke godt nok for Neestrup: Det sad ikke helt   Politiet udvider sigtelsen mod kronprinsessen   Pludselig er krigen rykket ind på russisk omr   Vejle-chef efter sejr: For mange fejl i 35 mi   Arteta klapper i: Kan ikke sige hvad jeg tænk   Fans driller UEFA: Surprise motherfuckers!   Nadia Kløvedal Reich til sin far: »Du har vær   Astrup og Skaarup undgår regnearbejde og er i   Investor: Klar opkøbsmulighed i Novo Nordisk   Danmark sætter støtte til Palæstina på pause   Efter voldsomme optøjer: Tusindvis på gaderne   Vejle-fusker varsler møde: Afvises blankt   Kender du byen? En bestemt arkitekt har sat s   Medie: Dortmund forlænger med tysk stortalent   Australsk OL-deltager undskylder kokainkøb: J   Nødhjælpsarbejder fra World Central Kitchen d   Advarer: Bad ikke ved denne strand   Godt dansk nyt: Stjerne er tilbage   Dansk banerytter led i varm velodrom: »Det va