Hæsblæsende målfest i Farum: FCK vågnede for sent

: Bold.dk | 2024-08-25 | 18:10:23
Hele artikel om Hæsblæsende målfest i Farum: FCK vågnede for sent findes på Bold.dk
Trods to reduceringer efter pausen vandt FC Nordsjælland 3-2 over FC København efter en første halvleg, hvor hjemmeholdet chokerede og scorede tre gange. Right to Dream Park dannede søndag rammen for opgøret mellem FC Nordsjælland og FC København. Jacob Neestrup havde inden opgøret valgt at skifte system til noget, der kunne ligne en 3-4-3-formation. Det skulle FCK-træneren måske ikke have gjort. I hvert fald fik hjemmeholdet fra Farum en fantastisk start på opgøret. Efter tre minutter sendte Peter Ankersen et indlæg ind til Sindre Walle Egeli, der headede FCN foran. To minutter senere stod der 2-0 på måltavlen. Et flot, flot angreb endte hos Marcus Ingvartsen, der sendte en fantastisk flugter i kassen, som Nathan Trott ingen chance havde for at redde. Katastrofal halvlegEfterfølgende var Jacob Neestrups tropper rystede, men FCK-spillerne kom hurtigt frem til flere chancer. Bolden ville dog ikke ind, og så udnyttede FCN senere en kontrachance. Efter en halv time blev Conrad Harder sendt i dybden, hvorefter bolden blev sendt på tværs til Benjamin Nygren, der sendte hjemmeholdet på 3-0. Der var altså tale om en katastrofal halvleg for FCK, og især havde Giorgi Gocholeishvili det svært for løverne. Det tog Jacob Neestrup konsekvensen af i pausen, da Rasmus Falk og Lukas Lerager kom på banen i stedet for backen og Magnus Mattsson. Hurtig reduceringI anden halvleg skulle FCK forsøge at komme tilbage i kampen. Efter ti minutter viste Orri Oskarsson koldblodighed, da angriberen blev sendt i dybden i FCN-feltet. Islændingen scorede derfor til 1-3, selv om FCK faktisk var presset langt ned, og et 4-0-mål lå i luften. Efterfølgende skulle Jacob Neestrup tropper forsøge at jagte to scoringer mere. Med cirka 12 minutter tilbage af opgøret kom to indskiftere i fokus. Brasilianske Robert sendte således bolden ind i hovedet på Viktor Claesson, der fik headet bolden ind til 2-3. Miraklet udeblevMod slutningen af opgøret pressede FCK på for en udligning, men den kom aldrig på trods af flere store chancer. Derfor vandt FCN kampen 3-2 efter en meget, meget flot første halvleg, der især vil blive husket for Marcus Ingvartsens fantastiske scoring til 2-0. Både FCK og FCN har nu 11 point. Silkeborg fører Superligaen med 15 point, mens FCM er at finde på andenpladsen med 14 point.