Young Boys FD konsoliderede syvendepladsen med comeback i anden halvleg

: Bold.dk | 2023-05-05 | 22:10:26
Hele artikel om Young Boys FD konsoliderede syvendepladsen med comeback i anden halvleg findes på Bold.dk
Young Boys FD var bagud i pausen, men med tre mål i anden halvleg sikrede de sig en 3-1-sejr over Lyseng i Nedrykningsspillet i 3. Division. Det var de to bedste placerede hold i 3. Divisions Nedrykningsspil, der mødtes fredag aften, da Young Boys FD tog imod Lyseng. Hjemmeholdet havde i forvejen et forspring på 11 point i tabellen, men efter kampen blev det udbygget til 14. Lyseng kom ellers godt fra land, og bragte sig foran efter knap en halv times spil ved Alex Hersbøll. Føringen holdt hele vejen til pausen, og gæsterne kunne skimte muligheden for en sejr i horisonten. Det viste sig dog at være et fatamorgana, for Young Boys FD kom flyvende ud af starthullerne i anden halvleg. Efter bare to minutter havde Peter Nemec udlignet. Og seks minutter senere var hjemmeholdet foran, da Mikkel Eriksen scorede til 2-1. Hjemmeholdet udbyggede også sin føring efter 66 minutters spil, da Nemec gjorde sig til dobbelt målscorer. Det havde Lyseng ingen svar på, og derfor endte kampen 3-1 til Young Boys FD, der nu ligner en sikker vinder af Nedykningsspillet i 3. Division. Der resterer seks runder for dagens to hold, og der er 18 point tilbage at spille om.

: Bold.dk | 2023-05-05 | 22:10:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Young Boys FD konsoliderede syvendepladsen med comeback i anden halvleg "

Nedtur for staten og DR-kendis: Dansk urfirma går konkurs

Efter store hackerangreb mod selskabet: Ledende Microsoft-medarbejderes løn kommer til at afhænge af it-sikkerhed

TV 2 investerer massivt i it og søger 50 nye udviklere: ”Vi er ikke digitale nok”

Analyse: De taler om en afslutning på krigen, men der er to personer, Israel ikke kan lade slippe fra krigen i live

Ansatte i JP/Politikens Hus: »Historien om pengemangel er en løgn«

Politi efterlyser 14-årig pige - sidst set mandag aften

Klarlunds klumme: Når vi begrænser os, kan det ses på vægten

“Vestens demokrati taber markedsdele til diktaturstaterne”

Klassiske biler kan køre på syntetisk brændstof fra 2035 - men det bliver dyrt

Kend temperaturen inden du hopper i vandet   Lægeformand: Vi kommer til at mangle hundredv   Skovbrande raser tæt på tyrkisk ferieparadis   Landets største arkitektfirma øger omsætninge   Gave til Bayern: Leverkusen dummede sig   »Det er hårdt. Det er jo ikke med vilje, at J   To personer efterlyses for brandstiftelse: -   Flere ældre finder sammen som par. Og de er g   Octavia Butler var woke, længe før begrebet b   Barca-talent blev kampens spiller i sin CL-de   I Halsnæs går man nye veje for at løse økonom   Præsident bekræfter: Osimhen smutter til somm   Lokal bankdirektør politianmeldt efter at hav   Medie: Lyngby henter islandsk angriber   68-årig mistænkes for drab i kirke i Los Ange   Her kan et ærme på en kimono være et billede   Daramys solokasse mod AGF augusts bedste   Harald Voetmann har skrevet et uventet, forbl   Undrede du dig også? Her er historien bag iko   Coop skrotter ny kæde     Kendt pornostjerne anklaget for vold og voldt   Sophie Løhde: »Jeg vil gerne sige ligeud, at   Læser: Min kæreste og jeg passer sammen på al   Video: Marcus Ingvartsen kom på tavlen i Main   Driller holdkammerat: - Vin på andres regning   Han foldede en papkasse på et fly: Det blev t   Politiken samler op: Hvad sagde Lizette Risga   Vil droppe sit kunstnernavn   Selvsikker Delaney: Vi skal nok gå videre   Spekulationer om Zelenskyj-besøg efter hemmel   Politiafdeling skal granskes ti år tilbage ef