Brøndby skuffede trods comeback

: Bold.dk | 2024-08-25 | 20:30:22
Hele artikel om Brøndby skuffede trods comeback findes på Bold.dk
Et Brøndby-comeback i anden halvleg var ikke nok til sejr, da Randers søndag fik 2-2 med hjem efter en sen udligning. Superligaen kunne knække godt og grundigt, hvis Brøndby formåede at vinde på hjemmebane over Randers søndag. Det skulle dog ikke blive nemt for vestegnsklubben, som var i store problemer undervejs. Hjemmebanen har indtil videre ikke været favoritstedet for Brøndby denne sæson, hvor kun håbløse Vejle er blevet besejret i Superligaen. Brøndby kunne i kampen byde Nicolai Vallys tilbage fra skade, og det havde da også en kortvarig effekt, selv om det hele endte uforløst for de blågule mod Rasmus Bertelsen og co. Føring mod spil og chancerBrøndby kom blæsende fra land på hjemmebanen, hvor et stort tryk blev lagt på gæsternes felt. Efter otte minutter faldt Daniel Wass til græsset i Randers-feltet, men dommer Lasse Graagaards fløjte forblev tavs, mens VAR heller ikke fandt grund til at kalde ham til skærmen. Fem minutter senere måtte Randers-keeper Paul Izzo diske op med en flot dobbeltredning på først Jacob Rasmussens hovedstød og efterfølgende Yuito Suzukis opfølgning, som dog blev dømt offside efterfølgende. Midtvejs i første halvleg brændte det så atter på, da Sean Klaiber fandt Clement Bischoff med et fint tipindlæg bagerst i feltet. Den unge Brøndby-wingback headede til bolden og fik den i en bue over Izzo, men forsvarsspilleren Wessel Dammers kom sin keeper til hjælp og headede bolden væk på stregen. Ti minutter senere forsøgte Bischoff sig denne gang fra distancen, men her skulle australske Izzo ikke bruge hjælp, da han fint dykkede ned og reddede forsøget. Og når man ikke udnytter sine chancer, lyder den gamle sang jo, at man straffes i den anden ende. Således var tilfældet for Brøndby, som blev fanget af et fint Randers-angreb, hvor bolden endte i højre ved Norman Campbell i det 34. minut. Jamaicaneren trykkede af med højre og sendte bolden fladt i det lange hjørne uden for Patricks Pentz´ rækkevidde, og så førte gæsterne stik imod spil og chancer. Brøndby mistede en smule af pusten og var kun farlige for alvor en enkelt gang mere inden pausen, da Clement Bischoff tog chancen for tredje gang. Men heller ikke et krøllet forsøg med højre kunne finde vej til målet, da den 18-årige overplacerede mod det lange hjørne med en halv meter. Sen udligning forhindrede knækKort efter pausen var Brøndby så atter ved at blive fanget af selvsamme Campbell, der gjorde det til 1-0 i første halvleg. Denne gang kom Randers-spilleren i feltet fra venstre, men fra en spids vinkel kunne han blot skyde lige på Pentz, der reddede forsøget og holdt stillingen på 1-0 til Randers. Brøndby lignede ikke samme hold som i første halvleg, hvor fantasien, som bestemt ikke fejlede noget før Randers-målet, ikke var i nærheden af at være på samme niveau. Kort før kampuret rundede en times spil handlede cheftræner Jesper Sørensen dog fra bænken, da en dobbeltudskiftning blev foretaget. En af de to indskiftere var blandt andre Nicolai Vallys, som dermed fik sæsondebut efter en skadesplaget indledning på denne sæson. Efter ti minutter på banen var det dog ham, som kom på banen sammen med Vallys, der stjal rampelyset. Kroatiske Marko Divkovic, der var kommet ind i højre side, fik nemlig en bold på tværs på kanten af feltet, som lå perfekt til en afslutning på første berøring. Og det var lige netop, hvad Divkovic gjorde med venstrebenet, og helt perfekt krøllede han bolden uden om Paul Izzo i Randers-målet, som ellers indtil da havde stået en fornuftig kamp. Med små ti minutter igen var Vallys dog så involveret, da han akkurat holdt en bold inde med hovedet og fik sendt bolden i retning af Mathias Kvistgaarden. Den tidligere springgymnast kom i sidste weekend i fokus for sin evne til at springe højt, og den kvalitet viste han frem igen. Denne gang ved at springe højere en Randers-keeperen Izzo, som ikke så godt ud, da lille Kvistgaarden gjorde det til 2-1. Og så lignede det ellers en sejr til Brøndby, men uopmærksomt forsvarsspil med tre minutter igen af den ordinære spilletid blev straffet. Her susede et fladt indlæg gennem hele feltet til bagerste stolpe, hvor forsvarsspilleren Daniel Høegh var klar til at gøre det onde ved Brøndby. Randers-stopperen fik sendt bolden i mål, og så var det igen helt lige. Trods kun at få et point rykker Brøndby foran både FC København og FC Nordsjælland, som lige som Jesper Sørensens tropper nu har 11 point efter seks runder. Randers sørgede for, at Superligaen ikke knækkede helt, da de med otte point på syvendepladsen bare er tre point efter de ovenstående klubber.