Girona forværrede Valencias krise med sejr på eget græs

: Bold.dk | 2023-02-05 | 18:20:30
Hele artikel om Girona forværrede Valencias krise med sejr på eget græs findes på Bold.dk
Girona var bedst i begge halvlege af kampen mod kriseramte Valencia, og det var nok til en 1-0-sejr på et enligt mål af Borja Garcia midtvejs i anden halvleg. Valencia er nu kun ét point fra nedrykningsstregen. Det kører ikke på skinner for Valencia i indeværende sæson, hvor den spanske traditionsklub ligger og roder rundt i den sidste fjerdedel af La Liga-tabellen. Omvendt har Girona haft en godkendt sæson, hvor holdet ligger til midt i tabellen, og søndag aften skulle de forsøge at bygge ovenpå de finde takter. Der stod Girona på det hele i første halvleg, og værterne burde have bragt sig I front efter 17 minutters spil, da Valentin Castellanos headede på overliggeren. Lidt ud af ingenting fik Yunus Musah en chance for at bringe Valencia i front midtvejs i halvlegen, men trods en stor chance på friløberen, kunne amerikaneren ikke overliste Paulo Gazzaniga. Det var dog Girona, som havde mest at byde på, og de burde have bragt sig i front. Borja Garcia havde en stor chance fra kanten af feltet, som blev reddet af Giorgi Mamardashvili, og I halvlegens sidste minut burde Castellanos igen have scoret på hovedet. Sådan gik det imidlertid ikke, og derfor sluttede første halvleg målløst. Garcia blev helten for Girona Girona var stadig farligst i anden halvleg, men den førende scoring lod vente på sig. Efter 20 minutters spil var den der så endelig for Girona, og den chance opstod efter en kontra. Her var det indskiftede Rodrigo Riquelme, der fandt Borja Garcia, og her kunne den rutinerede midtbanespiller sende den i kassen via stolpen til 1-0. Der var store protester for hånd på bolden i opspillet, men de blev ikke givet, og I stedet uddelte dommer Javier Villanueva advarsler til Valencais Jose Gaya og Edinson Cavani. Det var tættere på, at Girona udbyggede føringen end at Valencia kom tilbage, og Christhian Stuani vil ærgre sig over, at hans hovedstød fem minutter før tid blev pillet af Mamardashvili. Yangel Herrera fik en endnu større chance får minutter senere, men han havde tydeligvis ikke styr på den klassiske læring om at få vægten ind over bolden. Derfor fløj den langt over mål til stor ærgrelse for spilleren. Det sluttede derfor med 1-0 til Girona, og det betyder, at Valencia fortsat er uden sejr i La Liga siden 10. november 2022, og nu er de kun et point fra nedrykningsstregen.

: Bold.dk | 2023-02-05 | 18:20:30 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Girona forværrede Valencias krise med sejr på eget græs "

Efter pornoskandale: Nu bliver det ulovligt

Reagerer på dansk nedtur: - Pissebittert!

Leon Madsen lukker sæsonen med flot andenplads i Polen

Leasing-brag fra Tesla: Model Y er blevet bil   Aflivede populær karakter: Nu rammer millionn   Østat får ny leder efter anholdelse af premie   Halløj i klosteret, hvor er det godt gået! Me   Koster familier 500 kroner om måneden   Flot flugter gav italiensk sejr i EM-generalp   Cheeseburgere og elbiler: Norlys og McDonald´   Alexander-Arnold med gigantisk afbrænder: Bol   Nervøs stemning før rentemøde: Sådan bliver h   Dansk trænerduel ender uden vinder i Mainz   Stor overraskelse: Osasuna tæskede Barcelona   Origi og co. afværgede fiasko og møder United   Rektorer: Det er forrykt at spare uafhængig v   Passagerer fra tur med dødelig turbulens træd   Her er virksomhederne største bekymringer: AI   Andersen og Fulham nedlagde Nottingham Forest   Skive-spiller efter Esbjerg-remis: Måtte stå   Russisk raseri: - Der er ingen respekt tilbag   FA 2000-chef: Millimeter fra at få point mod   Se den vanvittige velkomst: Rakitic præsenter   Tak, Berit og Jan: Han er jo magisk