Vanvidscomeback: Sheffield Wednesday i Play Off-finalen efter straffedrama

: Bold.dk | 2023-05-19 | 00:20:25
Hele artikel om Vanvidscomeback: Sheffield Wednesday i Play Off-finalen efter straffedrama findes på Bold.dk
Sheffield Wednesday gjorde det umulige og vendte 0-4 fra første opgør mod Peterborough til sejr efter straffesparkskonkurrence og spillede sig i Play Off-finalen om en billet til Championship. Der skulle noget af mirakel til, hvis Sheffield Wednesday skulle spille sig i Play Off-finalen i League One om oprykning til Championship. I det første opgør mod Peterborough blev det til et knusende nederlag på 0-4, og derfor var kampen inden opgøret så godt som afgjort. Tænkte man i hvert fald. Allerede efter otte minutter fik Sheffield Wednesday straffespark, som Michael Smith omsatte sikkert. Det blev bedre for hjemmeholdet efter 25 minutter, da Lee Gregory gjorde til 2-0. Så manglede de to mål for at kunne tvinge kampen ud i forlænget spilletid og eventuelt straffespark. Troen på et vanvittigt comeback fik for alvor liv med godt tyve minutter tilbage af opgøret. For her blev til såmænd til 3-0 for Wednesday-mandskabet efter scoringen af Reece James. Så lurerede det vanvittige i horisonten, og det betød også, at hjemmeholdet pressede på med alt, hvad de havde i slutminutterne. Dommer David Webb havde valgt at putte seks minutter på til allersidst, og det blev til Wednesdays fordel. For da kampen gik ind i det ottende tillægsminut, kom der ellers noget af jubelbrøl fra lægterne. Et langt indkast fra højre side blev sendt ind i feltet, og efter lidt klumpspil og dårligt forsøg på en clearing endte bolden hos Marvin Johnson, der sendte den ind i feltet, hvor Aden Flint headede på tværs til Liam Palmer, som gled bolden i mål. 4-0 til Sheffield Wednesday, og så var miraklet sket. Dermed gik kampen i forlænget spilletid. Her skulle kampen ind i anden halvleg af den forlænget spilletid, da Lee Gregory sendte bolden i eget net, og dermed var Peterborough pludselig videre samlet. Men hjemmeholdet gav ikke op, og med otte minutter tilbage bragede Callum Paterson et hug i kassen. 5-1 samlet og så skulle det hele afgøres på straffespark. Her blev Dan Butler den helt store skurk for Peterborough, og da Wednesdays spillere scorede på alle sine fem forsøg, blev det helt store comeback en realitet. Dermed spillede Sheffield Wednesday sig i Play Off-finalen, hvor enten Barnsley eller Bolton venter.

: Bold.dk | 2023-05-19 | 00:20:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Vanvidscomeback: Sheffield Wednesday i Play Off-finalen efter straffedrama "

Skive sendte Fremad Amager hjem uden point
3. div-overblik: Lyseng smadrede SfB-Oure
VAR-beslutninger frustrerer Bournemouth-chef
Sky: Portugiser er favorit til Milan-job
Roger Schmidt reagerer på Bayern-rygter: Elsker mit job
Se her: Blev Bournemouth snydt mod Arsenal?

Dansk VM-spiller dropper NHL-jagt og tager til Sverige

Han bliver sammenlignet med Macron. Er han det nye store håb?

I Danmark er det Kim Faber og Janni Pedersen, der skiller sig ud

Kender du byen? En kendt kok begyndte sin karriere i denne by

Historisk slot er snublende tæt på at kunne kalde sig klimaneutralt

Lande tager hul på svære klimaspørgsmål forud   5 hjerter: Jeg ser filmen gennem sprækkerne m   Atletico køber belgier fri af kinesisk klub   Minister om mangel på lærere, pædagoger og sy   Debat: Lad os samles om bålet   Stor smitte: Dronningen udskyder besøg i Grøn   Berømt og berygtet demokratisk senator vil ik   Farvel til Gert Martin: Efter fiaskosæson har   Ten Hag: Det er en joke   Vestas-topchef: “Det er tydeligt, at vores in   Europæisk flytrafik til Kina på laveste nivea   Danskerne kan få billigere strøm - klimaekspe     Ukraine: Rusland har angrebet vigtig havn for   Wozniacki gør comeback med suveræn sejr   Parfumetyv blev afsløret af butiksalarm   Stjerne raser mod fans: - Lad min kone være   Wammen lover nu hjælp til særligt én gruppe d   Eriksen scorede to mål i Inters storsejr   Trækker artikel tilbage: Kendt komiker mistæn   Crystal Palace-målscorer efter målfest: Det v   Malmö-profil om Botheim: Har festet med ham o   Regionen skal spare: Flere borgere sender reg   Jammerbugt-ejer bekræfter: Ny cheftræner er p   Ros til ny SE-trio: Han er en kæmpe motor   Glemt kassettebånd fra en af det 20. århundre   GOG fyrer ny træner efter få kampe grundet ue   Medie: Har bestået lægetjek   Der foregår meget mere end bare uddelingen af   Eurovision forbyder palæstinensiske flag i Ma   Ekspertgruppe anbefaler at ændre skolers prøv   Paris højner sikkerheden under retssag om blo   Tidens mange guruer scorer kassen som profete   Salman Rushdie stukket ned: »Han er mere end   Efter bog-afsløring: Han truer mig   50.000 underskrifter på to uger: Folketinget   Danske aktier falder tilbage efter højere end   Bashkim sænkede Lyngby i bundbraget   »Hold ud!«, skrev Kim Larsen på kortet, og de   Valg i Elfenbenskysten bliver en test efter b   Mel Gibson om coronavirus: - Det er den under   Forløsning for Ementa: Ledt efter det   Ens standarder for håndbagage hos luftfartsse   Hjertelæge kan se fire forklaringer på Christ   Anders Holch Povlsen overtager FC Midtjylland   Nu er det lillesøsters tur: En brølstærk kvin   Bukayo Saka: Den perfekte fødselsdagsgave   Zelenskyj melder Ukraine klar til længe vente   Krohn-Dehli comeback: Træner med i Holland   53-årig mand fundet død   Aktien brager op: Investorer holder øje med é   Milliarddyr AI-bot sparer Deloitte for op til   Det altså svært at holde fast i det gode humø   E-sports-arrangør lander første overskud   Avis: Messerschmidt omtaler EU-seminar på lyd   Canadisk toppolitiker siger undskyld: Fik sa