Målløse Chelsea skuffede igen i underholdende nullert

: Bold.dk | 2023-09-17 | 17:30:27
Hele artikel om Målløse Chelsea skuffede igen i underholdende nullert findes på Bold.dk
Begge hold fik testet to vågne keepere i hver ende, men trods chancer til mere blev det til 0-0 mellem Bournemouth og Chelsea, som forlod banen uden mål for anden Premier League-kamp i streg. I det sydengelske skulle Mauricio Pochettino og Chelsea forsøge at komme i gang ovenpå en skrantende sæsonstart, da Bournemouth lagde græs til Premier League-braget i femte runde. Hjemmeholdet havde Philip Billing på banen fra start, og de blev presset af The Blues fra første færd. Allerede efter tre minutter var gæsterne tæt på ved en dobbeltchance til Enzo Fernandez og Conor Gallagher, og efter et kvarter måtte Nicolas Jackson se sin afslutning blive taget af stolpen. Bournemouth var ikke kommet for at kigge på. Da der var spillet knap 20 minutter forpassede Dango Ouattara en kæmpe chance for at bringe sit hold i spidsen, da han umarkeret ved bagstolpen fik snuppet sin afslutning af Robert Sanchez. Neto gjorde sig også positivt bemærket i Bournemouth-målet, da han ti minutter før pausen snuppede halvlegens største chance i form af en Conor gallagher afslutning sat op af Mykhailo Mudryk. Dermed var det fortsat målløst mellem de to klubber, da kampen blev fløjtet til halvleg. Sterling på overliggeren Fem minutter efter pausen var der jubel i et kort øjeblik hos gæsterne. Raheem Sterling havde sendt et brag af et frispark på overliggeren, som dumpede ned på mållinjen og hoppede ud til en fri Levi Colwill, men selvom den unge venstreback fandt nettet, blev han korrekt kaldt offside. Tændingen var til stede mellem de to hold, og det var Chelsea i mest momentum i jagten på føringen. Den kunne være kommet på en nedfaldsbold efter et hjørnespark, hvor Colwill og Jackson begge var tæt på at prikke bolden over linjen, men den ville ikke ind i situationen. Et kvarter før tid nedlagde Axel Disasi Luis Sinisterra på kanten af feltet, og det blev - udover en advarsel til franskmanden - taskeret til et Bournemouth-frispark, som Philip Billing næsten fik omsat til et kampafgørende mål. I stedet fløj bolden forbi, og da Dominic Solanke fik en kæmpechance få minutter senere, måtte han se den blive snuppet af Sanchez med en vild fodparade i målet. Chelsea pressede på for føringsmålet til sidst, og Nicolas Jackson fik en chance for at heade sit hold i front i det 82. minut, men han fik ikke ordentligt træf på sin afslutning. Neto viste igen sit værd i en dobbeltsituation fem minutter før tid, hvor han først havde en redning på Raheem Sterling efterfulgt af en blokade af Ian Maatsens afslutning. Begge klubber kæmpede for sejren til det sidste, men det blev ved 0-0 for Bournemouth og Chelsea, som må være skuffede efter et point i to kampe.

: Bold.dk | 2023-09-17 | 17:30:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Målløse Chelsea skuffede igen i underholdende nullert "

Victor

På papiret er det en banal sag om 84 gram hash. Men ifølge advokat er den et billede på et generelt problem, som gør

»Du tænker sikkert, at jeg er naiv«: Men Ayman Odeh er sikker på sin plan for fred

Kommuner bruger hundredvis af medarbejdere på at udmønte beslutninger fra Christiansborg

The Fredie-Pedersens: Ingen slinger i selviscenesættelsen

»Det her er farligt«: Dansk Journalistforbund lægger pres på regeringen efter lukning af Al Jazeera

Vild gyser: Videre efter straffe-drama   Kanal, konger, krudt og kugler: Ny vandrerute   Toldere beslaglægger 14 ton IS-fremstillet am   Aalborg og Mikkel Hansen i finalen efter kæmp   Politi advarer canadiske demonstranter: Nu bl   Skelsættende fund: Arkæologer graver slavers   Putin på årligt pressemøde: Russerne er for f   Ingen har gjort det før: Danske brødre er all   Keramiker Kasper Würtz er udbrændt: Har brugt   Korn og kartofler må vige i kampen for klimae   Heineken trækker sig fra Rusland - sælger hel   Historisk kontrakt: Udlandet lokkede, men Da   Microsoft helt i top på ærgerlig liste: Her e   Tusindvis af afviste pensionsansøgere bekymre   Glad Salquist: Det er så fed fodbold at spill   5 hjerter: Topdirigent drev publikum rundt, s   Kommentar: Kina er den sovende hund, som Vest   Alzheimers kan i sjældne tilfælde også kan op   Live: De første seks fly sendes til Ukraine o   Rykkede ud til lejlighedsbrand   Napoli-boss antyder knas: Osimhen kan sælges   Ung direktør på Falster anholdt for hvidvask   LIVE Danmark genåbner i stor stil fra på fred   Overraskende karriereskift: - Jeg er helt vil   Ung mand stukket med kniv under slagsmål   Skuffet Daramy: Vi var klart det bedste hold   Debat: Kom nu i gang med at vaccinere   Galt eller genialt? Denne kunstform får verd   Real Betis henter marokkansk Barca-talent   Kan sygeplejerskerne lokkes på nattevagt med   Ukrainsk kommandocenter udsat for russisk mis   Kunstig intelligens er et voksende krav på jo   Stor overraskelse: Dortmund tog første stik m   Far fra Køge fik ordrer fra bagmand i sag om   Irak fordømmer koranafbrænding ved ambassade   Nu kan pædagoger hurtigere blive fængselsbetj   V8-motoren sendes på pension i den legendaris   Spar Nord opjusterer igen forventningerne   No brainer for ny AaB-spiller: Viste stor og   Utilfreds Arteta: Hvornår er der så hånd på?   Abrahim "shopper" asyl i et Europa, der slår   Vil have EU til at tvinge Apple til at åbne f   Grønlandsk politiker vil ikke følge model for   Video: Her ser du Boris Johnsons nyeste hoved   LIVE UCI sender Danmark videre: Ingen dansker   Viborg-chef: Vi skal overpræstere igen   Russisk soldat retsforfulgt: Skød ubevæbnet m   Alarmklokker ringer ved Kinas mange dæmninger