Brighton tættere på Europa i underholdende sejr over Southampton

: Bold.dk | 2023-05-21 | 17:10:28
Hele artikel om Brighton tættere på Europa i underholdende sejr over Southampton findes på Bold.dk
Brighton vandt sikkert med 3-1 over Southampton og mangler ikke meget for at sikre sig europæisk fodbold til næste sæson. Brighton tog søndag eftermiddag imod nedrykkerne fra Southampton i en kamp, hvor hjemmeholdet med en sejr kunne tage et stort skridt mod de europæiske pladser. Det var heller ikke overraskende, at Brighton-mandskabet kom flyvende ud. Allerede efter otte minutter fik Mitoma en stor chance, da han fik en oplagt scoringsmulighed foran mål, men afslutningen røg forbi. Gæsterne var presset i store perioder. Dog fik de muligheden for at bringe sig foran efter 17 minutter. Theo Walcott blev sendt afsted på kanten, og så var Southampton i en tre-mod-to situation. Kantspilleren afleverede den til en fri Carlos Alcarez, der sendte den langt forbi. Godt fire minutter senere var Mitoma så igen på spil. Brighton pressede gæsterne ekstremt højt på banen, og det gav anledning til fejl, som japaneren opsnappede. Han chippede bolden over målmanden, men stolpen afviste. Men efter 29 minutter kom hjemmeholdet foran, da Evan Ferguson scorede til 1-0 efter en kølig afslutning. Fem minutter før pausefløjtet blev det også til 2-0, hvor Ferguson afsluttede efter et fint oplæg fra Mitoma. I anden halvleg fortsatte Brighton med at dominere opgøret. Selvom det mere lignede en scoring til 3-0, så fik Southampton reduceret efter 58 minutter, da Mohamed Elyounoussi hoppede højest på forreste stolpe efter et hjørnespark. Og gæsterne fik endda bolden i nettet fem minutter senere. Dommer Paul Tierney afbrød dog jublen, da der blev dømt offside. Det var en afgørende kendelse, for der gik ikke langt tid efter, før Pascal Gross cementerede sejren med sin flotte scoring til 3-1. Det blev også kampens resultat, og dermed er Brighton utrolig tæt på at skulle spille i europæisk fodbold i næste sæson.  De ligger nummer seks med to kampe tilbage.

: Bold.dk | 2023-05-21 | 17:10:28 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Brighton tættere på Europa i underholdende sejr over Southampton "

Efter Tour-exit: Dansker skal opereres i eftermiddag

Derfor gik de ned: Ejendomsvurderinger lammet af software-problemer hos Vurderingsstyrelsen

Flyveturen blev et mareridt: »Det første, man hørte, var børnene, der som de første blev kastet op fra deres sæder

Morten Bruun: »Krampagtig« Ronaldo ville bare score selv

Mønter med Kong Frederik ventes at blive lanceret i 2025

Investorer skræmt af ledelseskaos i kursraket

Vodkabong til morgenmad

Superliga-logoet bliver ændret

Skepsis i det tidligere DDR: »Hvis der blive   Medie: Iran udsender arrestordre på Trump   Han blev udsat for et overfald. Advokaten sag   Messi sætter rekord   Irans historiske angreb på Israel: Sådan forl   Demografi er fremtiden   Microsoft klar til næste store udrulning: Her   Kevin Spacey indrømmer: - Jeg har været befam   Dolberg tilbage med to mål for Nice   Nu tager B.T. konsekvensen: Chefredaktør stop   Sætter ny rekord   Byret lukker dørene i sag mod Claus Hjort   Slovakiet sender 13 MiG-29-jagerfly til Ukrai   Advarsel om »zoner af tavshed«: Flere journal   Støjberg om manglende møde med V-top: Jeg var   Billig sommerferie: Her skal du bestille   Presset branche ramt af nye udfordringer: Ken   Medie: United kan udnytte Evertons økonomiske   Nyt udspil på bordet ved EU-topmøde: Den dans   Vanvittigt sejrsmål fra egen halvdel   Transportminister om motorvej tværs over fred   Apple klar nyt software-værktøj i Danmark - n   Evander og Mukhtar skal spille med Messi   Han er Europas største hemmelighed   Jysk sparekasse fordobler overskud   Dybe kursfald rammer danske aktier: Her er ak   OMGANG FOR OMGANG Danmark vinder sølv: Ganna   Tusindvis drevet på flugt: Taliban trænger l   »Jeg ved ikke, om min død bliver værdig. Men   Rejseselskaber aflyser afgange til græsk feri   Danske fodboldkvinder header sig til premiere   Højesteret sender “grimt signal” til Finansie   Voldsom brand i Vanløse   Brentford-dansker på jagt: Har niveau til SL   Varmerekord i Rom og lukkede turistattraktion   Babygiraf død: Brækkede nakken   Ingen grund til bekymring: Skynder du dig ogs   Endelig: Høj sol og op til 23 grader   Danske ældre er de lykkeligste i verden, men   Live: Mette Frederiksen: »Det har ikke været   Her er Kombit-topchefen Kristian Vengsgaards   Debat: Bøffen kan altså godt være af portobel   Børsbabyer gav 138 pct. i afkast i 2020, men   Russisk politi tager Navalnyj med på station   Mystisk stadionklatrer er løsladt   Gerrard afviser: Skal aldrig træne Everton