Flere røde kort og had - udvisning kostede Brentford dyrt

: Bold.dk | 2023-12-17 | 17:30:26
Hele artikel om Flere røde kort og had - udvisning kostede Brentford dyrt findes på Bold.dk
Der var drama for alle pengene, da Brentford smed en 1-0-føring og tabte 1-2 til Aston Villa. Her gik det amok til sidst, hvor flere spillere endte i tumult. Aston Villa er i gang med en fantastisk sæson, hvor man er med i toppen af Premier League. Søndag var Unai Emery og co. så taget til London, hvor Brentford stod klar på the Gtech Community Stadium, og det var med fire danskere i startopstillingen. Mads Roerslev og Christian Nørgaard var med fra start, mens Mathias Zanka Jørgensen og Mikkel Damsgaard for første gang i denne sæson startede inde i Premier League. Danskerne fik dog en svær start, da Villa pressede dem i bund fra kampens start. Det var nærmest et langt bombardement af Brentford-feltet, hvor Mark Flekken fik sit at se til nede mellem stængerne. Brentford fik dog en kæmpe mulighed for at tage føringen, da Damsgaard viste sig frem. Danskeren blev spillet fri lige foran mål, hvor han blot skulle passere Emiliano Martinez fra kort afstand. Damsgaard fik dog ikke sendt et særligt godt skud afsted, da Martinez uden problemer kunne holde ham fra fadet. Den argentinske keeper var dog uden chancer, da Keane Lewis-Potter slog til lige før pausen. Efter et hjørnespark fik Aston Villa ikke clearet ordentligt, og så endte bolden for fødderne af englænderen. Lewis-Potter kunne så sparke bolden i mål til 1-0 til vilde scener blandt Brentford-spillerne. Flere spillere så rødt i hadfuld affære Nu var Brentford på vej mod tre vigtige point, men det gik helt galt i anden halvleg, da Ben Mee dummede sig. Forsvarsspilleren kom alt for sent i en tackling, så han stemplede Leon Bailey på skinnebenet, og det kostede et rødt kort. Det skete efter 71 minutter, og seks minutter senere udlignede Alex Moreno til 1-1, da han stod helt fri ved bagerste stolpe og kunne heade bolden i mål. Nu var det ren overlevelse for Brentford, men det var en mission, som ikke lykkedes. Fem minutter før tid blev et hjørnespark forlænget videre ind mod målet. Her kom Ollie Watkins løbende og kunne gøre det onde mod sin tidligere klub. Han valgte så at juble direkte ud mod Brentford-fansene, og så gik det amok. Det blev starten på nogle kaotiske scener, hvor de forskellige spillere tog fat i hinanden, og her kom Zanka blandt andet i fokus, da han ville forsvare sine holdkammerater. Kampen endte i et endnu større kaos, hvor Emiliano Martinez i flere omgange kom i fokus.  Til sidst førte det til en masse tumult igen, hvor Boubacar Kamara skubbede Yegor Yarmolyuk i hovedet, og så måtte han også tidligt i bad. Selv om Brentford pressede på til sidst, sluttede kampen uden flere mål. Dermed kan Aston Villa tage hjem til Birmingham med en 2-1-sejr i bagagen.