Storspillende Schjelderup holder liv i FCN´s guldhåb

: Bold.dk | 2024-05-12 | 22:40:23
Hele artikel om Storspillende Schjelderup holder liv i FCN´s guldhåb findes på Bold.dk
Der var ikke pokaltømmermænd at spore hos Silkeborg, som gav FC Nordsjælland kamp på Right to Dream Park, men trods et tidligt perlemål fra Stefan Thordarson fik Andreas Schjelderup vendt tingene med to mål i en 4-1-sejr. Det var på forhånd udråbt som en potentiel let kamp for FC Nordsjælland, da de nykårede pokalvindere fra Silkeborg kiggede forbi Farum sent søndag aften. Kristi Himmelfartsdag kunne klubben fra Søhøjlandet fejre sin første titel i 23 år, og med tæt på ingenting tilbage at spille for i turneringsregi lignede det en FCN-sejr på forhånd. Der var fem udskiftninger hos Kent Nielsen, som valgte at ryste posen og hvile pokalhelten Oliver Sonne sammen med blandt andre Anders Klynge og Pelle Mattsson. En af de spillere, der ikke var blevet sparet til kampen, var pokalfighteren Stefan Thordarson, og det var Kent Nielsen antageligvis glad for efter et par minutters spil. Den islandske profil satte i hvert fald et perlemål i nettet fra godt 25 meters afstand, hvor han bragede bolden helt ud i en vinkel, hvor Andreas Hansen var chanceløs. 1-0 - og så var alle teorier om pokaltømmermænd ellers lagt i seng. FC Nordsjælland var dog ingenlunde ude af spillet, og det beviste Jeppe Tverskov et kvarter efter føringsmålet, da han headede et hjørnespark over i det lange hjørne. Frem mod pausen pressede FC Nordsjælland på for endnu et mål, og de sad tungt på spillet uden at score, hvorfor pausestillingen lød 1-1. Super Schjelderup Anden halvleg blev afgjort af en stor forskel mellem de to klubber: Andreas Schjelderup. For mens Silkeborgs kræfter så småt slap op, var nordsjællænderne sultne efter et føringsmål. Det måtte dog lade vente på sig, og først var der et par situationer, hvor gæsterne gerne havde set en udvisning til Ibrahim Osman, da han først så gult for en duel med Nicolai Larsen og efterfølgende tog armen i brug på usportslig vis. FCN-kometen blev dog på banen, og så vendte tingene ellers kort efter. Andreas Schjelderup fik først en stor chance, som han misbrugte midtvejs i halvlegen, men få minutter senere var sigtekornet indstillet fra nordmanden. En solotur fra midten af banen blev kronet med et skud mod kassen, som godt nok blev rettet af, men den forløsende 2-1-scoring var en realitet. Herfra tog FC Nordsjælland-presset til, og indskiftede Benjamin Nygren havde en kæmpe afbrænder tæt på mål. I stedet blev Schjelderup igen helten, da han for anden gang på under 20 minutter tog soloturen fra midten og fuldendte med en flot afslutning, og så var 3-1 en realitet og kampen lukket. At Benjamin Nygren kunne pynte med målet til 4-1 understregede blot, at de sidste 25 minutter af kampen var med total FC Nordsjælland dominans. Nu ligger klubben med bedre målscore end Brøndby og blot et mål fra FC København i den uhyre tætte topstrid i Superligaen.

: Bold.dk | 2024-05-12 | 22:40:23 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Storspillende Schjelderup holder liv i FCN´s guldhåb "

Pink: Helt forpustet i Parken

I syv dage har hendes megahit braget ud over campingområdet på Roskilde. Nu er det lørdag nat og tid til forløsning

Havde det været et samleje, havde man været både hudløs og udmattet

England er i semifinalen efter straffeafgørelse mod Schweiz

Hvad foregår der? Er der nogen, der har kastet en forbandelse over Roskildes booker?

5 hjerter: Det var lige præcis sådan en koncert, vi havde brug for på festivalens sidste dag

- Vil se Mbappé i tårer

Holger Rune er videre til fjerde runde i Wimbledon

Roskilde Festival ramt af kortvarigt uvejr. Lukket scene er genåbnet

5 hjerter: Som musiker er hun altfavnende og   Dj Amanda Baun: Jeg tror, at alle kunne lære   FC Helsingør tager afsked med Mikkel Thygesen   Sigtelser: Mand blev lokket og stukket ihjel   Messi på is: Se det magiske mål   Murrays Wimbledon-karriere er slut efter makk   Thailands militærregering truer med at retsfo   Da USA´s kongres tog imod Tiktoks topchef, så   Han har taget EM med storm. Hans familiehisto   Morten Bruun tror, hans egne favoritter ryger   Andreas Kron tager etapesejr i Vueltaen efter   Overlæge om britisk mutation: Adfærd kan spi   Tilbagekaldes: Salmonella i chips   Udenlandske finansansatte styrker dansk økono   Mobilen er vigtig på rejsen til vejvisning, u   Opfordrer DR til at slå i bordet: Her er Danm     Coulibaly starter for FCN - Hausner bænket   FN-mission står til at forlade Irak efter mer   Indkøb fra allierede skal understøtte F-16-do   Asylansøgninger i EU ramte sidste år højeste   Rusland forsikrer, at Nord Stream 2 bliver en   Mistænkt menneskesmuglerbåd kæntrer - 39 meld   Hollandsk mirakelsejr!   Fire på stribe: Randers sænker Vejle med flot   Tysk vrede: Mindre straffe mod Danmark   Overfaldet med peberspray på festival