Målorgie i NordicBet Ligaen: Horsens skuffer hjemme

: Bold.dk | 2024-08-16 | 21:20:23
Hele artikel om Målorgie i NordicBet Ligaen: Horsens skuffer hjemme findes på Bold.dk
Den næstbedste danske fodboldrække leverede masser af underholdning fredag aften, hvor Kolding IF blandt andet tog en imponerende sejr i Horsens.  16 mål på fire kampe.  Så meget blev det til, da bolden rullede i NordicBet Ligaen fredag aften.  Her tog AC Horsens blandt andet imod Kolding IF hjemme på Nordstern Arena. Det blev ikke nogen fornøjelse for De Gule, der skuffende tabte med 0-1 efter en tidlig scoring af gæsterne.  Kampens enlige mål faldt allerede i det syvende minut, hvor Koldings højreback Sami Jalal sendte bolden fladt på tværs af feltet, hvor ingen Horsens-spillere kunne stoppe Paul Ngongo, der scorede sit første ligamål i den nye sæson.  Det lykkedes aldrig AC Horsens for alvor at kæmpe tilbage. Efter 56 minutters spil stod holdet noteret for to skud, hvoraf ingen var inden for rammen.  I første halvleg var hjemmeholdet ellers klart mest på bolden, men det chanceskabende spil svigtede. Dermed kunne Kolding IF tage sæsonens anden sejr.  Målfarligt andetsteds  Godt 50 kilometer sydpå tog FC Fredericia imod bundproppen fra FC Roskilde, der skulle jagte sæsonens første point efter nederlag i samtlige af de fire første kampe.  De sjællandske gæster startede da også bedst, og efter blot otte minutters spil kunne Emil Nielsen heade Roskilde i front efter en kortvarig belejring af Fredericias felt.  Roskildes føring holdt dog ikke længe, og ved pausen førte FC Fredericia komfortabelt 3-1 - blandt andet på en scoring af 20-årige Asbjørn Bondergaard, der nettede for femte gange i sæsonen.  Gæsterne meldte sig dog ind i opgøret igen med en reducering i starten af anden halvleg, men Fredericia tog en sejr på 3-2 og holder dermed snor i OB.  Der faldt endnu flere mål på Right to Dream Park, hvor HB Køge var på besøg hos Hillerød. Gæsterne stod, ligesom Roskilde, ikke noteret for ét eneste point før kampen.  Det var da også hjemmeholdet, der kom blæsende ud og bragte sig foran med 2-0 inden for 11 minutter. Blandt andet scorede færingen Adrian Justinussen sit femte sæsonmål.  Det lykkedes dog Køge at komme tilbage i kampen - i første omgang efter et stort kiks af Hillerød-keeper Adrian Kappenberger, der satte gæsterne i gang. Du kan se situationen i videoen ovenfor. Efterfølgende kunne Mike Jensen flot udligne, inden Hillerød kom foran på ny. I de døende minutter af kampen lukkede Slotsbyens Drenge til 4-2 og sendte Køge hjem med endnu et nederlag. FC Fredericia holder trop med OB i toppen af ligaen, mens AC Horsens sakker et skridt bagud. I den anden ende af tabellen ligger HB Køge og FC Roskilde fortsat i bunden, hvor ingen af holdene har formået at samle point.