Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Nicolas Madsen scorede for anden kamp i streg

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-01-30 | 23:20:25
Hele artikel om Nicolas Madsen scorede for anden kamp i streg findes på Bold.dk
En fornem første halvleg, der bød på en enkelt dansker-scoring, betød, at Westerlo sendte Cercle Brugge hjem med et 2-4-nederlag. Skal der peges på en brandvarm dansker, så skal fingrene til at rettes mod Belgien og Nicolas Madsen. Tirsdag var han på pletten igen, da Westerlo smadrede Cercle Brugge.  Danskeren har været fuldstændig ustyrlig i indeværende sæson - ja, han har været brandvarm.  Målet i tirsdagens kamp var det niende i 17 kampe, og det andet i streg.  Allerede efter 19 minutter havde Westerlos Yow gjort det til 2-0, inden Nicolas Madsen let gjorde det til 3-0 i det 22. minut.  Allerede ni minutter senere bevægede nettet i gæsternes mål sig. 4-0 ved Vermant, inden et klodset selvmål af midtbanespilleren Sydorchuk pyntede lidt på resultatet. 4-1 lød resultatet til pausen. Anden halvleg bød på et direkte rødt kort til hjemmeholdets Tuur Rommens og en meget sen reducering i det 94. minut.  Kampen sluttede derfor 4-2 til hjemmeholdet. Tirsdagens resultat betyder, at Westerlo indtager 10. pladsen, mens Cercle Brugge fortsat er placeret som nummer syv.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-01-30 | 23:20:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Nicolas Madsen scorede for anden kamp i streg "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Læs mere »

Netcompany i gang med at positionere sig som leverandør af nyt centralnerve-system til det danske forsvar

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Anklager vil have betjent straffet for udrykn   Drenge kørte galt på knallert uden hjelm - 17   Skal vi konvertere til F5   Ét spørgsmål er ubesvaret - hvad sker der med   Læser: Kan denne skærm være årsagen til mit s   WEEKEND. Jeg har i årevis gået rundt i Københ   Billedserie: Messi i tårevædet Barca-farvel   Ny prognose varsler overraskende vokseværk i   Biden om Kina: “En tikkende bombe”   Brintfirma når vigtig milepæl efter adskillig   Populær elbil: Der er 15 tilfælde af brand -   Se målet: Sent mål sørgede for Liverpool-sejr   Disse 5 sange kæmper om at blive årets sommer   Kolding skriver kontrakt med ung keeper   Film: Gensyn med klassisk science fiction og   Et lille ukrainsk angreb fra syv små både vis   Regeringen skrotter stor plan for landbrugets   Meddelelsen kom fra oven: Klassekampen var af   LIVE Holland tager føringen mod Østrig: De or   Online lægehjælp i høj kurs under corona - no   C25 kæmpede mod rentefrygten og tabte   Én særlig forklaring på dansk nedtur   Dagens tegning: Død ved ankomsten   Transportgigant tjente en kvart milliard kron   DSB sætter vagter på 29 hovedstads-stationer   Mens Qatar kritiseres for slavelignende forho   Odgaard-assist satte Alkmaar i gang   Camille har brug for milliondyr medicin for i   Syltet af forsikringen: - Det er lusket   IT Relation bliver hovedleverandør til Aarhus   Stoltenberg: Ingen tegn på at Rusland bevidst   Går til modangreb på ekspert!   Der skal en nødhjælpsorganisation til at redd   Erhvervslivets humør tager nyt dyk: Tegn på r   Robin O. er i tvivl om landsholdsfremtid: Ska   Bæredygtigt beton: »Branchen er bevidst om,   Live: Hjulmand skifter fire mand og giver deb   Medie: Ti globale banker undersøges for ulovl   Transportministeren kaldes på banen efter sti   FCK udelader Isak Bergmann til europæisk brag   AB-stopper: Pokalsensation skal motivere os   Første fredag efter genåbning: Udsolgt med de   Stor nedjustering udløser kursfald på 20 pct.     Iran fordømmer fredspris til aktivist som pol
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30