Mattsson lynede i vanvittigt overtidsdrama

: Bold.dk | 2023-11-05 | 17:20:25
Hele artikel om Mattsson lynede i vanvittigt overtidsdrama findes på Bold.dk
Nijmegen havde spillet med ti mand i godt en time, da Magnus Mattsson udlignede til 2-2 i første minuts overtid. Der skulle dog nå at falde hele to mål yderligere i tillægstiden, så kampen mod Volendam sluttede 3-3, hvor indskiftede Lasse Schöne fik assist til den sidste scoring. I Æresdivisionen var der danskerbrag, da Nijmegen og Volendam tørnede sammen søndag eftermiddag. Mathias Ross og Magnus Mattsson var at finde i startelleveren for hjemmeholdet, mens Oskar Buur startede på Volendams højre back-position. Lasse Schöne startede på bænken. Det var værterne fra Nijmegen, der kom bedst fra land, da Koki Ogawa blev fundet af Elayis Tavsan efter seks minutter i feltet, og her kunne japaneren gøre det til 1-0. Samme Tavsan fik få minutter senere en advarsel, og den skulle blive dyr, da han fik marchordre seks minutter før pausen og altså reducerede Nijmegen til ti mand. Få minutter forinden havde Robert Muhren gjort det til 1-1, da han var først over en ripost, og den stilling gik klubberne til pause på. Tre mål i overtiden Med en mand i overtal var det Volendam, der tog initiativet efter pausen, og efter en times spil kunne Milan de Haan have gjort det til 2-1, havde overliggeren ikke stået i vejen. En føring skulle det imidlertid blive til godt et kvarter før tid, da netop De Haan fandt Achrouf Douiri med en stikning, og så kunne han ellers sende Volendam på sejrskurs. Det holdt dog ikke til slutfløjtet, for i kampens sidste minut blev der fløjtet for straffespark til Nijmegen, da målmand Mio Backhaus nedlagde en Nijmegen-spiller i feltet. Her skulle danske Magnus Mattsson eksekvere fra pletten, og det gjorde han trods et strejf med handsken af Backhaus. Altså stod der 2-2, og det kunne godt være sluttet der, men der var flere mål i kampen. Calvin Twigt fik chancen i det sjette minuts overtid, og den hollandske midtbanespiller bankede bolden direkte ind på frispark til stillingen 3-2 til gæsterne. Men det sluttede ikke der, for Koki, som 90 minutter forinden havde åbnet ballet, kunne sende et Lasse Schöne-indlæg fra hjørnespark i nettet på kampens sidste aktion. Derfor sluttede det hele med 3-3 i en actionfyldt affære i Nijmegen.