Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Akrobatisk flugter sikrede Horsens vital sejr

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-08-20 | 20:30:25
Hele artikel om Akrobatisk flugter sikrede Horsens vital sejr  findes på Bold.dk
AC Horsens rejste sig ovenpå sidste fredags 0-1-nederlag til Kolding IF, da holdet slog FC Roskilde med 2-1.  AC Horsens kom på rette kurs igen.  De Gule vandt med 2-1 i Roskilde Idrætspark tirsdag aften, men sejren kom ikke uden kvaler undervejs.  Det var et østjysk mandskab, der stillede op med nyindkøbet Sanders Ngabo i startopstillingen for første gang, mens Jakob Ankersen var bænket på ny.  FC Roskilde-cheftræner Mikkel Thygesen gav genvalg til samtlige 11 spillere, der senest tabte 2-3 til FC Fredericia.  Desværre måtte begge hold hurtigt konstatere, at græsplænen i Roskilde var i virkelig dårlig stand, hvilket den midtsjællandske klub også tidligere har modtaget kritik for.  Sanders Ngabo indledte sin første Horsens-start med at sætte en chance op efter blot 30 sekunder, hvor det tidligere Lyngby-talent kom til et godt indlæg.  Generelt var det gæsterne, der dominerede i starten af opgøret, hvor de også var tæt på efter endnu en indlæg i det ottende spilminut.  Det var dog oprykkerne fra Roskilde, der tilspillede sig kampens første store chance, da Roni Arabaci udnyttede, at Horsens-keeper Matej DelaÄ, der havde fødselsdag i dag, kom på mellemhånd.  Dog kom den nye Horsens-stopper Sebastian Hausner kroaten til undsætning med en heroisk redning på stregen.  Generelt sluttede FC Roskilde bedst i en første halvleg, hvor Horsens var aldeles ufarlige.  Efter fem minutter af anden halvleg troede gæsterne dog, at de var kommet i front. Desværre for Martin Retovs tropper blev scoringen underkendt for offside i opspillet.  Blot to minutter senere kom Roskilde så foran. Her trak Arman Taranis ind over midten og smækkede et fantastisk langskud i kassen, hvor bolden strøg ind fladt til DelaÄ´ venstre side.  1-0 til FC Roskilde, der kunne øjne NordicBet Liga-sæsonens første point.  Hjemmeholdets føring holdt dog kun i små otte minutter, for lige inden uret rundede en times spil, kunne Mikkel Kallesøe sparke Horsens´ udligning i kassen på en flugter.  Syv minutter senere kom østjydernes forløsning, da Oliver Kjærgaard scorede et helt fantastisk mål.  Bolden blev svævet til bagerste stolpe på et hjørnespark, og her stod Kjærgaard helt udækket, hvorefter kan kunne banke bolden op i krogen på et sidelæns saksespark. Du kan se den forrygende scoring øverst i artiklen her.  FC Roskilde kæmpede bragt, men oprykkerne havde svært ved at komme til chancer, og Horsens var tættere på at lukke kampen til 1-3, end hjemmeholdet var på at udligne.  I hvert fald indtil det andet minut af kampens fem minutters tillægstid, hvor Roskildes nye færing Hørø°ur Ashkam var millimeter fra at få bolden i mål. Vi fik dog ikke flere mål på den gennemsmadrede bane i Roskilde Idrætspark, og dermed tog AC Horsens en tiltrængt sejr på 2-1. Det bringer De Gule op på en øjeblikkelig tredjeplads, mens FC Roskilde ligger begravet i bunden af Danmarks næstbedste række sammen med HB Køge.

Læs mere »

: Bold.dk | 2024-08-20 | 20:30:25 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

PS! Du kan kommenter alle artikler...

Kommenter » " Akrobatisk flugter sikrede Horsens vital sejr "

Navn / Alias :

All comments with URL LINK will be removed!

Skriv ind koden i billedet
verification image, type it in the box

DailyNews.dk tar ikke ansvar for dit indlæg - (OBS! Din IP registreres!)

Læs mere »

Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges

Rent a Cosy 2 room Apartment in Malaga
Valgkampens sidste døgn med Henrik Dahl: »De   Vildt beløb: Dansker scorer 53 millioner i US   Mand dræbt i ulykke   Det er knald eller fald   Moderaternes gruppeformand dropper kommunalpo   Dansk debutbåd slutter klart sidst i første O   Skriver EM-historie   Pensionsdirektørens gode råd: Du er menneske,   Særordning forlænges for en stund: »Det lader   Budgetkup og partiflugt: Byrådsmedlem flygter   Legia meldes tæt på 19-årig United-midt   Ilva-direktør fratræder efter dom om at have   Benzinpris falder: Mere medvind til forbruger   Få det bedste af London - og slip for alle bi   Danske stjerner sat til vægs i italiensk EM-o   Svensk elbil har masser af selvtillid - og en   Efter flere års strømlining er Columbus klar   Maguire blev hyldet af United-fansene: Det va   Efter bestyrelses-drama: Pinligt!   Tim Walz på scenen: Sønnen bryder sammen   Rapperen Ye er tilbage på socialt medie efter   Dobbelt op for Ellemann: Får endnu en bestyre   Mand fra New York anklages for at spionere på   Stævner Randers: Her gemmer Møg-milliardæren   Der bliver solgt flere boliger: Interessen ef   En dreng er fastklemt i jordskred ved molergr   CL-drømmen er allerede slut for dansk kvindef   Trump nægter at stå på scenen med sine modkan   Red Bull mister deres fordel
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/dailynews.dk/htdocs/nyhet.php on line 30