Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Fuld tid til Yussuf P. i hårdt spillet Darmstadt-duel

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-10-21 | 18:10:29
Hele artikel om Fuld tid til Yussuf P. i hårdt spillet Darmstadt-duel findes på Bold.dk
RB Leipzig kom foran på en lynscoring i det første minut, før Darmstadt udlignede kort før pausen. I længden viste RB Leipzig klassen og vandt overlegent med 3-1 i en kamp, som affødte seks advarsler i anden halvleg til et hårdt spillende Darmstadt-mandskab. I Bundesligaen skulle Darmstadt forsøge at bygge ovenpå deres gode stime fra før landskampspausen, hvor det var blevet til to sejre i streg for oprykkerne. RB Leipzig var navnet på dagens modstander, og her var der fundet plads til Yussuf Poulsen i startelleveren, efter danskerens matchvinderindsats fra bænken mod San Marino tirsdag. De østtyske gæster havde vinger fra kampens første fløjt. Det tog nemlig kun Lois Openda 42 sekunder efter kampstart at gøre Benjamin Henrichs´ fortrinlige forarbejde færdig med en følt afslutning på kanten af det lille felt, og så var stillingen 1-0 efter en chokstart. Første halvleg var sådan set jævnbyrdig nok, men det var udeholdet, der havde skarpheden, og den gjorde sig på ny gældende efter 24 minutters spil. Denne gang var det Emil Forsberg, der gav en smagsprøve på sin glimrende sparketeknik, da han på et direkte frispark fra 20 meters afstand hamrede hårdt og fladt på mål. Målet vil unægtelig plage Marcel Shuhen i Darmstadt-målet, for keeperen gjorde ikke god figur i situationen, hvor det så ud til at hans parade glippede og altså kostede målet til 2-0. Darmstadt nægtede dog at skrive sig ud af opgøret, og efter en god halv times spil kunne de reducere fra ellevemeterpletten ved Tobias Kempe. Forinden havde Kevin Kampl nedlagt netop midtbaneveteranen med et dumt benspænd i feltet, og det blev omsat til en sikker 1-2-reducering. Det var også stillingen de to hold gik til pause på. Yussuf tæt på Efter pausen tiltog hårdheden i opgøret, hvor særligt værterne skruede op for den fysiske intensitet. Det kostede én række advarsler - seks af slagsen på 25 minutter - i den fysiske duel, som RB Leipzig havde den tekniske fordel i. 20 minutter før slutfløjt lykkedes det Lois Openda at få bolden i netmaskerne, og selvom en forkert offsidekendelse var tæt på at frarøve belgieren endnu et mål, blev han korrekt noteret for 3-1-målet efter et langt VAR-tjek, der også inkluderede et tjek for frispark af Openda i opspillet. Målet fejrede gæsterne foran Darmstadts hardcore supportere bag målet, hvilket nær havde resulteret i en baneinvasion fra de ophidsede fans. Darmstadts bagkæde var voldsomt porøs efter 3-1-scoringen, og flere gange blev den totalt overmandet af Leipzig-offensiven, hvor det faktisk lykkedes Yussuf Poulsen at få scoret, men Openda var offside i opspillet. I stedet døde kampen ud mod slutningen, hvor indskiftede Timo Werner burde have scoret til sidst. Sejren sender Leipzig tættere på Champions League-territoriet på en femteplads, mens Darmstadt ligger nummer 11.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-10-21 | 18:10:29 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Fuld tid til Yussuf P. i hårdt spillet Darmstadt-duel "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Flere nyheder

I opråb om kropskommentarer: - Det er smertefuldt!

Læs mere »

Hvad sker der, når du kigger din hund dybt i øjnene?

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Isabella var syv år undervejs. Hun kom i sids   Straffes for GTA-banner   Håndboldherrer i blåt sætter fokus på ressour   Aktieanalytiker smider 90 pct. af sin egen fo   Regeringen vil kulegrave tech-giganters brug   45-årig dømt for knivdrab på sin mor i Sabro   Plantegningen viser en overdækket terrasse, m   Finland: Gasudslip er sandsynligvis forårsage   - Biden er reduceret til en birolle     Klask, sagde det. Den tyske regering får svær   Flere butikker i Aalborg udsat for knivrøveri   Dansk stjerne sendt ud: Blandet succes i Kina   Fra 1 værelses til strandsvilla   Arla topchef varsler prisstigninger for forbr   Dårligt stillede unge kommer oftere på hospit   Dansk verdensstjerne tog kampen op med regnen   NKT opjusterer efter opkøb - og afslører nye   Devoteam Danmarks indtjening styrtdykker: Fal   Småt men godt: Her er verdens mindste lande   Riddersholm og co. tabte til Djurgården   32 børn døde i stadiontragedie   West Ham tabte EL-kvartfinale: Spillede mod C   Flere tog mellem Odense og København er aflys
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30