Sent drama: Atletico sendte Real ud efter forlænget spilletid

: Bold.dk | 2024-01-19 | 01:10:26
Hele artikel om Sent drama: Atletico sendte Real ud efter forlænget spilletid findes på Bold.dk
Atletico Madrid sendte Real Madrid ud af Copa del Rey efter to mål i den forlængede spilletid.  Torsdag var der storkamp i Copa del Rey, da Atletico Madrid fik besøg af rivalerne fra Real Madrid i ottendedelsfinalerne. Real Madrid var farligst i opgørets begyndelse, hvor Jude Bellingham blandt andet ramte overliggeren, men det var alligevel Atletico Madrid, som først slog til.  En bold havnede ved bagerste stolpe efter 40 minutters spil, og her kunne Samuel Lino bringe hjemmeholdet foran. Herefter lignede det, at Real Madrid ville gå slukøret til pause, men kort før dommerens fløjt ændrede det faktum sig. Et frispark blev slået i feltet af Luka Modric, og her fik Jan Oblak noget klodset sendt bolden i eget mål. Det stod derfor 1-1 ved pausen. I anden halvleg var det så Real Madrid-lejrens tur til at lave et koks.  Et afrettet indlæg skabte forvirring i Real-forsvaret. Målmand Andriy Lunin fik herefter slået bolden ind på Antonio Rüdiger, som intet kunne gøre ved, at den nu hoppede hen foran Alvaro Morata, som let kunne sende værterne foran igen. Atletico Madrid havde ti minutter før tid mulighed for at lukke kampen, men de misbrugte muligheden, og i stedet slog Carlo Ancelottis tropper til i den anden ende. Joselu kunne fra en helt fri position heade udligningen i mål. Der blev ikke scoret yderligere i den ordinære spilletid. Kampen, som i øvrigt bød på hele ti gule kort til spillerne på banen efter de 90 minutter, skulle derfor ud i forlænget spilletid.  Hvem ellers?Antoine Griezmann har været i hopla i denne sæson, og efter 100 minutters spilletid viste han sig igen frem.  Franskmanden tog en flot solotur, før han fra en spids vinkel hamrede bolden i mål. Scoringen var den 18. i denne sæson for den 32-årige offensivspiller.  For tredje gang i kampen var Atletico Madrid foran, og denne gang formåede Real Madrid ikke at få det vendt.  Derimod fik Atletico lukket kampen til sidst, da Rodrigo Riquelme kunne afgøre kampen efter et oplæg fra Memphis Depay.  Det sluttede 4-2 til Atletico Madrid, som spillede sig videre til Copa del Rey-kvartfinalen.  De forsvarende mestre i form af Real Madrid må derimod nøjes med at fokusere på La Liga og Champions League.