Børsting scorede vigtigt mål i Brann-comeback

: Bold.dk | 2023-10-21 | 20:20:27
Hele artikel om Børsting scorede vigtigt mål i Brann-comeback findes på Bold.dk
Med to mål efter pausen bed Brann sig fast i kampen om podiepladser i Eliteserien, da man vendte et 0-1-nederlag til en 3-2-sejr over Molde med et kampafgørende mål af Frederik Børsting. Brann har nu otte sejre på stribe. Eliteserien nærmer sig sin afslutning, og i 25. spillerunde var der danskeropgør mellem Brann og Molde. Hjemmeholdet stillede med Svenn Crone, Frederik Børsting og Japhet Sery Larsen fra start, mens den tidligere AaB´er Anders Hagelskjær var at finde for gæsterne. Det var Hagelskjær og co., som gjorde sig heldigst bemærket fra start, da Fredrik Gulbrandsen fra kanten af feltet satte et godt fladt spark mod mål, som gik ind til 1-0. Branns start på kampen var ikke ønskværdig, og et brændt straffespark fra Sivert Nilsen efter et kvarter gjorde det ikke bedre for klubben. I anden halvleg vendte det dog lidt for hjemmeholdet, og i 49. minut kom den forløsende udligning ved Sander Kartum. Kartum fik kæmpet sig igennem et passivt Molde-forsvar, før han prikkede kuglen i nettet, og så var der blod på tanden. Frederik Børsting var manden, der fik bragt Brann tilbage på sejrskurs, da han dukkede op bagerst i feltet efter en kontra og hamrede kuglen i nettet til 2-1 med 20 minutter igen. Seks minutter senere cementerede Kartum sejr nummer otte i træk, da han dukkede op ved den nærmeste stolpe på et Ulrik Mathisen-indlæg og gjorde det til 3-1. Dybt inde i overtiden fik Martin Ellingsen reduceret fra ellevemeterpletten for Molde, men slutresultatet blev 3-2.

: Bold.dk | 2023-10-21 | 20:20:27 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Børsting scorede vigtigt mål i Brann-comeback "

Brabrand-spiller straffes: Hvor mange penge har du fået, dommer?

Alka Mobil får ny ejer: Alle kunder skal tvangsoverflyttes til Call me

Apple har i al hemmelighed bygget et nyt europæisk AI-lab - snupper ansatte i stor stil fra Google

Analyse: Man kan godt have lidt ondt af rektor, selv om hun tjener 35 mio. om året og bor gratis i et kæmpe palæ

15-årig tiltales for knivdrab på jævnaldrende   LIVE: Følg AGF-FCM   Dolberg i isolation trods tidligere corona-sm   Sektleders mål var at have sex med 10.000 kvi   Vil have OL til Danmark   Superligaen vinder navnestrid mod European Su   21-årig sigtet for narkokørsel - havde stoffe   Orri Oskarsson kan få debut på det islandske   Advokat droppede Mærsk for at bygge skoler me   Markedet lukker: Ambu til bunds i marked der   Personbil forulykket på motorvej: Slut med la   Glee-forbandelsen: Det glade show med uhyggel     Ingen bil uden forsikring: Det koster det at   Modegigant sender 7,3 mio. pakker årligt - AI   LIVE: Følg Viborg-Randers   Ledigheden tager endnu et kraftigt dyk   Glæde i United: Rashford og McTominay er tilb   Taler om chokket: Derfor slutter serien sådan   To nye bøger giver et nyt blik på kosmopolitt   DSV Panalpina bliver til DSV og vælger nyt be   5 hjerter: Tillykke med filmens succes. Ryk d   Kommission skal se på råd til minoritetskvind   Forbud om at modtage over 20.000 kr. i kontan   Dyche efter Merseyside-triumf: Forstår ikke s   Omstridt gymnasium dropper lukningstrusler   Professor: Derfor vil pandemien snart brænde   Gysermesteren er tilbage. Og han har stadig d