Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

PSG blev nedlagt af Nice i egen hule

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-09-15 | 23:40:24
Hele artikel om PSG blev nedlagt af Nice i egen hule findes på Bold.dk
PSG skuffede fælt fredag aften, da man tabte 2-3 til Nice hjemme på Parc des Princes. Fredag aften rullede bolden i det franske, hvor PSG tog imod Nice hjemme på Parc des Princes. Her formåede det gæstende mandskab at få en forrygende start, og efter 23 minutter bragte man sig sågar i front, da Terem Moffi fik tilkæmpet sig kuglen i feltet, hvorefter han sendte den fladt ind til en Nice-føring. Den blev imidlertid udlignet allerede otte minutter efter, da Kylian Mbappé dukkede på på kanten af feltet og krøllede bolden ind helt ude ved stolpen. Der stod dermed 1-1 på måltavlen, da de to hold gik til pause. PSG skulle derfor på jagt efter føringsmålet i anden halvleg, og man formåede da også at sætte sig tungt på bolden. Det gæstende mandskab viste sig dog som det skarpeste mandskab, og efter 53 minutters spil erobrede man føringen, da Gaetan Laborde kom først på et fornemt Terem Moffi-indlæg og sendte kuglen i kassen til en Nice-føring. Den blev sågar udbygget yderligere efter 69 minutters spil, og denne gang var det en storspillende Moffi, der havde sidste fod på bolden, da han på flotteste vis trak ind i banen og sendte den fladt ind helt ude ved stolpen. Det så derfor sort ud for PSG, der dog kort før tid lykkedes med at reducere, da Mbappé dukkede op bagerst i feltet og helflugtede kuglen ind med manér. Flere mål blev det dog ikke til, og Nice kunne dermed hente en flot 3-2-sejr over PSG.