Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

AB-keeper reddede to straffe på to minutter: Kan det være sandt?

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-10-09 | 15:20:26
Hele artikel om AB-keeper reddede to straffe på to minutter: Kan det være sandt? findes på Bold.dk
AB-keeper Albert Gaub-Jakobsen leverede en vild kamp, da han snuppede to Aarhus Fremad-straffespark på lige under to minutter. Han fortæller til bold.dk, at det var voldsomt at være en del af.  2. divisionsopgøret mellem Aarhus Fremad og AB endte 1-1, men det var noget helt andet, der stjal billedet. Det er nemlig ikke hver dag, at en målmand snupper to straffespark i træk og slet ikke inden for to minutter.  Det var dog tilfældet for AB-keeper Albert Gaub-Jakobsen i 2. divisionsopgøret mellem Aarhus Fremad og AB i lørdags. Da kampuret rundede 83 minutter fik Aarhus Fremad tilkendt et straffespark.  Det reddede AB-keeperen på flot vis helt nede i keeperens højre hjørne.  På det efterfølgende hjørnespark fik Aarhus Fremad endnu et straffespark, men det snuppede Jakobsen også, og denne gang var det helt nede i keeperens venstre hjørne.  bold.dk har talt med Albert Gaub-Jakobsen om den vilde kamp.  - Mest af alt var jeg egentlig bare glad for, at jeg kunne hjælpe holdet, så det kunne sikre sig et point. Det er selvfølgelig altid en fed forløsning at redde et enkelt straffespark, og så reddede jeg to inden for to minutter. Det var helt vildt og en rigtig fed følelse, siger AB-keeperen til bold.dk. Hvad tænkte du, da nummer to straffespark blev dømt til Aarhus Fremad?  - Man nægter næsten at tro på, at det kan være sandt. Jeg reddede det første straffespark, og de fik et hjørnespark, og på det hjørnespark fik de det næste straffespark.  - Det var helt vildt uheldigt, at der blev dømt to mod os lige efter hinanden. Har du oplevet noget lignende før? - Ikke i slutningen af en kamp. Jeg har prøvet noget lignende på ungdomsniveau, hvor der blev dømt to straffespark, som jeg reddede, men nej, ikke noget lignende i en slutning af en kamp. Gik med mavefornemmelse20-årige Jakobsen fortæller, at han forsøgte at læse Aarhus Fremad-skytterne med en bestemt metode. - Jeg kigger tit på den seneste straffesparksskytte og deres seneste par spark og ud fra det, finder man frem til, at der er sandsynlighed for, at man sparker der, men det kommer an på kampen. Man undersøger det lidt og går efter sin mavefornemmelse. De to vigtige redninger er også noget, der giver meget på selvtillidskontoen hos den unge keeper. - Det giver selvfølgelig super meget selvtillid at hjælpe holdet. Det er det, som man træner for som målmand for at få point, siger Albert Gaub-Jakobsen til bold.dk.  AB er nummer seks i 2. division.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-10-09 | 15:20:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " AB-keeper reddede to straffe på to minutter: Kan det være sandt? "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

Trist og demotiverende: - Lad være med at læse det!

Læs mere »

Ordet latterlig blev brugt mange gange, da en stærkt oprevet Kasper Hjulmand skulle forholde sig til kampen

Læs mere »

Dagens hyldest udstiller Tourens kontroversielle forhold til sin egen grumme fortid

Læs mere »
Selkabs Formidling

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Delaney husker Alaba: Kaptajn og tier på U19   New Zealand skrotter unik rygelov til fordel   Tilbage i træning   Københavns Universitet får sin første kvindel   Forbrugerombudsmanden advarer om snyd med ude   Mangel på læger: AI finder brystkræft   20.000 redningsfolk er sendt ud til oversvømm   Snydt af hackere: Faktura-svindel koster det   Professor: Ny dansk coronavaccine er meget l   Domstol skal afgøre om ungarsk lov trumfer EU   AGF fik et hak i selvtilliden inden den komme   Ludogorets-chef: Malmøƒ¶ et virkelig godt hol   Storbritannien opsnapper over 1000 migranter   Første navne afsløret: Pompøse stadionrockere   Renten forbliver høj, længere end du tror   Arteta vil beholde midtbanespiller: Er der in   Ledigheden er den laveste siden coronakrisens   »Jeg kan ikke gøre det samme arbejde igen og   Solskjær: United altid størst i Manchester   Efter hacker-angreb på Ukraines stat: NATO sk   17-årig dømt for at skære ind til knoglen på   Højlund gav trøjen væk: Husker selv Bendtner-   16-årig idømmes otte års fængsel for knivdrab   Aalborg vinder første DM-finale   Frygter forbud: Haste-bestiller Nvidia-chip f   Tillidsrepræsentant: Dyrby var en belastning   Kvinde stukket ned nær populær turistattrakti   Mand overfaldt nabo med sav efter diskussion   Russisk høg: »Det dummeste lige nu er at sige   Kæk Mancini: EM var for nemt for os   Rapport: Mand henrettet for at lytte til K-po   Demokrater i panik: »Biden er nødt til at træ   EU og Astrazeneca har indgået forlig i strid   Finlands regering overlevede afstemning efter   Vild melding fra Kongehuset: Kong Frederik ud   Aktieluk i USA: Rentefrygt sat til side trods   IK Sirius henter 22-årig målmand   Hidsigt famlende Steve Carell glimrer i ny Ne   BBC ville lukke berømt institution. Men så tr   Børnene toppes efter legendes død: Bitter fam   Børn gidsler i DBU-ballade   60 år: Enhver taxachauffør kender Danmarks st   Alle mod alle i regeringen   Mette F.: - Må aldrig bruges som våben   Risikerer 15 millimeter på få timer: Varsel o   Pernille Jensen: Cardi B bryder barrierer ned   »Hvis ikke vi tager testen eller dumper, kan   Overblik: Uden at deltage ved VM får Danmark   Ericsson og Intel skal udvikle ny 5G-chip   Kasper Hjulmand sætter dato på udtagelse af V   Google udskyder året vigtigste produkt-lancer   Bøger over fuldtid: Afviste flere klubber   Software-robotter overtager rutineopgaver i n   Vålerenga henter norsk back hjem fra Genk   Hun ville løfte nationalparken til det »næste   »Det er vel også rimeligt nok, at hvis ikke m   Børnerådet skulle kæmpe børnenes sag, men det   FN-chef: Vi går fra global opvarmning til glo   LIVE Tauson er bedre med i andet sæt mod verd   S-vikar siger det unævnelige   »Hej ven, kan du klare en pille?«: Politiet b
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30