Schweiz leverede vildt comeback efter kollaps

: Bold.dk | 2023-10-15 | 20:50:31
Hele artikel om Schweiz leverede vildt comeback efter kollaps findes på Bold.dk
Schweiz smed søndag en føring i anden halvleg og kom bagud 1-3 mod Belarus, men i slutminutterne scorede man to mål, så EM-kvalifikationskampen endte 3-3. Schweiz kunne søndag komme snublende tæt på en plads i EM-slutrunden. Her skulle man på hjemmebane forsøge at slå Belarus. Det schweiziske mandskab kæmpede hårdt for at trænge igennem gæsternes forsvar, og da det ikke lykkedes måtte Xherdan Shaqiri tage sagen i egen hånd. Den gjorde den tidligere Liverpool-spiller ved at slynge et fantastisk spark ind på ægte Shaqiri-manér efter knap en halv time. Herfra skulle Schweiz forsøge at bevare et resultat, der nærmest ville sikre en plads videre til EM. Det skulle dog vise sig at være en sværere opgave, end man lige regnede med. Efter 61 minutter kunne Maks Ebong nemlig sætte hovedet på et indlæg efter en omstilling, og så stod der 1-1 på tavlen. Under 10 minutter senere scorede gæsterne også til 2-1. Denne gang var det forsvarsspilleren Denis Polyakov, der chokerede Schweiz med et vildt hovedstød fra lang afstand efter et hjørnespark. Efterfølgende vadede Schweiz i chancer, men bolden ville bare ikke ind. Med seks minutter gjorde gæsterne ondt værre for værterne, da Dmitri Antilevski gjorde det til 3-1 efter en stikning i dybden og lidt VAR-forvirring. Schweiz kom kort efter med et modsvar, da Manuel Akanji fra Manchester City satte en lang tå på et indlæg og reducerede efter et indlæg fra Shaqiri. Bolden var nærmest ikke givet op, før den igen lå i Belarus-målet. Denne gang kunne Zeki Amdouni fra Burnley score til 3-3 efter en stor målmandsfejl. Efterfølgende pressede Schweiz på for et sejrsmål, men det kom aldrig, og opgøret endte derfor 3-3. Se stillingen i gruppen her.

: Bold.dk | 2023-10-15 | 20:50:31 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Schweiz leverede vildt comeback efter kollaps "

Han er udråbt til en af kunstverdenens store talenter

5 hjerter: Jeg havde med det samme lyst til at se filmen igen, da den var færdig

Medie: Storklub lurer på Brøndby-stjerne

Frygtløsheden er hendes vigtigste våben: »Jeg   Verdenshistoriens største formuefordeling er   Advarer mod svindel   EU-formandskab tror på kandidatstatus til bos   Hamas siger ja til Gaza-våbenhvile - israelsk   Trump kommer på vild liste   Modegigant sender 7,3 mio. pakker årligt - AI   Ét spørgsmål er ubesvaret - hvad sker der med   Viborg-keeper er i dialog med Salzburg: Vi må   Nicki Pedersen hiver gammel rival ind som ass   Fonseca hævder: Jeg havde en Spurs-aftale   Uheldig Coman er tilbage i træning   Elevers øjenskader efter fest svarer til tur   Tre gange træværk da Bournemouth og West Ham   Biden advarer igen Rusland: Vi står klar med   City nedbryder Everton   Ryan efter Grabara-drama: FCK-truppen har nok   Dansk klynge sakker bagud: 300 pct. stigning   Analyse: Regeringen kom med en virkelig god o   Sådan byggede de algoritmen, der kan spotte h   »Jeg vil være med«, sagde han som 13-årig til   En er død og flere savnes efter bygningskolla   Færre og færre tager efteruddannelse: Men adv   Patient fra AUH-kræftsag tilkendes 75.000 kro   Derfor cykler du langsommere om vinteren     KMD med klar besked til sine medarbejdere: Bl   Våben, narko og falske kontanter fundet på ud   Mindst 25 er døde i busstyrt fra kløft i Ande   Kæmpe skandale: Holdt hånden over dopede OL-g   Bayern-boss: Vi forventer at Alaba skifter   Overrevet korsbånd spolerer Skjern-keepers sæ   »Det er fuldstændig vanvittigt, hvor meget Ba   Dennis Knudsen gik amok ved Molslinjen: Var t   Venstre giver kold skulder til radikal topska   Følg 8. etape i Vuelta a Espana   Jon Dahls tropper kom tilbage på sporet   Ørsted hyrer stort konsulenthus