Bodø/Glimt fik godt udgangspunkt mod Bohemians efter Grønbæk-scoring

: Bold.dk | 2023-07-27 | 20:20:26
Hele artikel om Bodø/Glimt fik godt udgangspunkt mod Bohemians efter Grønbæk-scoring findes på Bold.dk
Bodø/Glimt besejrede torsdag aften Bohemians fra Prag med 3-0 i det første af to opgør i Europa Conference League-kvalifikationens anden runde. Danske Albert Grønbæk kom på måltavlen for hjemmeholdet. Bodø/Glimt tog første stik i jagten på europæisk fodbold til efteråret, da de torsdag aften tog imod tjekkiske Bohemians hjemme på Aspmyra Stadion. Alber Grønbæk startede inde for hjemmeholdet, mens både Jeppe Kjær og Adam Sørensen så hele kampen fra bænken. Det var første kamp af to i anden runde af kvalifikationen til Europa Conference League 2023/2024, og nordmændene var forhåndsfavoritter til opgøret. Det tog dog lidt tid, før favoritværdigheden stadfæstede sig på banen, men da først sluserne blev åbnet, var der ingen tvivl om sejrherren.  Fem minutter før tid i første halvleg spillede Sondre Fet Albert Grønbæk i himlen, og danskeren kunne sende bolden i nettet langs stolpen. 2-0-scoringen faldt hurtigt efter pausen, da Sondre Sørli spillede Amahl Pellegrino fri. Normanden sendte et skud mod mål, og via en afretning gik den ind bag en hjælpeløs Michl Reichl i Bohemians-målet. Det begyndte at ligne en komfortabel sejr, og et fint udgangspunkt inden returkampen i næste uge. Men Ulrik Saltnes og Runar Espefjord ville det anderledes, da de i dommerens tillægstid kombinerede sig frem til et frit mål, hvor sidstnævnte nemt kunne score til 3-0. Dermed blev det et mere end bare fint udgangspunkt for Bodø/Glimt, der kan siges at have én fod i næste runde allerede.

: Bold.dk | 2023-07-27 | 20:20:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Bodø/Glimt fik godt udgangspunkt mod Bohemians efter Grønbæk-scoring "

Massiv kø efter uheld på Vejlefjordsbroen

USA vil forbyde Huawei og andre kinesiske selskaber at certificere trådløst udstyr

Analyse: Trump har fået en formidabel modstander i retten: sig selv

FBI bekræfter, at danske politikere var mål i globalt hackerangreb mod Kina-kritikere: »Jeg er dybt rystet«