England bookede finalebillet efter overtidskasse

: Bold.dk | 2024-07-10 | 23:10:24
Hele artikel om England bookede finalebillet efter overtidskasse findes på Bold.dk
England er klar til EM-finalen, efter at nationen onsdag slog Holland med 2-1. Det afgørende mål blev scoret i overtiden af indskiftede Ollie Watkins. Maybe it´s coming home. England er i hvert fald klar til EM-finalen efter en 2-1-sejr over Holland i onsdagens semifinale. Det lignede i lang tid, at opgøret skulle afgøres i forlænget spilletid og potentielt en straffesparkskonkurrence, men i overtiden dukkede indskiftede Ollie Watkins op og bragede England på 2-1. Og opgøret var generelt livligt fra første fløjt. Frygten for en kedelig og låst affære blev nemlig afmonteret efter bare syv minutters spil, da Xavi Simons åbnede ballet med en kongekasse til 1-0. Den unge offensivspiller tog et smart træk ind i banen og hamrede bolden over i det modsatte målhjørne. Jordan Pickford i England-målet havde ingen chance. Scoringen var en kold spand vand i hovedet på englænderne, men det var samtidig som om, at det lige præcis var det, som Gareth Southgates tropper havde brug for. For efter målet satte England sig tungt på spil og chancer. Både Bukayo Saka og Harry Kane kom til store chancer, og for sidstnævntes vedkommende endte det faktisk med at blive til mål. Kane blev nemlig nedlagt i en situation, hvor han sparkede over mål, og efter et VAR-tjek viste det sig, at der var tale om en forseelse, som gav straffespark. Kaptajnen tog sig selv af den gyldne mulighed fra 11-meter-pletten, som han sikkert omsatte til scoring. 1-1. Frem mod pausen var der flere store chancer som kunne have ført til mål. Hollands Denzel Dumfries reddede en bold på stregen, som kunne have sikret engelsk føring, mens han også sendte en bold på overliggeren i den modsatte ende. Derudover var stolpen i vejen for Phil Foden, der havde et godt skud fra distancen. Efter pausen kom der mere ro på begivenhederne, der i en god periode blev til en taktisk affære. Mod slutningen kom der dog lidt mere gang i kampen. Med omkring 20 minutter tilbage af den ordinære spilletid havde Nathan Aké et hovedstød, som Jordan Pickford dog snuppede. Og i den modsatte ende lykkedes det faktisk for Bukayo Saka at sende bolden i netmaskerne, men målet blev annulleret grundet offside på Kyle Walker. Det lignede længe, at opgøret skulle en tur i forlænget spilletid, men præcis som uret passerede 90, dukkede indskiftede Ollie Watkins op og tordnede bolden i mål fra en spids vinkel. Holland forsøgte at lægge pres på i de døende minutter, men England holdt stand og er således klar til finalen mod Spanien. Finalen spilles på søndag klokken 21:00 i Berlin.