Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt Frosinone-comeback

: Bold.dk | 2023-09-17 | 17:30:27
Hele artikel om Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt Frosinone-comeback findes på Bold.dk
Luca Mazzitelli var med to mål i kampens sidste 20 minutter med til at vende et 0-2-nederlag til en 4-2-sejr til Frosinone over sin gamle klub Sassuolo. Andetsteds delte Monza og Lecce med 1-1 i en kamp, hvor begge hold sluttede med 10 mand på banen. I Serie A var Frosinone på jagt efter at udbygge deres ubesejrede stime til tre kampe, hvis det lykkedes at undgå at tabe til Sassuolo på eget græs. Det startede dog mindre godt for værterne, for der var bare spillet syv minutter, da gæsterne bragte sig i spidsen mod oprykkerne. Den tidligere Inter-angriber Andrea Pinamonti kunne lade sig hylde for scoringen, men det var særligt Matias Vinas fremragende dribletur over mere end en halv banehalvdel, der lagde grunden til 1-0-føringen. Pinamonti var imidlertid ikke færdig med at sætte bolde i kassen for Sassuolo, og efter 24 minutter indkasserede hjemmeholdet nok engang på en hurtig omstilling. Denne gang var det via tyske Jeremy Toljan, at den 24-årige angriber kunne bringe sig i front, da han lod bolden hoppe en gang på grønsværen og hamrede en flot halvflugter i nettet næsten sidelæns. En flyvende start for Sassuolo, som lod Frosinone mærke, at de var landet i Serie A. Frosinone kunne imidlertid godt bide fra sig før pausefløjtet, for i det fjerde minuts overtid fik de tildelt et straffespark for benspænd i feltet, som Walid Cheddira omsatte til mål. Dermed var pausestillingen 2-1 til Sassuolo. Mazzitelli vendte kampen Sassuolo havde ved deres første to scoringer været med til at give Frosinone en fodboldlektion i Serie A-omstillinger, men anden halvleg vendte det kampbillede. 20 minutter før tid kunne Luca Mazzitelli smække et hjørnespark fra Matias Soule direkte i nettet med en førstegangsafslutning fra kanten af feltet. Mazzitelli, som tilbragte to sæsoner i Sassuolo fra 2016 til 2018 havde intet problem med at fejre den flotte scoring, og det samme gjorde sig gældende, da han fem minutter senere bragede oprykkerne i front på et rigtigt slidermål. Dermed var stillingen pludselig 3-2, og Frosinone var på vej mod deres syvende point i fire Serie A-kampe. Sejren blev cementeret i det sjette minuts overtid af indskiftede Pol Lirola, som blev sendt i dybden af Cheddira, der straffede et satsende Sassuolo-mandskab, og dermed var comebacket og 4-2-sejren en realitet. 10 mod 10 i Monza I Monza havde de besøg af danskerklubben Lecce, som startede med både Patrick Dorgu og Jeppe Coriftzen på bænken. Kampen var blot et par minutter gammel, da Luca Caldirola snorksov i forsvaret og måtte give et klodset straffespark til gæsterne. Svenske Pontus Almqvist var stormet frem i et pres af centerbacken, som kom til at sparke ham omkuld, og det gav chancen fra ellevemeterpletten til Lecce, som Nikola Krstovic udnyttede sikkert med et stenhårdt spark i nettaget. Den føring stod ved magt indtil det 24. minut, hvor Andrea Colpani havde sidste fod på et hurtigt angreb fuldendt af et-to-kombinationer med Lorenzo Colombo. I anden halvleg så Lecce direkte rødt, da Federico Baschirotto i en voldsomt satset tackling stemplede Colombo over anklen, og så var det 10 mod 11. Et kvarter før tid blev Patrick Dorgu skiftet ind for gæsterne, og han kunne overvære skurken fra første halvleg, Luca Caldirola, indkassere sin anden advarsel fem minutter før tid. Dermed sluttede det med 1-1 og 10 mand for banen for de to mandskaber.

: Bold.dk | 2023-09-17 | 17:30:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Mazzitelli straffede sin gamle klub i vildt Frosinone-comeback "

Kirkeminister gentager gammel kæphest. Og bliver så tavs

Brexit er overstået, Sunak er i dyb knibe, og Starmer står til at blive Storbritanniens næste premierminister

Du behøver ikke lede længere. Sommerens hit er allerede fundet

Sådan finder du fem af de bedste spisesteder i Japans madby

Kæmpe kursforskelle rammer C25 på hektisk børsdag: Disse aktier rykkede

Cadiz-chef roser Dembele: Vi lukker Coutinho   Genlæs liveblog: Holger Rune er ude af US Ope   Vestas i stort kurshop: Disse aktier rykkede   Coronatal forsinkede   Afviser: - Vi er ikke kærester   Radikale, Moderaterne og Venstre dukkede op t   Bøjsø døre & vinduer ser frem til at   Nu kan de ikke undvære Mikael i Brøndby   Putin taler dunder mod Vesten på 80-årsdagen   Medie: Milan-bosnier kræver fordobling af løn   Forsøg med større koncerter under corona kan   Ilse Jacobsen er død   Rusland: Ukraine har mobiliseret titusindvis   Højreradikale demonstranter i karambolage med   Nul coronadødsfald det seneste døgn i Danmark   Åh nej: El-regning bliver billigere   6 hjerter: Emma Holten debuterer med suveræn   Sveriges håndboldherrer afværger fiasko i sto   Mads Pedersen triumferer i belgisk brostenskl   SE-reserve: Håber kraftedeme jeg står finalen   Træner mistænkte ham   Indvandringsprøve har i årevis været sværere,   BIF-angriber i topform: Begyndt at spise mere   Indersiden: Helt fra sejren over Real Madrid   Anmelder: Jeg har det vældig godt med omkring   Montecucco -” det interessante Brunello-alter   Elhegn redder sjældne kystfugle fra sultne ro   Det tjener de når du streamer musik   Stor triumf for Harder   Chokexit i Bagedysten: Kæresten i gråd   Tre mænd får lange fængselsstraffe for millio   Superstjerne melder afbud   Flere millioner i sigte - men fremtiden er uv   Chefaktieanalytiker: “Jeg ejer hellere kinesi   Se her: Burnley-anfører får rødt efter stor m   Løkke vil lade folk længst fra arbejdsmarkede   Krydstogtskibe forurener mere end reglerne ti   Har du styr på reglerne for kirke, offentlig   Dansk rapper siger, at magiske svampe reddede   Efter 17 år fandt 78-årige Jens Byskov endnu   Claes Bang udgiver ny musik: Jeg faldt ned af   Et politisk jordskælv, som ingen så komme   Magdalena Andersson får ny støtte som Sverige   Ballade i United: Stjerne nægter at spille   Kommentar: Hvad stiller Europa op med Kalinin