Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Hedvall sørgede for første Viborg-sejr

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-08-26 | 22:10:23
Hele artikel om Hedvall sørgede for første Viborg-sejr  findes på Bold.dk
Mandag aften lykkedes Viborg med at hente sæsonens første sejr i 3F Superligaen, da man vandt 1-0 over Lyngby. Oscar Hedvall diskede op med en straffesparksredning undervejs.  Mandag aften dannede Energi Viborg Arena rammen om 3F Superliga-opgøret mellem Viborg FF og Lyngby Boldklub. Her måtte Lucas Lund endnu engang tage til takke med en plads på bænken, hvilket gav plads til Oscar Hedvall i buret for anden kamp i træk.  Han skulle indtage en hovedrolle i løbet af kampen. Efter en taktisk indledning, hvor ingen af de to mandskaber for alvor formåede at sætte sig på opgøret, begyndte hjemmeholdet stille og roligt at bide fra sig. Efter et kvarters tog Serginho bolden med sig ind i feltet, hvor han efter et par driblinger forsøgte af lægge bolden over den debuterende Lyngby-keeper Jonas Krumrey. Den tyske målmand var dog vågen og greb brasilianeren ud. Herefter skulle der blot gå et par minutter, før Krumrey endnu engang gjorde opmærksom på sig selv mellem stængerne. Hjemmeholdets Magnus Westergaard tog bolden med sig og sendte en flad afslutning afsted mod fjerneste stolpe, som keeperen flot reddede til hjørnespark. StraffesparkDe største chancer i første halvleg stod Viborg for. Den fornødne skarphed manglede imidlertid, og så var den lige pludselig gal i det andet felt. Jeppe Grønning dæmpede en bold med brystet, hvorefter den strejfede armen. Derfor blev dagens dommer Jakob Kehlet kaldt ud til skærmen, hvor han efter et stykke tid tog sin beslutning. Straffespark til de sjællandske gæster. Det skulle Malik Abubakari tage sig af. Han formåede dog ikke at gøre det onde ved sit gamle hold, da han på fornemmeste vis blev læst af Oscar Hedvall. Der stod dermed 0-0 på måltavlen, da Kehlet fløjtede til pause.  Hul på byldenDe to mandskaber skulle derfor på jagt efter scoringer, hvis man skulle gøre sig forhåbninger om sæsonens første sejr. Og efter 56 minutter blafrede netmaskerne endelig på Energi Viborg Arena. Serginho servede et skarpt hjørnespark ind i feltet, hvor Nicolas Bürgy kom stormende og stangede kuglen ind til en jysk føring. Viborg skulle efterfølgende forsvare sejren hjem, men i den sidste fase af kampen begyndte man at miste grebet om kampen. Det blev til flere og flere Lyngby-muligheder, og efter 71 minutter fik indskiftede Michael Opoku en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet, da han fik bolden serveret af Jonathan Amon. Den 18-årige angriber sendte dog sin afslutning lige på Oscar Hedvall, som endnu engang reddede sit hold. Kampen fortsatte herefter med at bølge frem og tilbage, men der var ingen af de to hold, der lykkedes med at sende bolden i kassen. Det endte dermed 1-0 til Viborg, som snuppede sæsonens første sejr i 3F Superligaen efter en pragtkamp af Oscar Hedvall, som fortjent blev kåret til kampens spiller på Energi Viborg Arena.