Stryger Larsen kom ind fra bænken og blev matchvinder

: Bold.dk | 2023-02-16 | 20:50:28
Hele artikel om Stryger Larsen kom ind fra bænken og blev matchvinder findes på Bold.dk
Danske Jens Stryger Larsen blev matchvinder, da Trabzonspor torsdag slog Basel i Europa Conference Leagues 1/16-finale. Jens Stryger Larsen startede ude, da Basel torsdag var kommet på besøg hos Trabzonspor i Europa Conference Leagues 1/16-finale. Hjemmeholdet sad tungt på spillet i kampens indledende fase, men det var alligevel gæsterne, der kom frem til de største chancer. Efter ti minutters spil var Andi Zeqiri tæt på at bringe Basel i front, men skuddet fløj lige forbi stolpen. Kort tid senere var det igen Basel, som truede tyrkerne. Anton Kades afslutning var dog ikke skarp nok. Nu vågnede hjemmeholdet, og efter 22 minutter brændte Abdulkadir Omur en stor chance ind i feltet. Første halvleg bød på mange chancer, men da dommeren fløjtede til pause, var stillingen 0-0. Stryger Larsen blev sendt på banen fra anden halvlegs start, og efter 65 minutter blev danskeren dagens helt. Backen havde sneget sig med op på en omstilling og kom først på en ripost. 1-0. Tyrkerne var i flere omgange tæt på at lukke opgøret, men de offensive spillere manglede skarpheden. Efter 75 minutter blev et mål af Maximiliano Gomez underkendt for offside. Kampen bød ikke på flere mål, og dermed blev Stryger Larsen matchvinder.

: Bold.dk | 2023-02-16 | 20:50:28 | Sæt ind i Twitter | Sæt ind i Facebook

Kommenter » " Stryger Larsen kom ind fra bænken og blev matchvinder "

Efter soloulykke: Sæsonen er slut

Regnet ud for første gang nogensinde: Så mange milliarder vil 12 timers internetnedbrud koste Danmark

Ni rockere varetægtsfængles i fire uger

AGF-chef roser Jesper Sørensen: Værdsætter ærligheden

Danmark delt op: Her rammer regnen

Kendt sexforbryder diagnosticeret med knoglemarvskræft

Morgen-briefing: ByteDance afskediger praktikant for sabotage af AI-projekt / USA advarer mod afhængighed af kinesiske

USA er bekymret over meldinger om nordkoreanske soldater i Rusland

Kongehusets dyre heste: En halv million for 20 minutter

Magnussen efter første point: Meget vigtig da   Regnet ud for første gang nogensinde: Så mang   Danske Bank stiger efter løftet anbefaling: H   Netanyahu kræver ødelæggelse af Hamas før per   Mareridtet fortsætter: Dele Alli skal under k   Er lightprodukter usunde? To eksperter rydder   Nekrolog: Det var som at vinde i lotteriet at   Var det pengene værd? Vi fik fin sydamerikans   Fem dræbte: 15-årig dreng varetægtsfængslet   Kroos havde svært ved at fortælle Ancelotti o   Så du den? Suzuki med gigantisk afbrænder   SIF kørte Næstved rundt: Vi var en hund i et   Ugen der gik: Ørsted i modvind, udsigt til sk   Politi løslader alle anholdte efter sammenstø   Pension og investering: Undgå at få smæk   Officielt: England hyrer midlertidig landstræ   Hylder ny Haas-kollega: Et enestående talent   Venstre-kandidat trækker sig kort før valg ef   FCM-anfører Henrik Dalsgaard ønsker kontraktf   Farcen er total: Stort cykelløb afkortes igen   Hjulmand har valgt Schmeichel: Det er udgangs     USA vil føre klapjagt mod kinesisk tech: Skal   Højlund inden finale: Vil være så vigtigt   Stærke billeder: Knust engelsk fan bryder sam   Pogacar sætter igen Vingegaard til vægs på bj   Bischoff har imponeret stort: Nem tilvænning   Mange flere mobilmaster kan være på vej i det   Union slog Lindstrøm og co. i vigtig sejr   Kogepåbud til borgere på Mols   Mand ramt af tog: Trafikken indstillet   Medie: Köln vil leje Dortmund-juvel   Russisk stålværk ramt af ukrainsk droneangreb   Jeg ved godt, det hele er venlig ment, men de   Edouard og Eze sørgede for Crystal Palace-sej   Mål og oplæg: Drømmekamp for Harder   Strateger om grøn aktiekrise: Situationen er   Tættere end nogensinde: Finder ny jordlignend