Championship: Tidligere FCK-keeper så dobbeltgult på to minutter

: Bold.dk | 2024-08-17 | 16:10:24
Hele artikel om Championship: Tidligere FCK-keeper så dobbeltgult på to minutter findes på Bold.dk
Lørdagens tre 13:30-kampe fra den næstbedste engelske række bød ikke på ret meget underholdning. Ud af de seks hold i aktion var Derby County det eneste, der formåede at finde netmaskerne.  Der var dømt storkamp i Championship, da Leeds lørdag eftermiddag gæstede West Bromwich Albion på The Hawthorns.  Tilskuerne fik dog ikke noget festfyrværkeri at se, da kampen endte målløst.  Hjemmeholdet var, lidt overraskende, klart mest på bolden gennem hele kampen, men de havde svært ved at blive farlige.  Generelt var farligheden størst på dødbolde, mens Joel Piroe også var tæt på at bringe West Bromwich foran i første halvleg.  Anden halvleg blev også lidt af en ørkenvandring. Her kom Leeds-stopperen Pascal Struijk godt op til et hjørnespark efter 71 minutters spil, men hollænderens hovedstød sneg sig lige udenom stolpen.  Generelt var Leeds farligst i anden halvleg, men ingen af holdene formåede at levere et skud på kassen i de sidste 45 minutter, hvorfor kampen endte med 0-0  Dobbeltgult til tidligere FCK-keeper  Samtidig bød den næstbedste engelske række på et opgør mellem Portsmouth og Luton, og her fik vi mere drama.  Det sørgede Luton-keeper Thomas Kaminski for, da han indsamlede to gule kort på to minutter i første halvleg.  Først fik han en advarsel for at være for længe om at sparke et målspark, og blot to minutter senere kom den tidligere FCK-keeper på mellemhånd, hvilket resulterede i en hård tackling og endnu en advarsel.  Dermed måtte Lutons andenkeeper John Shea i spil, og det var angriberen Carlton Morris, som måtte vige pladsen.  Det lykkedes aldrig oprykkerne fra Portsmouth at udnytte overtallet, selvom de spillede ti mod 11 i over en time, og derfor fik vi endnu en 0-0-deler på den engelske sydkyst.  På trods af en scoring i Portsmouths åbningskamp i sidste uge kom Elias Sørensen kun på banen til det sidste kvarter af dagens opgør.  Derby brød tendensen  Derby blev som sagt det eneste mandskab, der kom på tavlen i Championships tidlige lørdagskampe.  Det skete, da Kayden Jackson fik en friløber efter 14 minutters spil af opgøret mod Middlesbrough.  Her afdriblede han elegant Seny Dieng i Middlesbrough-målet og bragte hjemmeholdet foran.  1-0-resultatet holdt stand hele resten af kampen, og dermed rejste Derby sig ovenpå sidste uges nederlag til Blackburn.  Lukas Engel fik hele kampen for Middlesbrough og var faktisk tæt på at score på et langskud i første halvleg.

: Bold.dk | 2024-08-17 | 16:10:24 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Championship: Tidligere FCK-keeper så dobbeltgult på to minutter "

Nagelsmanns masterplan: Vil satse på VM nu
Efter 2-9: Succestræner er færdig i Dinamo Zagreb
Trods Riemer-fyring: Jan Michaelsen bliver