Endrick debuterede for Real med mål fra bænken

: Bold.dk | 2024-08-25 | 19:20:22
Hele artikel om Endrick debuterede for Real med mål fra bænken findes på Bold.dk
En god frisparkskombination og debutmål til indskiftede Endrick blev afgørende for Real Madrid, som i anden halvleg af 3-0-sejren over Valladolid formåede at vise den ventede storform på eget græs. Real Madrid skulle søndag aften forsøge at hente noget oprejsning i La Liga ovenpå en skuffende pointdeling med Mallorca i 1-1-kampen sidste søndag. Los Blancos fik hjemme besøg af nedrykningskandidaterne fra Valladolid, som gik til kampen med en defensiv indstilling. Jude Bellingham var fraværende for Real Madrid, som ser ud til at måtte undvære deres engelske stjerne i op mod en måned. Første halvleg var ikke værd at skrive hjem om, og den bød på to hold, der ikke fik afsluttet nævneværdigt. Kylian Mbappé havde halvlegens største chance efter 20 minutter. Fræk frisparkskombination Det ændrede sig imidlertid tidligt i anden halvleg, da Federico Valverde scorede på noget så sjældent som en frisparkskombination. Den uruguayanske midtbanespiller stillede op fra godt 25 meters afstand, hvor Rodrygo stoppede en bold rullet af Arda Güler, som blev hamret fladt i mål fra distancen. Et flot mål, som Rodrygo blev tegnet for en assist på efter minimalt arbejde. Målet affødte dog ikke et stort pres fra Real Madrid men snarere et par chancer til Valladolid. Thibaut Cortouis diskede op med en stor redning på Victor Cavas et par minutter senere, da kreatøren afsluttede, og Valladolids Raul Moro skød også over mål fra nært hold. Mod slutningen var det dog alligevel Real Madrid, der havde mest at skulle have sagt, og Valladolid-keeper Karl Hein var med til at holde sit hold inde i kampen med redninger på Mbappé. To minutter før tid fik Brahim Diaz lukket og slukket med et vigtigt mål for Real Madrid, da han blev sendt i dybden af Eder Militao, hvorfra han straffede et passivt Valladolid-forsvar, der ikke havde mere at skyde med. Endrick debuterede med mål I 86. minut af opgøret kom Endrick ind til sin debut, og ti minutter senere fik den hypede brasilianske teenager åbnet sin målkonto. Fra kanten af feltet satte han sin direkte mand og hamrede hårdt mod nærmeste stolpe, hvilket satte streg under en sikker sejr på 3-0 til Real Madrid.

: Bold.dk | 2024-08-25 | 19:20:22 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Endrick debuterede for Real med mål fra bænken "

Jeg ville ønske at jeg var lige så modig

Er der slet ingen grænser for, hvor meget pasta, vi kan spise?

“Markedet tager fejl - men i hvilken retning?”

Jonas Vingegaard er blevet far igen

Mand sigtet for 38 tilfælde af vanvidskørsel

Lerager tilbage i varmen: Jeg er som en korkprop

Barn anholdt for hjemmerøveri

Afviser rygte efter utroskabs-skandale: Det passer ikke!

Ekstremt vejr sætter tjekkisk fodbold på hold

Meyerheim sælger huset

Gytkjær og Bjelland tilbage for Lyngby

Tidligere Cibicom-topchef Michael Meister har landet nyt job: Skal være administrerende direktør

“Jeg bliver dybt bekymret, når jeg ser på udbredelsen af AI i Danmark”

Ekspolitiker får betinget fængsel for bedrageriforsøg

Berømt Banksy-maleri fundet efter tyveri

Her er han glad for russerne   Arsenal henter Camilla Martins søn   Knæskadet Kolding-kaptajn ude resten af sæson   Haaland er blevet en superstjerne: Svært at l   Engang herskede tempelridderne over Malta. Nu   »En gamechanger«: Taylor Swift fik tusindvis   Motorvej spærret   Dansk hækkeløber endte et stykke fra finalepl   Analyse: Hvordan skal danskerne få adgang til   Flere fejl i sagsbehandlingen på udlændingeom   Casemiro hev fat i Højlund: Han var overraske   Klimaaktivister ville spærre motorvej: Fem år   AGF og FCM har debutanter med fra start i Sup   Aktieåbning i USA: Grøn fane holdes højt trod   Ingen gæster og badning forbudt: Flydende str   »Bro, jeg tror, du fik den her«: Resultatet a   SIF-boss kender ikke til interesse for bomber   Popstjerne afslører diagnoser   Han pjækkede igen og igen fra jurastudiet: M   Skuddet mod Trump er et chok. Men det er egen   Lillestrøm-træner efter frikadelle-regn: Nærm   De sparker patriarkatet i gonaderne, så det k   FCM-backen Bak var ikke til rådighed: Det må   Politi undersøger anmeldelse om sprængt penge   Tidligere Cibicom-topchef Michael Meister har   Guldsmeden ventede seks måneder på håndlavede   Dreyer og Kaba starter - Lyngby med Rømer   Log ind på en helt ny måde: Nu kan du bruge d   Holland sender yderligere seks F-16 til Ukrai   Rapport: Kina hjælper Rusland med at undgå Ve   Selvkritisk Mbappé: Skal gøre mere   5 hjerter: Det var lige præcis sådan en konce   Stjernen blev anholdt: Fyr betjenten!   Stor slåskamp til landskamp i Parken   Norsk midtbanespiller træner med i Hvidovre   Kamalas kynisme, Rosenkrantz-Theils borgmeste   Godt nyt hvis du savner dyster underholdning   Skandale: Smidt af dansk landshold   Politi deler teori: Derfor skete skrækulykken   Dansk teknikentreprenør lyser op i tabsgivend   Jonas Vingegaard er blevet far igen   Medier: OpenAI hyrer ny topchef - og det er i   DBU-formandens hemmelighedskræmmeri bliver et   Anmeldelse: København har fået en skøn ny byd   Ukrainerne ser ud til at nærme sig knudepunkt   Kazan-boss åbner for Abildgaard-exit: Han vil     To udtalelser fældede tidligere dansk topchef   FCM-stjerne tilbage   Ishøj og Næsby nappede et point hver i remis