Kamaldeen så rødt da Leicester trynede Southampton

: Bold.dk | 2023-09-15 | 23:40:24
Hele artikel om Kamaldeen så rødt da Leicester trynede Southampton findes på Bold.dk
Kamaldeen Sulemane fik direkte rødt til allersidst i opgøret, da Leicester slog Southampton med 4-1 på udebane i Championship. To af nedrykkerne fra Premier League skulle fredag aften møde hinanden i Championship. Southampton bød Leicester velkommen og skulle forsøge at komme sig over det knusende 0-5-nederlag i seneste opgør mod Sunderland. Leicester havde Mads Hermansen var i buret og Jannik Vestergaard i forsvaret med fra start. Og Leicester fik en vidunderlig start på opgøret. Efter blot 22 sekunder kom gæsterne foran på mål af Jamie Vardy, der stod på det rette sted i feltet og sendte en løs bold i nettet. Leicester fortsatte med at presse Southampton højt og tvang hjemmeholdet til fejl. Det blev udnyttet efter lidt under 20 minutters spil, hvor Leicester erobrede bolden højt på banen, og så blev Kasey McAteer sendt alene igennem og sikkert scorede. Southampton lagde sig dog ikke helt ned, og de fik også reduceret efter 25 minutter. Et stort koks i Leicester-forsvaret gjorde, at Samuel Edozie til sidst chippede bolden over Mads Hermansen i målet. Det var ikke slut med mål i første halvleg. For i halvlegens tillægstid slog Leicester til igen, og denne gang var det Wilfred Ndidi med 3-1-målet. Kamaldeen Sulemana kom for første gang i denne sæson på banen for Southampton fra anden halvlegs begyndelse, og han fik ikke det comeback, han havde håbet. Efter 67 minutter havde den offensive spiller bolden ude på kanten og lagde en sløj aflevering ind i banen. Den blev opsnappet af Stephy Mavididi, og han rundede den sidste Southampton-forsvarer, og så var der en motorvej ned mod målet, hvor Mavididi svigtede ikke. Dybt inde i dommerens tillægstid slog det klik for Kamaldeen, der gik ned i en voldsom tackling med knopperne forrest og fik direkte rødt kort. Det hele endte med en sikker sejr på 4-1 til Leicester. Dermed rykkede Mads Hermansen, Jannik Vestergaard og co. op på en midler tidlig førsteplads i Championship, mens Southampton er nummer syv. Hull og Coventry mødte også hinanden fredag aften. Her var det gæsterne fra Coventry, der kom foran med 1-0 efter 27 minutter. Joel Latibeaudiere kom højest på et hjørnespark og pandede sit mandskab i front. I anden halvleg dominerede Hull opgøret og havde mange muligheder for at komme tilbage. Men kampen skulle hen til 87. minut, før reduceringen kom. Et indlæg blev lagt ind mod et fyldt felt, og her fik Aaron Connolly hovedet på og sendte den i en flot bue over i det lange hjørne. Det hele endte lige. Hull indtager femtepladsen. Coventry fik sit fjerde uafgjorte resultat på stribe og ligger nummer 11.

: Bold.dk | 2023-09-15 | 23:40:24 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Kamaldeen så rødt da Leicester trynede Southampton "

Victor

WEEKEND. 6 hjerter! Var det årets bedste koncert?

Skandaløse scener: Fan tyrer flaske i hovedet på stjerne

Tømmermændsfejring i Silkeborg: Den fik fuld gas!

Ny dansker til Serie A

Forbrugerrådet Tænk går til angreb og melder 11 varer til Forbrugerombuds­manden

Spekulationer om russisk bufferzone: Hårde kampe i Østukraine

Debat: Kriminalforsorgen mangler betjente og   Vuelta a Espaø±a starter i Holland i 2022   Vinterferien truer: Her er tre aktuelle biogr   20 år efter ulykken ved Pearl Jam-koncerten:   Bog: Wifi - fra hånet standard til wunderkind   Dagens tegning: Den varme linje   Ukraine bryder med russisk tradition og flytt   Overblik: Tjetjensk leder varsler ny offensiv   Klaksviks drøm om Champions League bristede:   S, V og DF tabte vælgere i Aarhus - den store   Dansk eks-spejder afviser drab: Jeg var nødt   Højere kursmål udløser aktiehop: Her er aktie   Tredje danske kuld: Ulvepar har fået mindst t   Fynsk DS-hold buldrer mod 3. div: Rigtig stor   Evenepoel rejser sig efter nedtur og vinder d   Leipzig-boss bekræfter: Gvardiol bliver den d   Dansk triumf: Klar til EM-finale   Chefredaktionen: Vi vil lære af Grarup-sagen     Seks anholdes i sag om svindel for 220 millio   Ustyrlige Jonas stormer mod jubelfest i Paris   Avis: Vejle bejler til ung FCM-forsvarer   Vrede og skuffede: Troede de skulle til OL   Pentagon: Putins styrker er bagud   Koeman svarer på Pjanic-kritik: Andre er bedr   Småskadet Vejle-kvartet misser returkamp   Mata sikrede sejren for Getafe   Politiet indkalder til pressemøde   Hidsig på fitness: Nægter at skrive under   Topseedet australier spiller sig videre i Wim   Økonomiaftale vækker vrede: »En fuckfinger« t   Fremragende Corner-assist i Trabzonspor-sejr   Ballade efter pokalfest: FCN-fans bidt af pol   Kan du høre det? Mørket i disse 45 sekunder k   Dansk OL-stjernes private skriblerier: »Jeg l   Bayern-chef: Forstår Thiagos ønske om PL   Børnepengene bliver snart udbetalt, og der er   Republikanerne spiller højt spil med USA´s gæ   Voldsom afmatning i byggeindustrien efter ned   Fræk fingermaling: På job med de nøgne tvilli   Ung direktør på Falster anholdt for hvidvask   Liam Neeson leverer metervaren i 90 minutters   Justitsminister: Antisemitismen vokser i Danm   Frederik Gustav vil ikke vælge mellem kunst o   Kina stiller klar med milliard-fond, der skal   15 er fundet døde efter missilangreb i Østukr   Brugte Østrigs kansler skattepenge på pyntede   Hustru til SpaceX-ansat i koma sagsøger Elon