Adingra afværgede stor Brighton-skuffelse

: Bold.dk | 2023-12-09 | 19:10:26
Hele artikel om Adingra afværgede stor Brighton-skuffelse findes på Bold.dk
Simon Adingra stod for udligningen, da Brighton spillede 1-1 med bundholdet fra Burnley. Brighton var klare favoritter søndag eftermiddag, da de hjemme på Amex Stadium tog imod bundholdet fra Burnley. Gæsterne havde blot fået to sejre i Premier League i denne sæson, og derfor havde man svært ved at forestille sig, at Vincent Kompanys mandskab ville tage alle tre point. I første halvleg var det også klart Brighton, der var bedst. Pascal Gross var tæt på at bringe hjemmeholdet foran efter 28 minutter, men James Trafford i Burnley-målet reddede forsøget flot. Brighton-forsvareren Jan Paul van Hecke kom til en fin chance otte minutter senere, da han steg til vejrs, men hovedstødet røg over mål. Det lignede absolut ikke, at Burnley ville komme foran i første halvleg, men det var tilfældet med et minut tilbage. Her tog Wilson Odobert et træk ind i banen i venstre side, og fra kanten af feltet sendte han bolden op i hjørnet. Efter pausen pressede Brighton gevaldigt på. Udligningen kom også med under et kvarter igen, da den tidligere FCN-spiller Simon Adingra stod helt umarkeret i feltet og headede sit fjerde Premier League-mål ind. Presset mod Burnley-målet forsatte herefter. Dybt inde i overtiden var Brighton var meget tæt på at få scoringen til 2-1, men James Trafford leverede en fremragende redning. Dermed forblev de to mandskaber på samme pladser som inden opgøret. Nemlig med Brighton på ottendepladsen og Burnley som nummer 19.

: Bold.dk | 2023-12-09 | 19:10:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Adingra afværgede stor Brighton-skuffelse "

FCN-boss afviser

Ventetid for udlændinge i klagesager stiger f   Afhøringen lod til at være slut, da Simon And   Globale mælkepriser styrtdykker   Set for første gang i 12 år: Filmstjerne helt   Medie: Real Madrid vil forlænge med Brahim Di   St. Pauli-boss: Makienok har en enorm status   Bellingham og Dunk kommer ikke i kamp for Eng   Anders Bæksgaard: Pape tilbyder at hjælpe S m   Anklager dropper stor skattesag mod færøsk ba   Lars Løkke om sin rolle i regeringen: Jeg sid   Tv-spots og håndboldeksperter, som har kappet   Radikal suppleant: »Det er en dybt tragisk s   Aktier i Asien: Indeksplus på håb om snarlig   Nye problemer for Varane: Glipper de næste ug   AGF dominerer rundens hold   Rasmus Paludan anker dommen   Rørt og ramt dagen derpå: - Jeg har faktisk l   Forbrugerne tøver: Flyselskaber genovervejer   V og K forlader forhandlinger om evakuering a     Roony er udtaget til det svenske landshold fo   Vestas i hopla efter nye ordrer - Mærsk i bun   Joachim Andersen-drøn nedlagde United på Old   Usyk tager sidste bælte med split decision-se   Eksperter: Kommentarer i video fra Kastrup er   Kina klagede over tibetansk familie i Odense   Hun kan ikke længere gemme sig for berømmelse   Osman menes at få femårig kontrakt i Brighton   Advokater: 25 sager om krænkelser er undersøg   Farvel til VM - Danmark er ude efter tæt duel   Sønderjyskes ti mand blev straffet i drama mo   Her siger trommen bom, og huset prutter med s   Beckham om nye United-ejere: Kender de rigtig   Kronik: Det tager en uge at blive et dumt svi   Randers sikrer sig en vinter over stregen   Kæmpe nederlag til Taylor Swift   Politi lukkede motorvej   Mens det nye magtfirkløver fik klapsalver, sa   Ti togvogne ryger af sporet i dødelig pakista   Smed med de andre passageres kufferter, da ha   Matic bekræfter: Forlader United til sommer   Forsker: Kampvalg om formandspost på Grønland   Den olympiske familie fester i Tokyos stuer,   NFL booker Eminem og Kendrick Lamar til Super   Guldduellen er så tæt, at den er umulig at fo   Efter europæisk afsløring: Dansk forsvar har   Hvem er Danmarks bedste til it-sikkerhed? Nom   Ofte er det, som om hun virkelig gerne ville   Biden er i intens diplomati for at tøjle Gaza   Livvagter blev angrebet mindst 24 gange: Joe