To gange målmands-assist i Frankfurt-sejr over Skov og co.

: Bold.dk | 2023-10-21 | 18:10:29
Hele artikel om To gange målmands-assist i Frankfurt-sejr over Skov og co.  findes på Bold.dk
Frankfurt vandt med 3-1 over Hoffenheim i Bundesligaen lørdag eftermiddag. Et opgør, hvor begge mandskabers målmænd bidrog med en assist.  Frankfurt skulle lørdag eftermiddag forsøge at holde fast i kampen om de europæiske pladser i Bundesligaen.  Her ventede Hoffenheim, der inden dagens opgør lå på sjettepladsen, mens Frankfurt var at finde på syvendepladsen.  Det var også hjemmeholdet, Frankfurt, der fik den bedste start på opgøret.  For efter blot tre minutter blev et målspark taget hurtigt af Oliver Baumann. Bolden blev sendt over det meste af Frankfurt-mandskabet, og direkte op i fødderne på Maximilian Beier. Beier viste stor styrke i sin direkte duel mod Aurelia Buta, der ikke kunne følge med, og så lagde den tyske angriber elegant bolden i det lange hjørne til 1-0. Dermed blev Hoffenheims målmand, Oliver Baumann, noteret for opgørets føste assist.  Der skulle dog ikke gå lang tid, før Frankfurt fik svaret igen.  Og nærmest identisk til åbningsmålet, så blev en lang bold fra Frankfurts Jens Grahl ikke afvist af Hoffenheim-defensiven. Det gav plads til Omar Marmoush, der satte i fart.  Med en skudfinte vinkede han farvel til John Brooks, og så kunne han - ligesom Beier blot ti minutter tidligere - lægge bolden i det lange hjørne til 1-1.  Dermed stod begge målmænd noteret for en assist hver efter blot 11 minutter.  Målfesten i første halvleg skulle vise sig at fortsætte, og i det 22. minut kunne Frankfurt bringe sig foran.  Fares Chaibi blev sendt mod baglinjen med en høj bold, og algerieren sendte en halv afslutning/halvt indlæg ind i boksen, som Ansgar Knauff kom først på, og så stod den 2-1. Det lignede derfor også, at de to hold skulle gå til pause med et enkelt mål til forskel, men i dommerens tillægstid dukkede Ellyes Skhiri op. Frankfurt erobrede bolden højt oppe på Hoffenheims banehalvdel, hvorefter de flot kombinerede sig igennem defensiven.  Bolden endte hos Chaibi, der med lidt held fik smidt den videre til Skhiri, som sendte den i nettaget til 3-1.  Stille anden halvleg  Mens første halvleg havde givet underholdning og mål for alle pengene, så manglede anden halvleg på mange måder selvsamme.  Det var dog danske Robert Skov, der efter en times spil forsøgte sig med et flot forsøg udefra, men afslutningen gik ikke i mål.  Mod slutningen af kampen fik Jessic Ngankam en stor mulighed for at gøre det til 4-1, men angriberens afslutning endte i sidenettet.  Flere store chancer blev det heller ikke til, og Frankfurt kan tage hjem igen med alle tre point.  Dermed ligger de to hold stadig på sjette- og syvendepladsen i Bundesligaen, men nu er der blot to point, der adskiller de to mandskaber.

: Bold.dk | 2023-10-21 | 18:10:29 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " To gange målmands-assist i Frankfurt-sejr over Skov og co. "

Massiv kø efter uheld på Vejlefjordsbroen

USA vil forbyde Huawei og andre kinesiske selskaber at certificere trådløst udstyr

Analyse: Trump har fået en formidabel modstander i retten: sig selv

FBI bekræfter, at danske politikere var mål i globalt hackerangreb mod Kina-kritikere: »Jeg er dybt rystet«

Pædagoger og sygeplejersker reagerer på rygter om ændret uddannelse

Lone Scherfig erklærer sin store kærlighed til film - og det gør hun godt

Nyt studie: 86.000 danskere har problematisk forhold til sociale medier

DR kunne tage ved lære af TV 2 Bornholm   Aktiestatus i USA: Energi hiver aktier op - T   Bidragssatser for 30 års afdragsfrihed   Forfatter er aktuel med skilsmisseroman: »Min   Hjulmands fortalelse siger en hel masse om, h   Taylor Swifts nye koncertfilm er totalt kalku   Direktør på Arken reagerer på længe ventede a   Piotr Wozniacki: Jeg er ingen James Bond   Skandalen med fregatten er langtfra forsvaret   Lørdag aften gav hun koncert i København. Det   Rasmus Højlund afviser historie om videomøde   LIVE: Jagter ny sejr   Aktieluk i USA: Teknologiaktier hældt ned ad   Drama under koncert: Pludselig blev stjernen   Amerikansk sikkerhedsrådgiver efter EU-hjælp:   Officielt: Bayern køber Dier fri   Langer kraftigt ud efter Meta: - Der sker ikk   FCM gafler 15-årig i BIF: Omskoles til back   Chelsea-stopper forlader den franske landshol   AC Horsens henter forsvarstalent i Brøndby   Dør edderkopper i støvsugeren?   Biografer: Nu kan vi endelig fylde salene op   »Jeg er bange. Jeg har allerede mistet et bar   Efter stor tumult: Rødt kort til Aarhus F. fa   Dansk træners svendestykke udsætter Bayern Mü   Mitrovic-hattrick i vild Championship-målfest   Taiwo-hattrick sendte SE videre i pokalen   Al-Qaeda bliver kaldt lille og svag: Men det   Abou Ali ville til udlandet: Føler mig sat i   »Jeg er virkelig skuffet over den måde, præsi     Mand anholdt for at vifte med softgun på Ring   Livreddende medalje: OL-sølvvinder sælger med   Jovic scorede første Milan-mål i sikker sejr   Sjællandsserie-klub henter ung Hillerød-kant   Silkeborg kommer til lokalbrag uden ændringer   Stolt Højlund efter debut: Drømmen blev en re   Leipzig-nederlag sender mesterskab tættere på   Havvindprojekter droppes, og der nedskrives f   »En vag følelse af uro« drev ham angiveligt t   Slut efter 16 år: Her er hans nye klub   Repræsentanternes Hus siger ja til gældsaftal   Politiet om drabssigtede venner: De er kendt   Efter måneder løftes sløret: Her er, hvad pol   Du kan blive tvunget til at oplyse navne på d   Leipzig og Köln delte efter målløs affære   Niårige Bjarne fra Tyskland finder 1800 år ga   Magnussen og Hülkenberg fortsætter som Haas-d   »Man mister mening i sit arbejde«: Efter 16 å   Neestrup anerkender sit mandskab: Ramt af tem   Lampard er nyt medlem i Hall of Fame   Riddersholm: Underlaget gjorde kampen svær   Skrækkelige billeder: Bevidstløs efter uheld   Fagboss afviser idéen om at arbejde mere: “De   Chok-melding: Formel 1 afviser ansøgning fra