Cookie Consent by Free Privacy Policy website
  Populært lige nu!
 
Velkommen! - Du søgte på Google om Not available
     
Send os dit RSS links: staff (æ) dailynews.dk | Hjemmesiden er til salg! Send et email
 

Seneste nyt

Møgvejr udskyder Newcastles cup-kamp

( Alt om Sport )
Møgvejr udskyder Newcastles cup-kamp är publicerad av Bold.dk
Newcastle meddeler mandag, at klubben Carabao Cup-kamp mod AFC Wimbledon er blevet udsat som følge af omfattende oversvømmelser.  Omfattende oversvømmelser for nu betydning for Newcastle og AFC Wimbledon.  De to klubber skulle tirsdag have været i ilden i tredje runde af Carabao Cup, men den kamp er nu udsat. Det oplyser Newcastle på sin hjemmeside.  Det skyldes, at AFC Wimbledons hjemmebane, Cherry Red Records Stadium, ikke kan spilles på i øjeblikket som følge af omfattende oversvømmelser natten til mandag. Kampen var planlagt til at skulle starte tirsdag 20.45, men nu arbejdes der på at finde et andet tidspunkt for kampen, skriver Newcastle. Søndag var der også store mængder regn, da Everton var på besøg i Leicester. - Jeg har aldrig set noget lignende. Det var det samme for alle på banen, og det var sandsynligvis også svært for dommerne.  - Der var tidspunkter, hvor vi ikke kunne se den anden side af banen, lød det fra Leicester-manager Steve Cooper ifølge BBC. Læs mere om det her.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-23 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

City gik amok ved Arsenal-mål: Dommeren skal vente

( Alt om Sport )
City gik amok ved Arsenal-mål: Dommeren skal vente är publicerad av Bold.dk
Kyle Walker vil ikke være for hård ved dommeren, men han forstår ikke, hvorfor han ikke måtte komme tilbage på sin plads, før kampen blev sat i gang ved Arsenals første mål.  En højdramatisk kamp mellem Manchester City og Arsenal sluttede 2-2.  Værterne fra City kom hurtigt foran, men midt i første halvleg fik Arsenal udlignet. Det skete efter et hurtigt taget frispark, som fik City-lejren til at miste besindelsen.  Pep Guardiola blev blandt andet så sur, at en stol fik et ordentligt spark, mens nærmest alle City-spillere omringede dommer Michael Oliver.  Utilfredsheden skyldtes, at Kyle Walker blev kaldt hen til dommeren, og dermed var han ude af position, da bolden blev sat i gang i hans side.  Det var han ikke tilfreds med.  - Jeg kommer aldrig til at gå ud på nationalt fjernsyn eller radio og begynde at tale folk ned. Det foregår der i forvejen nok af. - Men jeg vil gerne sige, at det ikke var mig, der gik hen til dommeren. Mig og Saka gik ikke derover. Han kaldte os hen til ham. - Så hvis jeg bliver kaldt over til dommeren, så skal han vente og lade mig komme tilbage på min position, før bolden bliver sendt over hovedet på mig. - Hvis jeg går hen til dommeren og er ude af position, så er det min skyld. Men jeg er på min plads, og så kalder han de to anfører hen for at få spillerne lidt ned.  - Jeg går tilbage og siger til gutterne, at de skal koncentrere sig og ikke gøre noget dumt, og så ryger bolden over hovedet på mig. - Jeg har et godt forhold til Michael Oliver, og jeg mener generelt, han har et svært job. Specielt på det her niveau. Så jeg vil ikke være for kritisk. Jeg ved, han har et svært arbejde med 22 vrede spillere, der råber ad ham. - Men hvis han kalder mig over-¦ Hvis jeg selv går derhen, så er det fair nok. Men han kalder begge anfører hen og lader mig ikke komme tilbage. - Hvis jeg var målmand, lader han mig så ikke komme tilbage i målet? - Jeg er forsvarsspiller, og han burde lade mig komme tilbage og så fløjte, siger han til Radio 5 Live ifølge Daily Mirror.  Du kan se den omtalte scoring i videoen i artiklen. 

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-23 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

Adamsen nærmer sig Lind-rekord

( Alt om Sport )
Adamsen nærmer sig Lind-rekord är publicerad av Bold.dk
Alexander Lind scorede for et år siden i ni kampe i streg, i denne rykker Tonni Adamsen tættere og tættere den rekord. Tonni Adamsens sigtekorn er indstillet helt korrekt.  Silkeborg-angriberen har scoret i de seneste seks kampe - søndag leverede han to styks i 3-3-deleren mod Brøndby. Dermed rykker den 29-årige angriber tættere og tættere på sin tidligere holdkammerat Alexander Lind, der sidste år scorede i ni kampe i streg, inden han gik i stå.  Efter kampens søndag aften blev angriberen spurgt ind til netop Lind-rekorden.  - Det, han gjorde, var fuldstændig vanvittigt. Kæmpe cadeau til ham, det var virkelig højt niveau, han viste der.  - Man har da lov til at håbe, men nu må vi se, lød det fra Tonni Adamsen. De to mål søndag sender samtidig Silkeborg-spidsen alene i toppen af topscorerlisten, hvor han i alt står noteret med otte mål.  - Jeg elsker at score mål. Jeg elsker at score mod alle hold - nu har vi en kamp mod Roskilde om lidt, og der, håber jeg også, at jeg scorer. Det er onsdag, at Silkeborg på udebane møder FC Roskilde i pokalturneringen.

Lav den første kommentar!

Bold.dk | 2024-09-23 | 12:10:24
Læs mere »        Kommenter »   
 

    Motor
Her er Årets Bedste Minibil 2017
Læs mere »
 
    Bolig
Input til omlægning af lån
Læs mere »
beskatning af udlejningshus
Læs mere »
Boligdebatten.dk lukker
Læs mere »
Renterne på tilbagetogt
Læs mere »
    Kultur
Lars Munchs honorar på 2,5 millioner var »ikke i fondens interesse«
Læs mere »
Herlufsholm-elever nægter sig skyldige i vold mod yngre drenge
Læs mere »
Flere ændringer i TV 2-program: Ny dommer og ny kapelmester
Læs mere »
Erhvervsstyrelsen udtaler massiv kritik af omdiskuteret millionhonorar til Politiken-formand
Læs mere »
    Underholdning
Dansk topchef i vildt boligkøb: Køber landets dyreste rækkehus
Læs mere »
Venstre-ordfører overrasket: Sad midt i rampelyset under royal fødselsdag
Læs mere »
Prins Joachim og prinsesse Marie besøger Folkemødet
Læs mere »
Peter Schmeichel udbetaler millioner til sig selv
Læs mere »
 
    Musik
    Sundhed
Find nyhed om:

Seneste sportnyt

Møgvejr udskyder Newcastles cup-kamp
Læs mere »
City gik amok ved Arsenal-mål: Dommeren skal vente
Læs mere »
Adamsen nærmer sig Lind-rekord
Læs mere »
Klassemål på stribe: Se alle rundens Premier League-scoringer her
Læs mere »
Sporting-stjerne hylder Harder: Han var sulten
Læs mere »
Medie: Freyr Alexandersson i spil til Cardiff-job
Læs mere »

Seneste kommentarer

karlsson
dad
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Bla bla og bla...
Læs mere »
Anonym
Kurt
Læs mere »
Lars H
Jeg ville ønske at jeg var lige så modig
Læs mere »


Kendte Underholdning Motor Sundhed Kultur Bolig Økonomi Musik Indriges Sport Udriges


  Kendte
  Økonomi
Tilliden til europæisk økonomi dykker
Læs mere »
Mette Frederiksen til andre lande: Giv grønt lys til Ukraines brug af donerede våben
Læs mere »
Her er den 30-årige milliardær fra Indien, som skal få Dancenter ud af stormvejret
Læs mere »
  IT & Teknik
ERP-markedet er proppet til randen og konkurrencen er benhård: ERP-leverandører bruger denne metode til at vinde nye k
Læs mere »
Erik Damgaard er slet ikke klar til at gå på pension, men der er én form for gylden exit, som han er åben for
Læs mere »
”Der er ingen AI-bånd, der binder mig” - mød den kunstige intelligens Pinocchio
Læs mere »
Stop nu med at sende kollegerne på prompt-kurser: Sådan kommunikerer du med AI i hverdagen
Læs mere »
Erik Damgaard er slet ikke klar til at gå på pension, men der er én form for gyldent exit, som han er åben for
Læs mere »
Kæmpe chip-opkøb under opsejling: Qualcomm vil sluge kriseramte Intel
Læs mere »


Bilpleje Blog
Svennis hylder rørt Nesta: Han var verdens be   Smugkig: Her er Googles bud på fremtidens top   Lønsedlen i januar kan give dig en overraskel   Nato åbner kvantecenter i København   Fra kaos til korsfæstelse: Jeg har aldrig opl   Lars Løkke Rasmussens nye lydbog får lunkne a   Dansk stjerne ultrapopulær: Vildt at være vid   Klopp slår fast: Nunez skal blive bedre til a   24 er kvæstede efter ukrainsk missilangreb på   Officielt: Han er udtaget   Analyse: Nu trækker Trump giftigt trick op af   Blev næsten blind: Dansk kendis opereret i øj   Det er blevet sværere at være menneske   Teenagere førte FCK til vanvittig pokalsejr p   Her er finten, der sikrer dig skatterabat på   Debat: Vi er ved at have fået nok af den stan   Kendt rapper idømt fængsel: Aflyser Northside   Superstjernen kan ånde lettet op efter ny udv   Trak nitte i regnlotteri: Mareridt for dansk   Verona henter hollandsk Dortmund-angriber   Mæhle havde brug for luftforandring   Nicaragua afbryder diplomatiske forbindelser   Denne myg er potentielt farlig og nærmer sig   Professor har aldrig oplevet noget lignende:   Når maddikerne har vokset sig fede i skraldes   FCK rykker Højlund-tvillinger op i førstehold   Hun stod ofte forrest i angrebene mod den tid   Støjberg: Thulesen Dahl er velkommen i Danmar   Girospillet: Se ekspertens plan til kongeetap   Harvey Weinstein indlagt   Real Madrid er i finalen ved klub-VM efter se   Sportsredaktøren: Man skulle tro, at Hjulmand   Mænd kendt skyldige i brandstiftelse mod fris   Pandora til tops efter analytikernyt - Vestas     Hun var meget mere end bananskørtet   Hun har mødt tusind kvinders vrede: Derfor gå   Energitilskud/bygningspuljen   You know it is serious when Shia Iran and Sun   Aktier i Asien: Store stigninger i Hongkong   Åbnede døre eller lukkede? Claus Hjort er uen   Opposition og observatører anklager regeringe   Danske dommere forbigået til OL   Philipsen tager anden Tour-sejr i år efter vi   Polsk regering opløser stribevis af medier   Leicester-profil sigtet for spirituskørsel   »Der var vild tumult«: Svensk familie kastede   Minut for minut: Sådan forløb 19. etape   Nyt tiltag ved EM   Et enkelt produkt er årsagen til, at Telesels   Faktatjek: Politiken vil nu gennemgå Jan Grar   Slår alarm: Der er økonomisk kaos   Smalling bekræfter: Kontraktforlængelse er sn  
Copyright © DailyNews.dk - DailyNews - Smarter Information Distribution on the Web With UNMACO - United Marketing Concept - Disclaimer