Priske og co. udraderet af Liverpools lynmål

: Bold.dk | 2024-03-14 | 23:30:28
Hele artikel om Priske og co. udraderet af Liverpools lynmål findes på Bold.dk
Fire mål på syv minutter udgjorde startskuddet for en lang aften på Anfield for Brian Priskes Sparta Prag, som blev sendt hjem til Tjekkiet med et 1-6-nederlag og en sammenlagt 11-2-sejr til Liverpool. Liverpool stod med et ben og fire tæer i Europa Leagues kvartfinaler før returkampen mod Sparta Prag på Anfield torsdag aften. Men trods en 5-1-føring fra den tjekkiske hovedstad havde Jürgen Klopp fundet det potente personalia frem, og der var givet startplads til Mohamed Salah for første gang siden nytårsdag, ligesom Darwin Nunez, Dominik Szoboszlai og Wataru Endo var med fra start. Hvis man troede, at Liverpool havde tænkt sig at læne sig tilbage og afvente, så blev man grueligt overrasket. For mellem det syvende og 14. minut noterede Liverpool sig for ikke færre end fire mål. Først var det Darwin Nunez, som relativt ubesværet kunne gøre det til 1-0, før Bobby Clark øgede til 2-0 med sit første seniormål i karrieren. Et mål, der desuden faldt så hurtigt, at Tv-kameraerne først fangede på gengivelsen, at Sparta Prags bagkæde var fuldstændig på hælene og tog dårlige beslutninger på dårlige beslutninger og derved gjorde relativt rolige situationer meget farlige. Mohamed Salah meldte sig ind i målklubben med sit 20. sæsonmål på tværs af turneringer, da Jaroslav Zeleny fik pillet bolden fra sig, og dermed blev han den første spiller i Liverpools historie til at score 20 mål eller flere i syv sæsoner i streg. En imponerende bedrift fra den egyptiske stjerne, hvis bidrag for The Reds har været sporadisk på den anden side af nytår. Cody Gakpo fuldendte Liverpools forrygende kvarter med eksemplet på, at Sparta Prag simpelthen var fuldstændig udklasseret som hunde i et spil kegler, og der blev også holdt en holdsamling på midten af banen blandt Priskes slagne tropper. Danskeren kunne holde vejret, da Darwin Nunez brændte en markant direktør fra kort afstand ti minutter før pausen, for havde uruguayaneren haft træf på Salahs indlæg, havde Peter Vindahl ikke kunnet gøre meget i målet. Sparta Prag havde dog en smule at skyde med offensivt, og Veljko Birmancevic kunne tre minutter før pausen reducere til 1-4, da Angelo Preciado sendte ham i dybden, hvor han satte Endo med sin hastighed. Et lyspunkt for en første halvleg, som tjekkerne nok helst havde set stoppet efter et kvarters tid. Mere roligt gear efter pausen Det lugtede af dejavu for Priskes tropper, da kampuret stod på 48 minutter, og Dominik Szoboszlai fik nettet til at blafre på ny. Den femte scoring faldt via afretning, og det var tydeligt at Liverpool var sultne på mere. Det satte indskiftede Harvey Elliott en tyk streg under, da han bankede på mål fra kanten af feltet, og selvom kuglen havde kurs mod mål, kunne Gakpo rette den af og stjæle målet til 6-1. Tenniscifrene blev det samlede udfald af returkampen, som kun var i fare for at blive et større nederlag til Sparta Prag.

: Bold.dk | 2024-03-14 | 23:30:28 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Priske og co. udraderet af Liverpools lynmål "

Capello forstår ikke hypen: Hvad har De Zerbi vundet?

Våd start på foråret giver færre ynglende storke i danske reder

Mobilepay-boss åbner døren for nye partnere:   Henrik Palle: Det ville være komik på højt pl   Maj Invest-direktør: Global vækst holder flyt   I 90´erne serverede han kødboller for Erdogan   Rennes lejer forsvarsspiller i Tottenham   Han blev landskendt som forsvarer i Blekingeg   Rygaard klar til afgørende kampe om svensk me   Nu er Martin Henriksen kommet en beslutning n   De pårørende skal gerne hjælpe til, når næste   Ingen billeder, tak: Ukrainsk medaljevinder n   Om få måneder lægger Microsoft det klassiske   Minut for minut: Sådan spillede FCK sig i Cha   Svensk Politi forbereder sig på uroligheder v   »Festivalerne har været lammet«: Politikerne   Efter stigende smitte: Aarhus Festuge aflyses   Lagarde viser flere tænder end ventet - ECB b   To 16-årige efterlyses efter overfald   Tre mere fundet døde i ruiner af kollapset by   Kilder til Politiken: Troels Lund Poulsen har   Engell: Så meget blev der drukket på Borgen   SLUT: SønderjyskE-Hvidovre minut for minut   Mbappé med mål og assist da PSG slog Juventus   Nu venter alles mareridt: De kan holde dit ge   Gigantiske mængder oldgammelt vand fundet und   Gigantisk hyldest: Legende ser sig selv i Hol   Troels Lund tager magten, Mette F. til Nato o   AGF-profil jubler efter overtidsmål: Betyder   For seks år siden ville kun 17 procent have a   Michael Laudrup skal rådgive i prominent pane   Saudi-Arabien skærer i olieproduktionen for a   Camilla Plum lukket ned af myndighederne   Emhætte i udu ved overtagelse - ansvar hos sæ   Aktier i Asien: Massive stigninger i Tokyo i   SLUT: AC Milan - Inter minut for minut   Dagens 4 vigtigste historier: Touren ruller p   Skyldig i alle forhold: 32-årig idømt fem års   Centralbanker giver grønt lys: Renter skal ne   Debat: Uddannelse er en del af livet - hele l   Stjålne biler bliver sjældent fundet   Vanvittige scener: Her går træner amok på ege   Wind sikrede FCK sent point i vildt topbrag   Djokovic og Bencic kan snuppe to guldmedaljer   Øger omsætningen med 600 mio.: Fortsat unders   USA overvejer at bruge militær til at få amer   Højbjerg kan få chancen i Tottenham: Han er d   Vi har fundet 10 ledige it-stillinger til dig   Overblik: Her blokerer lastbiler morgentrafik   Lover FCM-målfest i Youth League: Ikke mange   Greenilicious i Magasin og Jægergårdsgade bli   Overbevisende indblik i et flaksende sind: Om   Oppositionspolitiker kræver politiske drab i   Danskere står bag en af verdens smukkeste bøg   Live: Holger Rune holder liv i håbet i finale   Danish Crown opgiver forsvar i principiel sag   27-årig råbte sig til anholdelse ved arresten   Lucas Andersen efter sent nederlag: Fandeme t   Video: Ustyrlige Haaland scorer PL-mål nummer