Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

August Priske assisterede i sent FC Eindhoven-comeback

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25
Hele artikel om August Priske assisterede i sent FC Eindhoven-comeback findes på Bold.dk
August Priske lavede oplægget til FC Einhovens 2-2-scoring, da de fredag aften besejrede FC Emmen 3-2 i Eerste Divisie takket være to sene mål. FC Emmen kandiderede til en direkte oprykningsplads inden aftenens opgør mod FC Eindhoven, der lå midt i tabellen i Eerste Divisie. Hjemmeholdet havde danske August Priske på bænken fra start, men han kom på banen senere i kampen, og spillede en central rolle i kampens resultat. Kampen startede med bulder og brag, og allerede efter otte minutters spil kom gæsterne i front takket være Piotr Parzyszek. FC Eindhoven kæmpede sig dog langsomt tilbage i opgøret, og i det 20. minut faldt udligningen, da Ozan Kokcu sendte bolden i nettet bag målmand Jan Hoekstra. Det sidste mål var dog ikke faldet i første halvleg, og i det 31. minut kom FC Emmen foran på ny ved Ahmed El Messaoudi. Og gæsternes 2-1-føring fik lov til at holde langt ind i anden halvleg. August Priske blev introduceret et kvarter før tid, i håb om at kunne skabe et sent comeback for hjemmeholdet, og det skulle vise sig at give pote. I det 88. minut spillede Priske nemlig Mawouna Amevor fri, og togoleseren sendte udligningen i kassen. Men det blev endnu vildere, da Kokcu i kampens tredje tillægsminut scorede sit andet mål i kampen, og sikrede alle tre point til hjemmeholdet. Dermed tabte FC Emmen et skridt i topstriden, imens FC Eindhoven kom tættere på oprykningsplayoff.

Læs mere »

: Bold.dk | 2023-12-08 | 23:20:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " August Priske assisterede i sent FC Eindhoven-comeback "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »
HSV henter offensivspiller hos Lars Friis og co.

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

Unge mænd griber chancen på Roskilde: De tør sige, at det er et kæmpe tema hos dem

Læs mere »

»Måske er mine krav høje«: 27-årige Lasse har været sammen med 60-70 kvinder, men der mangler altid noget

Læs mere »

Grønne organisationer: Et kilo oksekød giver 3,50 kroner i præmie. De, der høster grøntsager, får 0 kroner. Nul!

Læs mere »
Selkabs Formidling

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Efter exit fra Kunstfonden: Malmø Opera fasth   Foruroligende billeder: Værste tørke i 1200 å   Når Troels Lund Poulsen er blevet spurgt til   20-årig mandlig student fundet død i sø i Vib   Russisk propaganda gennemsyrer Afrika og true   Styrelse erkender: De første 100 skæve ejendo   30 år i dag: Han var en bølle fuld nedladende   Målfest - Bodø/Glimt overvandt Jeppe Kjær-cho   »Jeg vejede 45 kg, og han var jo sygeplejersk   Etiopien erklærer våbenhvile i Tigray for at   Giv Jette et spejl   Dansk stjerne ligner en færdig mand   Skiftede navn og gik konkurs for tre uger sid   Mads P. slipper med skrækken   Første coronatilfælde i OL-byen er bekræftet,   Vi har fundet 10 spændende stillinger, som du   Lønninger overhaler igen inflationen   Google sætter 1,7 millioner kroner på højkant   FAKTA: Suez-kanalen har været skibsrute i ove   Tyrkiet gik kebab-amok efter sejr   20-årig student fundet død   Burnley udnytter option på AGF-lejesvend   EU´s bitre kamp om maden i din mund: Europas   Nu er det ikke længere kun kvinder, der fjant   Kørte med gasflasker uden tilladelse   Brandmænd er sendt på hospitalet efter tankvo   LIVE: Morata åbner scoringen - Fabian Ruiz fo   Dansk Industri: Træk momsen fra, når du går p   Priske efter deler mod Rangers: De små detalj   Pensionskasser har mistet troen på oliegigant   Lyskryds ved Aalborg irriterede ham som stude   Folkemødet præsenterer det største program no   Tonen skærpes mellem USA og Rusland trods dip   Pensionsselskaberne skal stoppe investeringer   Vejle Kommune har mistet USB-nøgle med person   En sund tarm holder lægen fra døren   Nyt renseanlæg i Aarhus skal være en turistma   Luke Shaw: Fans og spillere bør blive hørt     De Bruyne var sur: Der er intet problem   Suveræn B 93-sejr over Holbæk   Rafa Benitez fyret i Celta Vigo   Will Smith bekræfter: filmlegende genopstår e   Danske virksomheder hænger også i bremsen: Br   Eksperter: Derfor ville Apples topchef mødes
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30