Hobro besejrede HB Køge efter hektisk start

: Bold.dk | 2023-10-27 | 21:40:29
Hele artikel om Hobro besejrede HB Køge efter hektisk start findes på Bold.dk
Der blev scoret to gange i kampens første fire minutter, men i sidste ende trak Hobro sig sejrsrigt ud af opgøret mod HB Køge, som blev vundet 2-1. Der var lagt op til Jylland mod Sjælland fredag aften i NordicBet Ligaen, hvor ikke bare Hobro og HB Køge mødte hinanden. Også AC Horsens og Hillerød og B.93 og Sønderjyske krydsede klinger. Kampen i Hobro fik sig en livlig start, for allerede efter bare tre minutters spil lå bolden i nettet bag hjemmeholdets målmand, Jonathan Fischer. Gæsterne tog et hurtigt frispark, hvor Janus Seehusen sendte en overvågen Erkan Semovski alene i dybden. Semovski kunne tæmme bolden uden pres og sparkede dernæst bolden i nettet uden at tøve. Føringen holdt dog ikke engang et minut, for nærmes på det næste angreb udlignede hjemmeholdet. Villads Rasmussen tog et træk ind i banen fra venstre side og bankede bolden op i det nærmeste hjørne med både kraft of præcision. En begivenhedsrig start på kampen. Det kunne være blevet 2-1 til Hobro allerede i det 13. minut, hvor Frederik Dietz kom til en stor chance i HB Køges felt. Et indlæg fra højre tog turen hele vejen på tværs af feltet, og her stod Dietz fri, efter at han havde sneget sig med i feltet. Han formåede dog ikke at give bolden et rent træf. Hobro fik dog føringen senere i halvlegen, da Marcus Gudmann i det 28. minut fik hægtet Lukas Klitten i feltet. Mads Freundlich tog sig af det efterfølgende straffespark og scorede i sikker stil. HB Køge fik aldrig for alvor fat i kampen igen, efter at de kom foran i det tredje minut. Anden halvleg blev en lang frustration for dem, da de ikke formåede for alvor at true Fischers mål på ny. Hobro havde heller ikke travlt med at jage en tredje scoring, så det endte til sidst med en 2-1-sejr til hjemmeholdet, der dermed klatrede op på fjerdepladsen i 1. Division foran Kolding IF.