På trods af udvisning: Chelsea nedlagde Brighton i drama

: Bold.dk | 2023-12-03 | 18:10:25
Hele artikel om På trods af udvisning: Chelsea nedlagde Brighton i drama findes på Bold.dk
Chelsea fik en tiltrængt sejr, da de vandt 3-2 over Brighton, som ellers var en mand i overtal i mere end en halvleg.  Chelsea jagtede tiltrængt succes, da de søndag fik besøg af Brighton. London-holdet var mest på bolden i starten, og de formåede at udnytte det overtag efter et kvarters tid. Et hjørnespark endte i sidste ende hos Enzo Fernandez, der let kunne heade værterne foran. Chelsea var ovenpå, og kort tid efter scorede de igen. Lewi Colwill fik akkurat pandet bolden over stregen, og så stod det 2-0. Brighton havde travlt, og kort før pausen fik de bragt spændingen tilbage i kampen.  Facundo Buonanotte tog bolden hen til venstrebenet, hvorefter han krøllede bolden i mål. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, men der var alligevel endnu et højdepunkt.  Kort før pausefløjt fik hjemmeholdets Conor Gallagher sit andet gule kort, og derfor skulle Chelsea spille anden halvleg med en mand i undertal. London-klubben var presset tilbage i starten af anden halvleg, men efter en times tid fik de en gylden mulighed. Efter en VAR-gennemgang blev det besluttet, at James Milner havde begået straffespark. Fernandez fik chancen, og den udnyttede han sikkert. Chelsea var nu foran 3-1, Gæsternes Joao Pedro fik reduceret til sidst, og så var spændingen for alvor tilbage.  Efter 100 minutter fik Brighton straffe, fordi dommeren havde set en hånd på bolden.  Det viste sig dog, at Colwill havde fået bolden i ansigtet. Derfor blev det annulleret, og så endte det med en 3-2-sejr til Chelsea.