Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email

Kane scorede fire mål i vanvittig Bayern-målfest

( Alt om Sport )
: Bold.dk | 2024-09-17 | 23:30:24
Hele artikel om Kane scorede fire mål i vanvittig Bayern-målfest findes på Bold.dk
Bayern München indledte Champions League med en vanvittig sejr, da tyskerne slog Dinamo Zagreb med hele 9-2, hvor Harry Kane scorede fire mål. Hvis man elsker mål, skulle man have set Bayern München mod Dinamo Zagreb i Champions League tirsdag aften. Her kom måltavlen på Allianz Arena i den grad på overarbejde, da Vincent Kompanys tropper satte kroaterne godt og grundigt på plads med en sejr på hele 9-2. Ja, du læste rigtigt.  Der var dømt skydetelt i München, da fansene på Allianz Arena blev forkælet med en masse mål, og det hele startede efter 19 minutter, da Harry Kane stemplede ind. Bayern fik tilkendt et straffespark, som den engelske bomber sikkert sendte i mål, og så var Kane i gang. Raphael Guerreiro diskede efterfølgende op med et fremragende mål. Her blev der slået en bold i feltet, som Jamal Musiala sendte videre med brystet, så Guerreiro fra kanten af feltet kunne halvflugte kuglen ind i netmaskerne. Lige inden pausen formåede nyindkøbet Michael Olise at gøre det til 3-0, da han tog løbet ind i boksen og kunne heade et indlæg fra Joshua Kimmich i mål. Kroatisk sensation på vej?Dermed troede alle, at Bayern München også ville køre Dinamo Zagreb over i anden halvleg. Men sådan gik det ikke. I hvert fald ikke i starten, da de kroatiske spillere tog fusen på Allianz Arena med to hurtige scoringer lige efter pausen. Ud af ingen ting var Dinamo Zagreb tilbage i kampen takket være Bruno Petkovic og Takuya Ogiwara, som fik scoret på en indskiftet Sven Ulreich. Han var kommet på banen i stedet for en skadet Manuel Neuer, som kom galt afsted i første halvleg. Nu troede Dinamo Zagreb for alvor på et stort resultat, men Bayern og især Harry Kane ville det anderledes. Kanes store aften i målfestBayern München fandt dog sit dræberinstinkt frem, og det blev starten på en imponerende slutfase set med tyske briller. Efter 57 minutter var Harry Kane på pletten igen, da han var hurtigst over en ripost i det lille felt, og så var Bayern foran med 4-2. Efterfølgende fik Kane faktisk annulleret et mål for en offside, inden at Michael Olise fik scoret sit andet mål og udbyggede Bayerns føring. Det var dog Kanes store aften, og efter 74 minutter noterede englænderen sig for et hattrick, da han igen viste kvaliteten på et straffespark. Kane var dog ikke færdig endnu. Kun fem minutter senere fik Bayern tilkendt sit tredje straffespark i kampen, og så kunne Kane igen banke bolden ind i netmaskerne til stor jubel for klubbens spillere, stab og fans. Bayern fik efterfølgende scoret to mål yderligere, da indskiftede Leroy Sané og Leon Goretzka afsluttede den store aften på Allianz Arena. 9-2 til Bayern München, som har indledt jagten på Champions League-finalen, som netop bliver spillet på tyskernes hjemmebane.