Bayern-sejr udsatte Leverkusens mesterskabsfest

: Bold.dk | 2024-04-13 | 18:30:26
Hele artikel om Bayern-sejr udsatte Leverkusens mesterskabsfest findes på Bold.dk
Leverkusen må minimum vente en dag, før de kan kalde sig Bundesliga-mestre. Det skyldes, at Bayern München vandt 2-0 over nedrykningstruede FC Köln.  Thomas Tuchel var i karantæne, da Bayern München fik besøg af nedrykningstruede FC Köln. Hjemmeholdet er milevidt fra Bundesliga-titlen i denne sæson, og faktisk ville et nederlag i kampen mod FC Köln betyde, at Leverkusen kunne blive mestre lørdag. Det krævede dog samtidig, at Stuttgart også ville tabe senere på aftenen.   Gæsterne fra FC Köln havde Jacob Steen Christensen med fra start, og han skulle ikke bruge mere end mere end fem minutter, før han kom i fokus. Den danske midtbanespiller nedlagde Harry Kane, og det blev takseret til et gult kort. Gæsterne fik ud over det en fin start, og de havde også et par gode chancer til at komme foran.  Omvendt havde hjemmeholdet havde ikke haft mange store chancer, men det ændrede sig efter en halv time. Her var Ruben Guerreiro helt fri foran Köln-målet, men den tidligere Brøndby-keeper Marvin Schwäbe reagerede lynhurtigt og fik på flot vis pillet afslutningen. Bayern kom tættere og tættere på, og det var kun stolpen og en velspillende Schwäbe, som holdt værterne fra fadet i første halvleg.  Bayern-lejren drømte nok om mål i anden halvleg, men drømmen startede ikke helt som ønsket.  Der gik nemlig ikke mere end et par minutter, før Kingsley Coman måtte forlade banen med noget, der lignede en alvorlig baglårsskade. Glæden vendte dog tilbage for hjemmepublikummet med 25 minutter igen. Her hamrede Guerreiro et langskud i mål efter et hjørnespark, der var blevet taget kort.  Det lignede længe, at portugiserens tordenhug ville blive den eneste i kampen, men til allersidst lukkede Thomas Müller kampen.  Det sluttede 2-0 til hjemmeholdet, og resultatet gør, at Leverkusen ikke længere kan blive Bundesliga-mestre lørdag. Til gengæld får de nu selv muligheden for at afgøre det søndag, hvor de får besøg af Werder Bremen.  Samtidig var det noget juks for FC Köln, som har endnu længere op til overlevelse, da Mainz og Bo Henriksen samtidig vandt over Hoffenheim.  Du kan se Bundesliga-tabellen her.

: Bold.dk | 2024-04-13 | 18:30:26 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Bayern-sejr udsatte Leverkusens mesterskabsfest "

Aktier i Asien: Stigninger over alt

Midt i en sparetid lufter Enhedslisten-profil en idé, der før har splittet partiet

Ekstra Bladet var med, da politiet stormede universitet i New York

Morgen-briefing: Folketingsparti skal holde landsmøde på Microsoft Teams på grund af pengeproblemer / Twoday får 12

Den mest magtfulde stilling i dansk film er blevet besat. Lad os håbe det bedste

Software fra Systematic bliver rygraden i den   Houthi-oprørere affyrer raketter mod danskeje   Danmark trækker sig som vært for VM i gymnast   Spanien slukkede Norges EM-håb i VAR-drama   Japans premierminister Suga træder tilbage ef   Alle frygtede ham: Legende er død   Starbucks skuffer: Aktien falder 12 pct.   VFF mangler stadig duo - anfører udtaget   Mauritius kræver 200 millioner kroner af Japa   AC Horsens-keeper har fundet ny klub     Han blev fyret på TV3. Nu lander Peter Graulu   Digital superkunstner har arbejdet for Google   Lastbil med migranter vælter rundt i Mexico:   Avis: Barcelona har registreret Gündogan   Stephan Petersen skifter til ambitiøs DS-klub   Film om bandemiljøet blev stoppet af politiet   Drop-in-vaccine droppes - nu skal der bookes   Nadal får sved på panden i sejr over englænde   Rygterne har svirret om Vingegaards hold: Hol   »Røvhullerne bruger hvid tape ... Jeg havde b   Her er det farligst i trafikken i København   På vej ud ad døren sender dopingjæger markant   Skandaløse scener før derby: Tre betjente sår   Bayerns Ibrahimovic udlejes til Serie A-klub   Borgerne i Syddjurs er særligt gode til at in   Stort britisk studie: Omikron sender langt fæ   Jeppe Kofod undskylder for sexsag fra 2008   Boris Johnson afviser at gå af: “Jeg ved, hva   Lastbilchauffører i slagsmål: En person ramt   To danske håndboldklubber dropper europæisk t   Rapport afslørede sjusk og lovbrud i nedbrænd   Efter 44 år på fødegangen: Så mange fødsler n   Støttepartier skyder på minister i sag om fje   Banker vil flytte milliarder fra sort til grø   Sydbank: Solide afkast løftet af hjælpepakker   Mørk film stiller spørgsmålet: Hvor langt vil   Politiet affyrer skud under anholdelse i Hols   Årtier gammelt lig dukker op i tønde i tørker   Fyret på TV3 - hyret på TV2