U21-landsholdet storskuffede trods chancehav

: Bold.dk | 2023-09-11 | 20:50:26
Hele artikel om U21-landsholdet storskuffede trods chancehav findes på Bold.dk
U21-landsholdet skuffede fælt, da man på hjemmebane tabte 0-2 til et tamt slovakisk hold. U21-landsholdet skuffede med et 0-2-nederlag til Slovakiet, der ikke havde mange chancer.  Steffen Højer havde lavet fem ændringer fra start til mandagens kamp mod Slovakiet, hvor spillere som Patrick Dorgu, Oscar Fraulo og William Clem havde fået plads fra start. Danmark startede i fuld kontrol mod den undertippede modstander, der kun momentvis havde bolden for fødderne i de første minutter. Den første store danske chance kom efter otte minutter, da Maurits Kjærgaard med en fræk aflevering spillede Wahid Waghir fri i dybden, men den slovakiske keeper nåede ud af sit mål, før Faghir kunne få foden på bolden. Danmark fortsatte i fuld kontrol, og efter 16 minutter kom William Clem til en fin chance, da han fra kanten af feltet sendte en bolden lige forbi stolpen. Med et hovestod kom Christian Rasmussen frem til en ny dansk chance kort tid efter, men igen var den slovakiske keeper vågen. Danmark var igen tæt på efter 39 minutter, hvor Mathias Kvistgaarden akrobatisk sprang efter bolden i feltet, men Brøndby-angriberen kunne akkurat ikke nå indlægget fra Elias Jelert. Kort efter afdriblede Wahid Faghir den slovakiske målmand, men vinklen blev for spids, så bolden ramte derfor ydersiden af stolpen og gik ud til målspark. Det blev dog ikke til nogen kasser i første halvleg, og pausen brugte Steffen Højer blandt andet på at skifte Tochi Chukwuani og Anton Gaaei på banen. De to erstattede FCK-drengene William Clem og Elias Jelert. Eksplosiv start på anden halvlegDanmark lagde anden halvleg ud med en stor chance, da Wahid Faghir fik løbet sig fri på et hjørnespark. Hovedstødet tæt under mål manglede dog den sidste præcision, for den slovakiske målmand kom i vejen. En ny stor chance opstod et minut efter, da Faghir fra en spids vinkel hamrede bolden på den slovakiske keeper - endnu en chance, der havde givet en chance på en god dag. Skydeteltet fortsatte, da Thomas ´TK´ Kristensen fra kanten af feltet hamrede et skud på overliggeren, og marginalerne var altså igen ikke på danskernes side. Efter 66 minutter blev Danmark fanget i en omstilling, og her gik det altså stærkt den anden vej. Men i målet havde Andreas Jungdal godt styr på det, selvom han ikke har haft meget at lave i kampen. Chancen gav slovakkerne smag på mere, for kort tid efter var den gal i igen, da der igen blev givet en omstilling væk af de danske drenge. Den slovakiske keeper Lubomir Belko stod en brag af en kamp, for efter 75 minutter hev han endnu en fantastisk redning op ad ærmet. Et godt indlæg af indskiftede Aske Adelgaard fløj ind i fødderne på William Bøving, der fra tæt hold sendte bolden mod nettet, men igen var Belko det rette sted. Og så gik det helt galtEfter 79 minutter gik det dog helt galt for Danmark, da Mario Sauer fra kanten af feltet kunne bringe Slovakiet foran på en af holdets få chancer i kampen. Det skulle blive endnu værre efter 85 minutter, da Slovakiet igen viste sig skarpe foran kassen. Danmark blev fanget helt forkert på banen, og så kunne Slovakiet nemt spille sig igennem og prikke bolden i kassen. Danmark var i fuld kontrol i størstedelen af kampen, så det skulle bestemt ikke have været et 0-2-nederlag på Vejle Stadion.